What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Mafia III: Νέα Ορλεάνη, 1968. Hendrix, Stones, Έρωτας.

Tsok

Moderator
Staff member
Giveaway pioneer PCMaster Veteran
Joined
Nov 30, 2012
Messages
5,933
Σρεντερ δε ξερω αν εχεις δικιο. Ακομα δε το επαιξα και δεν εχω διαβασει ριβιου του Στεφανου που τον εμπιστευομαι απολυτα, αλλα αν εχεις, κανεις οτι μπορεις για να το χασεις.
 

Dim Gian Bot

Death Knight
Sign me up! Approval of the Admiral Born Leader PCMaster Veteran
Joined
Apr 2, 2016
Messages
3,925
Όντως, όπως δείχνει το βιντεάκι που παρέθεσε ο Σρέντερ, το Mafia 3 δείχνει χειρότερο από το 2 (αλλά και το 1) όσον αφορά κάποιες μη ρεαλιστικές λεπτομέρειες στα γραφικά και στην αλληλεπίδραση του χαρακτήρα με το περιβάλλον του παιχνιδιού. Δεν ξέρω βέβαια αν αυτά αρκούν για να χαλάσουν την όλη εμπειρία.<br>Μένει να το μάθουμε από πρώτο χέρι μέσω Ποράτσο...  :thumbsup:
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,705
Σρέντερ, κάποιος  που το πήρε δώρο από το θείο, δεν έχει καν δικαίωμα να κράζει.<br><br>Inb4 "XAXAXA είναι τόσο άθλιο που θέλει ακόμη 1 εβδομάδα να κατέβει. Θα το παίξω όμως αφού βγει patch ΜΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑ".
 

shredder

Death Knight
Joined
Sep 17, 2013
Messages
4,393
Σε 6 ωρες θα το εχω. Για καλυτερα γραφικα βαλτε το ΑΑ στο low και απενεργοποιηστε το motion blur. Θα ποσταρω και εγω φωτογραφιες αφου το ξεκινησω να δουμε πως δειχνει.
 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
καλα ρε συ σρεντερ, ουτε να πειρατευεις δεν ξερεις?<br>μια βδομαδα κοντευει κι ακομα να κατεβει??
 

Tsok

Moderator
Staff member
Giveaway pioneer PCMaster Veteran
Joined
Nov 30, 2012
Messages
5,933
Λοιπον, περιμενα μια δουλεια και εκατσε. Θα παρω μερος σε μια beta επι πληρωμη για ενα προγραμμα εκμαθησης Γαλλικων. Σε δυο βδομαδες θα εχω 40 δολαριακα στο paypal. Αν ικανοποιησει τα θελω μου το review του Στεφανατι θα το παρω!
 

peisistratos

Hobgoblin Captain
Joined
Mar 4, 2014
Messages
319
μετα απο μερικες ωρες ενασχολησης με το παιγνιο θεωρω οτι η καταρα του fallout 4 ξαναχτυπα. το παιχνιδι φερει τυποις το ονομα μαφια, υπαρχει ενα γενικο σεναριο (δεν εχω ασχοληθει πολυ με το main quest) και κατα τα αλλα τριγυρναμε στο χαρτη οπου αντι να κανουμε synchronize και να πηδαμε απο ταρατσες μεσα σε στοιβες με αχυρα, βρισκουμε κατι καφαο (ετσι δε γραφονται αυτα<img src="/wink.gif" width="" height="" alt=";)" title=";)" class="bbcode_smiley" /> και περναμε κοριους, μαζευουμε collectibles, απελευθερωνουμε κομματια του χαρτη και τα προσαρτουμε στην δικια μας συμμορια με ευχαριστα διαλειμματα car chases, κ.ο.κ, οπως με ρωτησε και ο jon ο irenicus: ναι ειναι αρκετα επαναλαμβανομενο. ανετα κυκλοφορουσε και με τιτλο grand theft creed : new orleans. Στα θετικα, η οδηγηση ειναι απολαυστικη (μου θυμιζει driver, το πρωτο), η μουσικη σπερνει και η ατμοσφαιρα αν και δεν εχω ιδεα απο 60s-70s φαινεται προσεγμενη. οι μηχανισμοι cover, stealth και combat κρινονται ως solid.<br>γραφικα ειναι οκ αλλα δεν θα φυγει κανενος η γλωσσα στο πατωμα (δεν εχω και πολυ δυνατο μηχανημα βεβαια) εβαλα και 30 και 60 fps , διαφορα δεν καταλαβα. για μενα που γουσταρω τετοιου ειδους open world, sandbox πως στο διαλο τα λενε παιχνιδια, ειναι πολυ καλο. και για να τολμησω να βαλω και βαθμολογια, αν δε το ελεγαν mafia III εγω θα του βαζα 90+, λογω ονοματος 80-90. υ.γ. ενα bug βρηκα που απλα μολις τελειωσε ενα video με πεταξε στα windows.
 

