What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Άλλα σπόρ

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
ενταξει, μπορει να ακουγεται λιγο τσουβαλιαστικό και υποτιμητικο ισως, αλλά καλο θα ηταν να μπορουμε να ποσταρουμε απο καιρο σε καιρο διαφορα νεα ή σημαντικα απο τα διαφορα αθληματα που δεν εχουν δικο τους θρεντ. π.χ. εγω γουσταρω  τενις, βολευ, στιβο, ο αλλος διπλα σκοποβολή, χοκευ στον παγο, κερλινγκ, το πιασατε το νοημα...<br><br>ξεκιναω με τον χτεσινο 5ο τελικο του βολευ. ματσαρα, φαινεται ακομα κι απ τα χαιλαιτς. κατορθωμα αυτο που εκανε ο παοκ, αφου μετα τα θεματα που αντιμετωπισε απ την αρχη της χρονιας (με τους κουβανους παιχταραδες που ειχε παρει και φυλακιστηκαν,  και μετα εχασε τον γκομεζ στην αρχη της σεζον με τραυματισμο) πηγε κι επαιξε στον 5ο τελικο χωρις τον σταροβιτς, επιασε φοβερη αποδοση και πηρε τον τελικο των τελικων.<br>τα χαιλαιτς:<br><br>http://sdna.novasports.gr/VideoId/43602/<br><br>δειτε τι κανει ο νταντε στο 9&#039;55&#039;&#039;... μπραζίλ, το ποδοσφαιρο γραμμενο στο dna τους....<br><br>να γραψω και δυο λογακια για τον ελγκέτα, που φαινεται οτι ειναι και σαν προπονητής, τοσο μεγαλος οσο ηταν και σαν παικτης.. ηρθε στη μεση της χρονιας και μεταμορφωσε την ομαδα. επισης ηταν αξιοπρεπεστατος και δεν προκαλεσε ποτέ, και θελω να σημειωσω, για να θυμηθουμε και λιγο τον χτεσινο καρεκλοπολεμο, οτι στα τελειωματα της καριερας του ειχε παιξει στον οσφπ ενα χρονο.<br>ρησπεκτ.
 

razvedchiki

Death Knight
Joined
Dec 1, 2012
Messages
2,740
βλεπω φανατικα γυναικειο βολευ,βασικα οτι γυναικειο αθλημα οπου οι αθλητριες ειναι ντυμενες οπως στην παραλια το παρακολουθω στενα.<br><br>
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,564
Τον κρετίνο τον Αγκάμεζ δεν τον χάλασε το χθεσινό στο βόλλεϋ. Αγωνιστικές δυστυχίες για μια ζωή σου εύχομαι, καραγκιόζη.
 

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
Joined
Nov 24, 2019
Messages
3,500
κανω ρηζαρέκσο για να σχολιασω το αποψινο επος.
σαν περιεργο τραινο που ειμαι, αυτο που χαιρομαι περισοτερο παντα σε τετοιες στιγμες, ειναι η ηρεμια και το επιπεδο των παικτων και του προπονητη. ρε φουστη, ποσο μ αρεσει που ειναι σκεπτομενοι, που δεν ειναι ορκς, που τους κοβει. ιδιαιτερη μνεια στον πανταλέοντα, που τον θυμαμαι προπερσι να τρωει ολα τα πυρα επειδη παραλιγο να πεσουμε κατηγορια, και στον θεο πελεκουδα που μετα τον πρωτο τελικο αντιμετωπισε μια ερωτηση απο δημοσιογραφο της κρατικης τιβι τυπου ομπραντοβιτς - καρμοιρη.. και ομως κρατηθηκε και τοτε, ηταν ηρεμος και ευγενης και προφανως εριξε την σποντα του και αποψε πολυ ηρεμα. ο τυπος που εκανε την καρμοιροερωτηση, δεν μας τιμησε με την παρουσια του αποψε. μα γιατι?? τον θελαμε εκει.

