lelos kounelos
Tarrasque
προειδοποιουν ρε φιλε, βαλε ενα σποιλερ ναπουμε εκει, μου βγηκε ο καφες απο την μυτη και εκανε πλατσα το πληκτρολογιο.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!μού θύμισες πάλι το The Bizarre Cathedral. Βρήκα και το εν λόγω κόμικ (93, από το 2011)German state ditches Microsoft for Linux and LibreOffice
Why? Schleswig-Holstein cites cost, security, and digital sovereignty - though not necessarily in that order.www.zdnet.com
όχι εννοώ να μπορέσουν να τρέξουν τα πράγματα που χρειάζομαι.Μια χαρα βιωσιμο ειναι το linux, εκτος και αν εννοεις να σου δωσουν δωρεαν adobe εργαλεια.
- All Devices: Android leads the pack with around 41.6%, followed by Windows at 29.02%, iOS at 18.18%, and macOS at 6.1% [Wikipedia].
- Desktops: Here, Windows reigns supreme with roughly 73%, followed by macOS at 16%, and Linux at around 5.5% (including ChromeOS) [Wikipedia].
αυτά ακούγονται απολύτως εφικτά και σχετικά εύκολα μέσω VM.όχι εννοώ να μπορέσουν να τρέξουν τα πράγματα που χρειάζομαι.
Affinity suite, printer drivers, vinyl cutter drivers και διάφορα τέτοια.
οι ελεύθερες επιλογές είναι αστείες για δουλειά, δεν θέλω να μειώσω την άριστη δουλειά που έχουν κάνει σε αυτές, αλλά ούτε έιναι, ούτε θα γίνουν τώρα κοντά production ready. Για το σπίτι και για χόμπι καλές είναι, αλλά μέχρι εκεί.αυτά ακούγονται απολύτως εφικτά και σχετικά εύκολα μέσω VM.
Πάρε έναν καινούργιο δίσκο, κάνε εγκατάσταση πχ Manjaro φτιάξε και ένα VM για windows και κάνε τις δοκιμές σου να ξέρεις.
Εκτός από την λύση με το VM mπορεί ούτως ή άλλως να υποστηρίζεται το υλικό σε λίνουξ και ο κόσμος θα έπρεπε και να το λαμβάνει υπόψιν όταν αγοράζει. Και για το λογισμικό σε όποιον βαθμό κανείς μπορεί θα πρέπει τουλάχιστον να ενδιαφέρεται να χρησιμοποιεί και τις ελεύθερες επιλογές πχ Inkscape.
Ισως στον τομεα σου. Ακομα δεν εχω φτασει τον καφε στην μεση και δεν εχω τελειωσει την ιεροτελεστια με τα 8 τσιγαρα για να ξεκινησω τα link σεντονια.οι ελεύθερες επιλογές είναι αστείες για δουλειά,
έβαλες LMDE; έχει cinnamon για default.Σταματησα τα πειραματα και κουμπωσα το Cinnamon.
Φιλε το κατεβασα το LMDE, μαζι με το Cinnamon και τα εβαλα σε εναν εξωτερικο δισκο. Δεν ειχα στο προγραμμα να κανω χθες την εγκατασταση αλλα το MATE αρχισε να μου σπαει τα @@ η task bar. Eπειδη ειμαι κουνελος, εβαλα στο usb το Cinnamon και νομιζα οτι εκανα εγκατασταση το LMDE. Το καταλαβα νωρις αλλα βαριομουν να μπω παλι στην διαδικασια με το usb stick.έβαλες LMDE; έχει cinnamon για default.
Απλά δεν με θέλει να πας σε LMDEEπειδη ειμαι κουνελος, εβαλα στο usb το Cinnamon και νομιζα οτι εκανα εγκατασταση το LMDE.