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705
<blockquote><br>Σε 6 ωρες θα το εχω. Για καλυτερα γραφικα βαλτε το ΑΑ στο low και απενεργοποιηστε το motion blur. Θα ποσταρω και εγω φωτογραφιες αφου το ξεκινησω να δουμε πως δειχνει.<br></blockquote><br><br>Βασικά βάλτα όλα στο λόου, άκου κι έναν που ξέρει. Τα παιχνιδίσματα που κάνουν οι φωτοσκιάσεις δεν έχουν προηγούμενο έτσι.<br><br>Το βιντεάκι που πόσταρες εξαιρετικό πάντως, ρησπέκτ. Θα ήταν άδικο να μη παραδεχτώ πως μου άρεσε η σύγκριση γκλίτσες με νορμάλ συμπεριφορές. Ή τα μειονεκτήματα που δεν υφίστανται καν και το κάνουμε να φαίνεται έτσι. Ειδική μνεία στην προσοχή στις μικρολεπτομέρειες του Μάφια 2, όπως το τράβηγμα του καζανακίου, αγνοώντας όλα αυτά που κάνει το 3 απλά καλύτερα.
 

shredder

Death Knight
Joined
Sep 17, 2013
Messages
4,393
Tωρα μολις το ξεκινησα. Και τι βλεπω? Αθλια γραφικα με ολα τερμα 1440p εκτος απο το aa που το εβαλα στο low και το motiobn blur που τα εχω απενεργοποιημενα επειδη θολωνουν την εικονα!<br><br>Δειτε εδω πως ειναι<img src="http://i63.tinypic.com/1042np2.png" alt="1042np2.png" class="bbcode_img" />    Και σαν μην εφτανε αυτο με αυτα τα αθλια γραφικα σερνεται και αναγκαστηκα να βαλω τα refections στο low!!  Τι ειναι αυτα ρε? ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΛΙΓΑΚΙ? Εντωμεταξυ φημες που κυκλοφορουν εδω και ωρες σε ολο το ιντερνετ ειναι πως οι υπαλληλοι της Hangar 13 ειναι 13 ξανθιες με γυαλια εκει καπου γυρω στα 20 που τωρα σπουδαζουν game development και τους ζητησαν να φτιαξουν ενα παιχνιδι στα γρηγορα και να το αποτελεσμα!!  Μονο ξανθιες θα μπορουσαν να φτιαξουν παιχνιδι με τοσα bugs και τετοια αποδοση σε τερας pc!!!
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,519
Σρέντερ μήπως η δική σου μπίλντ μόνο ήταν από χεράκια ξανθιάς ίντερν; <br><br>Μπάγκ, κράς ή ό,τι, πραγματικά δεν έχω συναντήσει ακόμα. Το μέην στόρι είναι για άλλη μια φορά, ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ. Έχουν μεν προστεθεί κάποιες παράπλευρες δραστηριότητες, ευχάριστες και πολύ βελτιωμένες σε σχέση με τα προηγούμενα Mafia (όπου ήσαν πρακτικά ανύπαρκτες) αλλά το παιχνίδι προχωρά με γνώμονα το γεγονός ότι ακολουθείς το μέην στόρι. Είναι απλά εκπληκτική η σκηνοθεσία, το βάθος των χαρακτήρων και η ποιότητα της γραφής, σε πηγαίνει σε άλλο τόπο και άλλο χρόνο, σου επιβάλλει την ατμόσφαιρα και το ζόφο του.
 

devvy

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,750
<blockquote><br>Εντωμεταξυ φημες που κυκλοφορουν εδω και ωρες σε ολο το ιντερνετ ειναι πως οι υπαλληλοι της Hangar 13 ειναι 13 ξανθιες με γυαλια εκει καπου γυρω στα 20 που τωρα σπουδαζουν game development και τους ζητησαν να φτιαξουν ενα παιχνιδι στα γρηγορα και να το αποτελεσμα!!  Μονο ξανθιες θα μπορουσαν να φτιαξουν παιχνιδι με τοσα bugs και τετοια αποδοση σε τερας pc!!!<br></blockquote><br><br>Και μιλάς τόσο άσχημα για το παιχνίδι τους;<br>Μπάι δε γούει, τα σκρήνις είναι 900p ανάλυση, το site που ανεβάζεις τις συμπιέζει τις εικόνες. Ρίχτες καλύτερα σαν attachments, ας πλερώσουν κατιτίς παραπάνω οι <strike>κίτρινοι</strike> κόκκινοι πλέον σε server costs, τζάμπα τις έβαλαν τις διαφημίσεις;
 

Sephir

Beyond Within
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,512
Το&#039; χω απορία ρε Shredder. ΟΚ, δεν έχει καλά γραφικά το Mafia 3. Γενικά κανά παιχνίδι παίζεις για να περάσεις καλά ή κάθεσαι πρώτα με το μεγεθυντικό φακό να δεις αν έχει καλά textures και αν περάσει το "τεστ", τότε ασχολείσαι;<br><br>Έχεις ξεπεράσει κάθε όριο graphic whoreίασης, δεν εξηγείται αλλιώς που δεν έχεις κάτσει να παίξεις ούτε μισό indie παιχνίδι (ακόμα θυμάμαι τη δήλωσή σου ότι δεν βγαίνει τίποτα από Ιούνιο μέχρι Σεπτέμβριο).
 

shredder

Death Knight
Joined
Sep 17, 2013
Messages
4,393
Τωρα κολλησε για πρωτη φορα. Βug ακομα ουτε εγω εχω συναντησει. Borracho ακομα να το τερματισεις?
 