επισης θελω να σχολιασω λιγο το κρατικο καναλι που δυστυχως γι αυτο δεν κερδισε η κρατικη ομαδα, αλλά η καλυτερη ομαδα.
το τι ακουσανε τ αυτακια μας και στον πρωτο αγωνα αλλά και σημερα ηταν αλλο πραμα. η ωραια 55αρα σμαρτιβί μου δεν εφταιγε σε κατι, οπότε κρατηθηκα. σημερα σ ενα σετ που προηγειτο στην αρχη 2 - 4 ο οσφπ, ακουσαμε το επικο: "νταμπλ σκορ". ωου γιες. μετα βεβαια που γραψανε κατι σκορ τυπου 18 - 6, 22 - 11, 24 - 12, ηταν απλα απογευμα κυριακης... τζιμανια τα ατομα κατα τ αλλα, δεν πηραν πρεφα τιποτα. ο γιακομπσεν ξυρισε το κρανιο του μετα τη ληξη και πριν την απονομη και βλεπανε εναν καραφλα εκει στα μεταλλια και μονο που δεν ρωτησανε: ποιος ειν αυτος?
αξιος ο μισθος τους. για πούλιτζερ τα παιδια.

απ τον ηττημενο ασχημη εντυπωση μου εκανε ο κοκινακης κι ο πετρεας που πανηγυριζανε προκλητικα, ισως για να χασουν την ψυχραιμια τους οι δικοι μας (καλα, κι ο ραγκέλ δεν πηγαινε πολυ πισω σ αυτο το θεμα παντως) κι ο κυριος μουνιοθ που τον ρωτησανε αν κερδισε αξια το πρωταθλημα ο ΠΑΟ και απαντησε καπως σαν τον αντιπροεδρο του εδεσαικου χωρις να παρει θεση. μικροτητα.
επισης ξερει κανεις γιατι δεν βγηκαν να παρουν τα μεταλλια τους οι δευτεραθλητες? δεν πιστευω να φοβηθηκαν επεισοδια σε αδειο γηπεδο. τελος παντων, θα ηταν ωραιο αν γινοταν, αλλά δε συνεβη.

αυτα. το τμημα αυτο ειναι στην καρδια μου γιατι σχεδον παντα εχει στελεχη ψυχαρες και καλα παιδια και αξιζει να σωθει απ τις περιπετειες. αυτος ο κυριος σκαρφεις, ο πολέμαρχος του ινσταγκραμ και του τουιτερ, δεν μπορει εστω να κρατησει ενα τμημα και να το στηριξει? ας μην ειναι το φουτμπωλ, αφου δεν μπορει, ας μην ειναι το μπασκετ, αφου δε θελει τους οπαδους, ας ειναι ομως το βολει. ελεος.

panathinaikos_voley.jpg
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,323
γιατι δεν βγηκαν να παρουν τα μεταλλια τους οι δευτεραθλητες?
Τον αγωνα δεν τον ειδα γιατι εχω τα ιδια γουστα με τον razvedchiki. Θα σχολιασω ομως αυτο

γιατι δεν βγηκαν να παρουν τα μεταλλια τους οι δευτεραθλητες?

Τετοιες καταστασεις τις θεωρω... ας μην πω τις λεξεις. Θα επρεπε να υπαρχει σοβαρη τιμωρια για αυτες τις περιπτωσεις. Οταν λεω σοβαρη εννοω χοντρη ζημια, που να επηρεαζει σε σημαντικο βαθμο το επομενο πρωταθλημα. Σημαντικη ζημια ειναι να πουν οι ιδιοι οτι ειναι καλυτερα να μην παιξουμε του χρονου γιατι δεν υπαρχει λογος. Ο καρκινος του αθλητισμου και του αθλητικου πνευματος. Αυτα ομως θελουν @@ για να τα κανει καποιος.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,564
Τα είπες όλα, Μαλάκτη μετά της Χειρός. Για το τμήμα που πέρασε από χίλια μύρια κύματα, για τον Πανταλέοντα, για τον Πελεκούδα που ΔΙΚΑΣΕ τον αλήτη το δημοσιογράφο, για τους παίκτες του οσφπ που κάνανε... τσαμπουκάδες στο άδειο γήπεδο, για τον πωρπονητή του οσφπ που ήταν άλλα λόγια ν'αγαπιόμαστε. Τεράστιος τίτλος.

