Tony Corvus
Ancient Red Dragon

Epic
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!
Epic
ας μην τα κάνουμε και όλα ίσωμα, εκεί που λέει τι προσφέρει η Γκαλάντριελ για να πάει το Νούμενορ μαζί της είναι εντελώς "ας το γράψω έτσι να ψαρώσει κοσμάκης". Τι πάει να πει το μόνο προσφέρω είναι θάνατο... προσφέρει μια ευκαιρία οι ελεύθεροι λαοί να παραμείνουν ελεύθεροι και να μην σηκώσει κεφάλι ο Σάουρον...![]()
Το τραγικό είναι οτι το βίντεο του Τονυ δεν έχει ίχνος υπερβολής...
Απλά είναι μικρή ακόμα, πόσο είναι? 2000? 3000 χρονών? Όταν μεγαλώσει και πήξει το μυαλό της όλα θα στρώσουν.Ο χαρακτήρας της είναι meme, δεν έχει δουλευτεί καθόλου. Ίσως ισχύει μια σύγκριση με τον τζεμη λανιστερ στο πώς τον είχαν γράψει οι ντιντιδες (d+d) στην 8η σαιζόν
Και για εμένα, εάν μου δώσεις τον ρόλο του Hannibal αντι του Hopkins και τα κάνω σκατά, δεν θα ισχύει το meme?
Η καλύτερη αντιμετώπιση για τέτοιους τραγελάφους είναι να μην τα αναφέρεις, σαν να μην υπάρχουν καθόλου.
Πέρασε καιρός που είδα τα 2(3?) πρώτα επεισόδια και ξέφτισε το αγνό φέησπαλμ που ένιωσα τότε για τα 2 τρις που μας πρήξανε τα μπουλόνια ότι κόστισε. Το ότι πήρανε τα δικαιώματα της τριλογίας για να γράψουν σειρά βασισμένη στις σημειώσεις των σημειώσεων στο τέλος των βιβλίων, με ξεπέρασε λίγο. Δεν θα επεκταθώ άλλο, γιατί πραγματικά το πράμα μπάζει από παντού και δεν πίστευα ποτέ ότι θα το πω αυτό. Έχω δει πολλές μλκς, μετριότητες κτλ κι έλεγα οκ περνάει η ώρα κλάιν. Αλλά εδώ απλά μου ανέβηκε η πίεση στον αφαλό, κρίμα. Κρίμα και για το Γκαλαντριελάκι που ξεχωρίζει μιας κι έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Δεν ξέρω αν φταίει η αταλαντοσύνη της ή όποιος/α/ο έγραψε τον χαρακτήρα της για τη σειρά, αλλάφέησπαλμκρίμα όπως και να'χει.