Tsok

Moderator
Staff member
Giveaway pioneer PCMaster Veteran
Joined
Nov 30, 2012
Messages
5,933
Στέφανε... να διαβάσω στο review το "Godfatherίζει" και το αγόρασα πριν καν τελειώσω το διάβασμα.
 

renivid anul

Hobgoblin Captain
Joined
Dec 14, 2012
Messages
238
Ρε Τσοκ σοβαρά τώρα, με τόσους εκθειασμούς που κάνει ο Borracho τις τελευταίες μέρες(μέχρι και Goty διάβασα), έχεις την εντύπωση ότι το game δεν θα πάρει τουλάχιστον 95; <br>Εκτός και αν όλα αυτά είναι ένα σατανικό σχέδιο αποπροσανατολισμού μας, για να χτίσει τον δρόμο για το μεγαλύτερο plot-twist της χρονιάς.<br><span class="bbcode_spoiler">It&#039;s not</span>
 

Tsok

Moderator
Staff member
Giveaway pioneer PCMaster Veteran
Joined
Nov 30, 2012
Messages
5,933
Μίλησα εγώ σε κάποιο ποστ μου για βαθμολογία; Κείμενο θέλω να διαβάσω. Χίλιες λέξεις θα μου πουν πολλά περισσότερα από δύο αριθμούς  <img src="/wink.gif" width="" height="" alt=";)" title=";)" class="bbcode_smiley" />
 

renivid anul

Hobgoblin Captain
Joined
Dec 14, 2012
Messages
238
Λίγο ως πολύ το τι του αρέσει του Borracho στο game τα έχει γράψει ήδη στο forum. Το review θα έχει περισσότερο ζουμί, αλλά για τον πυρήνα του παιχνιδιού έχεις ήδη μια ιδέα. Προφανώς και δίκιο έχεις να περιμένεις ανάλυση για την τελική σου απόφαση, αλλά με αυτά που ανέφερες σε βλέπω ήδη ψημένο και απλώς το κλώθεις.<br><br>Στην τελική, μία λέξη λες οτι περιμένεις και σταματάς το διάβασμα. Δεν διαφέρει και πολύ αυτό από την αναμονή απλά για ένα βαθμό.
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,705
Preview του review:<br><br>"Blahblahblhah GOTY Blahblahblhah Drivebytruckers BlahBlahblah Mark Lannegan BlahBlah Geralt BlahBlahBlah Clid BlahBlahBlah ανδρOWπρεπές BlahBlahBlachMetal μεστή πένα BlahBlahBlah 60&#039;smarihuana druglord ditch bodies in swamp BlahBlahBlah GOTY αλητεία BlahBlahmanchildren of steam."
 

Tsok

Moderator
Staff member
Giveaway pioneer PCMaster Veteran
Joined
Nov 30, 2012
Messages
5,933
<blockquote><br>Λίγο ως πολύ το τι του αρέσει του Borracho στο game τα έχει γράψει ήδη στο forum. Το review θα έχει περισσότερο ζουμί, αλλά για τον πυρήνα του παιχνιδιού έχεις ήδη μια ιδέα. Προφανώς και δίκιο έχεις να περιμένεις ανάλυση για την τελική σου απόφαση, αλλά με αυτά που ανέφερες σε βλέπω ήδη ψημένο και απλώς το κλώθεις.<br><br>Στην τελική, μία λέξη λες οτι περιμένεις και σταματάς το διάβασμα. Δεν διαφέρει και πολύ αυτό από την αναμονή απλά για ένα βαθμό.<br></blockquote><br><br>Μα δε περιμένω, εγώ προσωπικά, από τον Στέφανο, να μου πει πως είναι το παιχνίδι σε 1440p. Οπτικά το έχω καμαρώσει από εδώ και από εκεί. Γνωρίζω τα ελλατώματα του. Αυτό που ψάχνω όμως αυτή τη περίοδο, δεν είναι η οπτικοακουστική πανδαισία. Θέλω να πιστεύω πως καταλαβαίνεις ότι δε περιμένω τη "λέξη" αλλά να δω μέσα από τα γραφόμενα, αν το παιχνίδι έχει το ήφος και το άρωμα που ζητάω από αυτό. Και αυτό που ζητάω είναι όντως να Godfatherίζει. Αν είναι να παίξω ένα gta σε άλλο τόπο και χρόνο τότε meh, έχω το V που ακόμα δεν έχω τελειώσει. Και νομίζω πως ο πορατσος είναι ο κατάλληλος για το Mafia ώστε να μου μεταφέρει αν αυτό που ζητάω, μου παρέχεται.  <img src="/wink.gif" width="" height="" alt=";)" title=";)" class="bbcode_smiley" />
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Αρκεί το φανμποιλίκι του να μη σταθεί εμπόδιο στην κριτική του.  :pP
 
Top Bottom