Προσπαθώ να πείσω όποιον φίλο και γνωστό Παναθηναϊκό έχω, να γραφτούν στον Ερασιτέχνη. 50 ευρώ το χρόνο είναι υπερελάχιστο τίμημα για να στηριχθεί αυτή η ομάδα. Ευελπιστώ να κατέβω Αθήνα να γραφτώ και να παραλάβω την κάρτα μου από τον άλλο μήνα.

ΥΓ.



ΚΑΒΛΕΑΣ
 

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
Joined
Nov 24, 2019
Messages
3,500
ψυχοπαθης με την πολυ καλη εννοια.
για τα σιδερα, ομως.

και τεραστιος κεντρικός επισης.
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Προσπαθώ να πείσω όποιον φίλο και γνωστό Παναθηναϊκό έχω
Μετά την κούπα, ήδη έψησα τον πατέρα μου. Και όταν του' πα τι είχε δηλώσει ο Πανταλέων πρόσφατα ήθελε να βάλει και παραπάνω.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,564

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,323
Το Καταρ αποφασιζει να φιλοξενησει πρωταθλημα beach volley αλλα απαγορευει το μπικινι. Αυτο ειναι υλικο για το facepalm.
Οταν θελεις να συμβαδισεις με την εποχη αλλα στην ουσια προτιμας να συμβαδισει η εποχη με εσενα.
Αντι να γκρινιαζουν μπορουν απλα να τα μαζεψουν και να φυγουν. Εδω σε θελω καβουρα, να περπατας στην αναμενη αμμο.
Ειναι πολυ εκνευριστικο να πετσοκοβουν το καλυτερο αθλημα ολων των εποχων. Δεν ειναι το μπικινι αλλα πως θα παιξεις με παντελονι στην αμμο και μπλουζα κατω απο τον ηλιο της ερημου; θα πεθανει κοσμακης.
Θελω να ξεστομισω πολλες ιεροσυλες λεξεις αλλα εχω καλες χειρολαβες και κρατιεμαι.
Ευτηχως που εμεις μπορουμε να απολαμβανουμε την ζωη. Σημαντικο αλλα το ξεχναμε.


Φοβαμαι οτι θα το χασουμε και αυτο επειδη μπορει να βγουν μη ισλαμιστες και να πουν οτι το γυναικειο beach volley προσβαλλει τις γυναικες.
 

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
Joined
Nov 24, 2019
Messages
3,500
δεν ειναι ενα απ τα συνήθη τρολερα μου ποστς. μιλω απολυτως σοβαρα. (απαραιτητο ντισκλέιμε) :

κουνέλο, χτυπησες το καρφι στο κεφαλι με την τελευταια φραση. εφτασε η γαμωεποχη που θα αλλαξουν ολα αυτα που ξερουμε και θυμομαστε. εμεις οι χνψ (χαριτωμενοι νορμαλ ψιλοκάφροι τα αρχικα, και σημαινει αυτο που ακριβως καταλαβατε γιατι ειστε εξυπνα παιδια και νιωθετε) ειμαστε στην μεση και θα συνθλιβουμε νομοτελειακα.

στο ενα ακρο ειναι ο εξτρεμιστικος ισλαμισμος π.χ. και γενικα η συντηρητικη ματιά θρησκειων (παντα υπηρχε), αλλά και κοινωνιων (υπαρχει στα χρονια μας μεγαλη συντηρητικη στροφη γενικα, που δεν εχουμε χωρο και χρονο να αναλυσουμε τα αιτια της). στο αλλο ακρο ειναι τα κινηματα της εποχης, δεν ξερω τους αγγλικους όρους, εσεις συχναζετε στα ξενα φόρα, που και καλα παλευουν για μια θολη, ισοπεδωτικη ισοτητα/ομοιοτητα, που στο μυαλο τους απειλειται. αυτα τα 2 ακρα τυπικα και απο κατασκευης θα ελεγε κανείς οτι ειναι η μερα με τη νυχτα και αντιμαχονται σ ολα τα επιπεδα, αλλά δυστυχως για μας τους χνψ, το σκεπτικο κι η επιρροη τους εχουν ακριβως το ιδιο αποτελεσμα.

π.χ. θεωρουν ακραια και ανεπιτρεπτα σεξιστικο το θεαμα του μπραζιλιαν στο μπητς βολει. εγω ξερω οτι οποια αθλητρια θελει φοραει κολάν και παιζει μπητς βολει, οπότε το λογικο ειναι ν αφησεις δικαιωμα επιλογης. ΟΧΙ, ομως. θεωρουν οτι εχουν την Σωστη αποψη και την Μια Αληθεια και δυστυχως εχουν αποκτησει βημα και φωνη σε σοσιαλ και reddit και δεν ξερω γω που αλλού και οι σπονσορες, οι πολιτικοι, τα μεσα ενημερωσης ακομα κι οι ντεβς video games οπως ξερουμε καλα, τους φοβουνται.

απο δω και μπρος συνεχεια τετοια θα βρισκουμε μπροστα μας, στα σπορ, στα φιλμς, στις Τεχνες γενικα, παντού. π.χ. σαν καλοι χνψ που ειστε, θα εχετε σιγουρα προσεξει τελευταια στους αγωνες στιβου οτι οι σκηνοθετες δεν δειχνουν πια "επικινδυνα" πλάνα, με τα οποια μεγαλωσαμε. ξερετε τι λεω, σηκωμα και απομακρυνση απ το σκαμμα μηκους και τριπλουν, εκκινηση σπριντ απο πισω καμερα κλπ κλπ. διωχνουν το αλατοπιπερο που εξυψωνει την θεαση των σπορ σε αλλες σφαιρες. και δεν μιλαω τωρα σαν φαλλοκρατικο γουρουνι. ο ΠΕ και οι φιλες του, αλλά και η πλειοψηφια των γυναικων για τους ιδιους λογους παρακολουθουν μπητς βολει για τους ιδρωμενους αντρικους κοιλιακους, κολυμβηση προφανως κλπ κλπ.

και οπως ειχαμε επισημανει με την εναρξη κιολας του κορωνιου, ο ιος ειναι ενα ακομα καρφι στο φερετρο της γλυκιας, λιγο απαγορευμενης καθημερινοτητας σε ολες τις πτυχες της. συνεννοούμεθα.
δεν παει καθολου καλα το πραμα. πρεπει να βρουμε τροπους και καναλια αντιδρασης, γιατι θα μας πνιξει το γκριζο κι ο παραλογισμος.
ξυπνατε αδρέφια.


εντιτ: κακως το ξεχασα και πρεπει να το καταθεσω αυτο. λαμπρη εξαιρεση που δυστυχως επιβεβαιωνει τον κανονα της κορεκτίλας που ζουμε, αποτελει ο σκηνοθετης του survivor. μη μασας παιχτη μου, συνεχισε την καλη δουλεια!!!!! (y)👌
 
Last edited:

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,323
ειμαστε στην μεση και θα συνθλιβουμε νομοτελειακα.
Χθες το βραδυ που εκανα διαφορες σκεψεις, περασε και αυτο απο το μυαλο μου. Σοβαρα,προσωπικα νοιωθω πιεση γιατι η κατασταση ειναι εκτος ελεγχου. Δεν ξερω αν αυριο πω κατι το οποιο εχει απαγορευτει και χθες ηταν νορμαλ και να βρεθω σε video στο fb για να με κραζουν οι χιλιαδες. μπορει πχ να ποσταρω αυτο


ωρα ειναι να το απαγορευσουν και αυτο

Εως τωρα, τις επαναστασεις τις ξεκινουσε η ειλικρινης οργη που ωθουσε τους ανθρωπους στον δρομο. Τωρα εχουμε τα ατομα που μενουν μεσα στο σπιτι, οχι εξαιτιας του covid. Οι ανθρωποι του καναπε. Αυτοι βλεπουν διαφημισεις και ετσι οταν τους ενοχλει η νορμα, διαμαρτυρονται και εισακουγονται, επειδη βλεπουν διαφημισεις και επειδη κανενας δεν θελει να δει αρνητικα σχολια για την εκπομπη του, υιοθετουν οτι βλακεια περασει απο το κεφαλι των πουθεναδων.
Πουθεναδες που θελουν προσοχη και likes, πετανε σκουπιδια αποψεις για να δειξουν δεν ξερωγω τι. Στην ταδε ταινια, ο ταδε ηθοποιος, κοιταζει στα ματια την ταδε ηθοποιο. Γιατι; αυτο ειναι βια.
Οι κοινωνιες μας μετατρεπονται σε ενα φασιστικο μιασμα και ταυτοχρονα πολλοι κραζουν το ισλαμ. Μου θυμιζει ανταγωνιστικα προιοντα, εμεις τα νομιζουμε ανταγωνιστικα, τα οποια ανηκουν σε θυγατρικες μιας εταιριας.
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,265
δεν ειναι ενα απ τα συνήθη τρολερα μου ποστς. μιλω απολυτως σοβαρα. (απαραιτητο ντισκλέιμε) :

κουνέλο, χτυπησες το καρφι στο κεφαλι με την τελευταια φραση. εφτασε η γαμωεποχη που θα αλλαξουν ολα αυτα που ξερουμε και θυμομαστε. εμεις οι χνψ (χαριτωμενοι νορμαλ ψιλοκάφροι τα αρχικα, και σημαινει αυτο που ακριβως καταλαβατε γιατι ειστε εξυπνα παιδια και νιωθετε) ειμαστε στην μεση και θα συνθλιβουμε νομοτελειακα.

στο ενα ακρο ειναι ο εξτρεμιστικος ισλαμισμος π.χ. και γενικα η συντηρητικη ματιά θρησκειων (παντα υπηρχε), αλλά και κοινωνιων (υπαρχει στα χρονια μας μεγαλη συντηρητικη στροφη γενικα, που δεν εχουμε χωρο και χρονο να αναλυσουμε τα αιτια της). στο αλλο ακρο ειναι τα κινηματα της εποχης, δεν ξερω τους αγγλικους όρους, εσεις συχναζετε στα ξενα φόρα, που και καλα παλευουν για μια θολη, ισοπεδωτικη ισοτητα/ομοιοτητα, που στο μυαλο τους απειλειται. αυτα τα 2 ακρα τυπικα και απο κατασκευης θα ελεγε κανείς οτι ειναι η μερα με τη νυχτα και αντιμαχονται σ ολα τα επιπεδα, αλλά δυστυχως για μας τους χνψ, το σκεπτικο κι η επιρροη τους εχουν ακριβως το ιδιο αποτελεσμα.

π.χ. θεωρουν ακραια και ανεπιτρεπτα σεξιστικο το θεαμα του μπραζιλιαν στο μπητς βολει. εγω ξερω οτι οποια αθλητρια θελει φοραει κολάν και παιζει μπητς βολει, οπότε το λογικο ειναι ν αφησεις δικαιωμα επιλογης. ΟΧΙ, ομως. θεωρουν οτι εχουν την Σωστη αποψη και την Μια Αληθεια και δυστυχως εχουν αποκτησει βημα και φωνη σε σοσιαλ και reddit και δεν ξερω γω που αλλού και οι σπονσορες, οι πολιτικοι, τα μεσα ενημερωσης ακομα κι οι ντεβς video games οπως ξερουμε καλα, τους φοβουνται.

απο δω και μπρος συνεχεια τετοια θα βρισκουμε μπροστα μας, στα σπορ, στα φιλμς, στις Τεχνες γενικα, παντού. π.χ. σαν καλοι χνψ που ειστε, θα εχετε σιγουρα προσεξει τελευταια στους αγωνες στιβου οτι οι σκηνοθετες δεν δειχνουν πια "επικινδυνα" πλάνα, με τα οποια μεγαλωσαμε. ξερετε τι λεω, σηκωμα και απομακρυνση απ το σκαμμα μηκους και τριπλουν, εκκινηση σπριντ απο πισω καμερα κλπ κλπ. διωχνουν το αλατοπιπερο που εξυψωνει την θεαση των σπορ σε αλλες σφαιρες. και δεν μιλαω τωρα σαν φαλλοκρατικο γουρουνι. ο ΠΕ και οι φιλες του, αλλά και η πλειοψηφια των γυναικων για τους ιδιους λογους παρακολουθουν μπητς βολει για τους ιδρωμενους αντρικους κοιλιακους, κολυμβηση προφανως κλπ κλπ.

και οπως ειχαμε επισημανει με την εναρξη κιολας του κορωνιου, ο ιος ειναι ενα ακομα καρφι στο φερετρο της γλυκιας, λιγο απαγορευμενης καθημερινοτητας σε ολες τις πτυχες της. συνεννοούμεθα.
δεν παει καθολου καλα το πραμα. πρεπει να βρουμε τροπους και καναλια αντιδρασης, γιατι θα μας πνιξει το γκριζο κι ο παραλογισμος.
ξυπνατε αδρέφια.


εντιτ: κακως το ξεχασα και πρεπει να το καταθεσω αυτο. λαμπρη εξαιρεση που δυστυχως επιβεβαιωνει τον κανονα της κορεκτίλας που ζουμε, αποτελει ο σκηνοθετης του survivor. μη μασας παιχτη μου, συνεχισε την καλη δουλεια!!!!! (y)👌
TLDR, να αφήστε τον κοσμάκι να εκφράσει τον εαυτό του όπως αγαπάει.

Και εδώ φτάνουμε στο άλλο όμως, ποια είναι τα όρια; Θα μου πεις ότι ορίζει ο νόμος, μα και στο Κατάρ νόμος είναι για αυτούς.
Ότι ορίζει η ηθική, μα και για αυτούς η ηθική τους το ορίζει. Ότι ορίζει η λογική; Μην λέμε τα ίδια.

Είναι εξαιρετικά περίπλοκο θέμα πιστεύω και δεν μπορούμε να κρίνουμε πολλά πράγματα. Θέλω να πω ακόμα και αν το πάμε ότι η ελευθερία του ενός σταματάει εκεί που ξεκινάει του άλλου, δεν καταπατάει το δικαίωμα ενός πατέρα να ανατρέψει την κόρη του σεμνή, το να βγαίνουν οι άλλες με τους κώλους έξω στο βόλεϊ; Για ένα λεπτό όμως, ο πατέρας δεν καταπατά τα δικαιώματα της κόρης με το να προσπαθεί να την οδηγήσει σε ένα συγκεκριμένο μονοπάτι;
Από την άλλη, θα αφήσει την κόρη να κάνει ότι γουστάρει; Υπάρχουν και οι κακές επιρροές που σαφώς δεν μπορεί να κρίνει ένα παιδί.

Μπλέξιμο? Θέλει κρασί και αρχαία ελληνική φιλοσοφία; βάλε και μεζέ.
 

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
Joined
Nov 24, 2019
Messages
3,500
νιτρε, καλα τα λες, αλλά κεντραρεις περισοτερο στο καθηκον/ευθυνη του γονέα στο πως θα μεγαλωσει το παιδι του.

εγω προσπαθω να φωτισω το θεμα απ το πρισμα που ξυπνησαμε ενα ωραιο πρωί και ξερω γω ειπαμε οτι το "οσα παιρνει ο ανεμος" περιεχει ρατσιστικες σκηνες και θα πρεπει να κοπουν σκηνες ΣΗΜΕΡΑ, σ ενα φιλμ του 1939. δεν μπορω καν να μπω σε κουβεντα για τετοιου μεγεθους παραλογισμό. π.χ. ευκολα σε 10 χρονια μπορει να βγει καποιος και να απαιτησει να απαγορευτει η τριλογια του Αρχοντα επειδη τα ορκς παρουσιαζονται αιμοβόρα, σαδιστικά και σκατόψυχα.

ασε που αυτες οι τακτικες μας υποτιμουν ως νοήμονα οντα. οτι δηλαδη δεν μπορω μονος μου να καταλαβω αν ενα λογοτεχνικο η κινηματογραφικο εργο περιεχει ρατσιστικες ή φασιστικές αναφορες και να κρινω/εκτιμησω αναλόγως. πρεπει ο Μεγαλος Αδρεφος να το εξαφανισει απο προσωπου γης και να μου πει "τυχερε, για σενα δουλευω, σε προφυλαξα".
νόου. φάκιν. γουέι.
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,265
Κοίτα ναι το πάω προς τα εκεί γιατί είναι το αρχικό καλούπι για τον κάθε ένα μας. Εμένα με μεγάλωσαν με το μας και με το σας πχ και με ενοχλεί που βλέπω άλλους να απαντάνε στο τηλέφωνο και να λένε ένα ξερό "Ναι?" ή την συμπεριφορά των περισσότερων στις μέρες μας.
Αύριο-μεθαύριο θα είμαι εγώ πατέρας, φυσικά από την μια θα ήθελα να έχει την ελευθερία το παιδί μου να ακολουθήσει τα δικά του, αλλά από την άλλη δεν θα ήθελα να βλέπει κάτι γίδια infuensers και να τους κάνει πρότυπα.
Αν δεν προσπαθήσω όμως να το καλουπώσω λίγο, φυσικά και εκεί θα καταλήξει, αφού "αυτό κάνουν τα κουλ παιδιά σήμερα" ή αυτό θα βλέπει από τους/τις φίλους/ες του/της.

Και σε τελική ανάλυση, μόδα δεν είναι και αυτό; Οι περισσότεροι το κάνουν γιατί θέλουν να αποδείξουν κάτι και όχι γιατί πραγματικά νοιάζονται για τα δικαιώματα του καθενός. Για αυτό και κάτι τόσο τραβηγμένο από τα παπάρια όπου σαν άλλη ιερά εξέταση προσπαθεί να επιβάλει δια της βίας, πράγματα που υποτίθεται είναι κατά της... βίας. Σαν τους Αμερικανούς που κάνουν πόλεμο για την ειρήνη.

Αν το αμολήσω το παιδί θα μου έρθει καμιά μέρα και θα μου πει ότι είμαι σκατάνθρωπος και ανώμαλος που τρώω κρέας και δεν είμαι βίγκαν...
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628
Υπάρχει πάντα το παράδειγμα προς αποφυγήν. Το να αποκρύψεις κάτι δεν διορθώνει την κατάσταση.

Χρέος ως γονέας είναι να δώσεις τα απαραίτητα μέσα στο παιδί να διαμορφώσει κριτήριο. Όχι, να του/της/του (ξέχασες το ουδέτερο) το διαμορφώσεις εσύ.

Βλέπεις τη Μαριπόζα ή την Ανθή "the Coat" Σαλαγκούδη, εξηγείς όμορφα και ωραία γιατί δεν είναι πρότυπα. Το αν θα επιλέξει αν συμφωνήσει ή όχι είναι σε τελική ανάλυση δική του/της/του απόφαση.

Εμένα με μεγάλωσαν με το μας και με το σας πχ και με ενοχλεί που βλέπω άλλους να απαντάνε στο τηλέφωνο και να λένε ένα ξερό "Ναι?

Για αυτό και κάτι τόσο τραβηγμένο από τα παπάρια
Case in point. :trollface:
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,323
Και εδώ φτάνουμε στο άλλο όμως, ποια είναι τα όρια;
Αυτο εχει απαντηθει και ειναι το τετριμενο, η ελευθερια του ενος σταματα εκει που αρχιζουν να θιγονται τα ορια της ελευθεριας του αλλου.
Αυτο σημαινει οτι εγω μπορω να τραγουδαω Ζαμπετα επειδη δεν θιγω την ελευθερια κανενος. Αν στεναχωρω καποιον θα πρεπει να σκεφτει τις στεναχωριες που τον κερασαν οι κολητοι και ομοιδεατες του.
Οταν ο Κυριακος στρωνει γλεντι στην Ομονοια και την αλλη μερα δερνει οσους εστρωσαν γλεντι σε αλλη πλατεια, ειναι παραβιαση των οριων.
Οταν ενας μαυρος ηθοποιος εχει τον ρολο του Αχιλλεα δεν θιγει καμια ελευθερια. Μπορει να βγαζει τα ματια μας εξω αλλα ειναι νορμαλ.
Το ιδιο συνεβαινε και με το εργο του Σαιξπηρ Οθελλος οπου τον πρωταγωνιστικο ρολο τον ειχαν λευκοι.
Οταν ενας λευκος ηθοποιος δεν μπορει να δωσει την φωνη του σε εναν μαυρο χαρακτηρα καρτουν, ειναι παραβιαση των οριων (Simpsons).

Ο πυρηνας του προβληματος εχει την εσωτερικη στιβαδα οπου δεν υπαρχουν πραγματικα προβλημα και η εξωτερικη στιβαδα ειναι η επιλυση των ψευτικων προβληματων με φασισμο.


ρατσιστικες σκηνες και θα πρεπει να κοπουν σκηνες ΣΗΜΕΡΑ,
Το μεγαλυτερο τεχνασμα του διαβολου ειναι οτι σε πειθει για την ανυπαρξια του. Οταν δεν ξερεις ποιος ειναι ο πραγματικος ρατσισμος, ολα ρατσισμο θα τα βλεπεις και αυτο ζουμε σημερα. Χιλιαδες ανθρωποι ειναι ρατσιστες ενω πιστευουν οτι ειναι εναντια στον ρατσισμο.


Εμένα με μεγάλωσαν με το μας και με το σας πχ και με ενοχλεί που βλέπω άλλους να απαντάνε στο τηλέφωνο και να λένε ένα ξερό "Ναι?"
Εγω χρησιμοποιω το "Εκφρασου". Το πως μου μιλαει καποιος μου ειναι αδιαφορο. Εξαιρεση αποτελουν αυτοι που απλα θελουν να παιξουμε μπουνιες. Αυτο που με ενδιαφερει ειναι ο τροπος που μιλανε στους αλλους, εκει μαθαινεις τα παντα φιλτατε γιατι σπαει η βιτρινα.

Οι βιγκαν ειναι ανθρωποι που νομιζουν πως εχουν λυσει πολλα απο τα προβληματα τους και ξεπερνανε τα ορια της ελευθεριας.
Ζουμε σε εναν πλανητη οπου οι ισορροπιες δεν ηταν ποτε γροθια στο τραπεζι. Δεν μπορεις να ορισεις τι θα κανω με την ζωη μου και ετσι πρεπει να ορισω εγω την ζωη σου. Ο Χιτλερ πρεπει να αυνανιζεται στον ταφο του απο την ικανοποιηση που του προσφερει ο οχλος.
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,224
Αυτές τις μέρες παρακολουθώ με αρκετό ενδιαφέρον τους αγώνες κλειστού στίβου στο Τόρουν της Πολωνίας. Δεν ξέρω αν είναι επειδή έχουμε στερητικό σύνδρομο αγώνων ή αν άλλαξαν τα γούστα μου, αλλά δεν θυμάμαι να είχα ξαναφάει τέτοιο κόλλημα με τον στίβο.
 
Top Bottom