What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Mafia III: Νέα Ορλεάνη, 1968. Hendrix, Stones, Έρωτας.

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,519
Σόρι ρε Σρέντερ, νόμιζα πως έπαιζα παιχνίδι, όχι πως μετράγαμε frames και γραφικά. Θα το λάβω σοβαρά υπόψιν στο ρηβιού του <strike>παιχνιδιού</strike> GPU benchmark, Mafia III.<br><br>Η γραφή είναι πανέμορφη, σαν διαδραστικό φιλμ του Σκορσέζε είναι. Vibe, ατμόσφαιρα, είναι όλα εκεί, πραγματικά το ζεις και μήτε έχω προσέξει τον "περιορισμό" των 30 FPS ως τώρα. Επίσης, ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στα τρομερά animations των προσώπων των χαρακτήρων κατά την διάρκεια των cutscenes.
 

vtheofilis

Death Knight
Joined
Dec 11, 2012
Messages
4,422
Σκάβεις τον λάκκο σου Kαοτσούκο, καταγράφονται όλα στα κιτάπια μας.  :deal: :pP
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,519
Το παιχνίδι απλά ΣΠΕΡΝΕΙ. Οι τεχνικότητες είναι σαν να παραπονιέσαι που το Σκαρλετάκι σου ήρθε με εσώρουχα περιόδου. Αφού η δουλειά γίνεται χωρίς <img src="/wink.gif" width="" height="" alt=";)" title=";)" class="bbcode_smiley" />
 

ccwr

Mind-flayer
The Ultimate Sacrifice Never tell me the odds Hug the Snek PCMaster Veteran
Joined
Dec 19, 2012
Messages
2,223
μωρέ δουλειά γίνεται απλά είναι "βρωμοδουλειά"  :silly:<br><br>Δεν βλέπω να έχει postaristei, το πατσ για το φρέιμ ρέιτ κυκλοφόρησε! Είναι παραδόξως 1,2Gb<br><br>

patch notes wrote:
PC players, reboot Mafia III because patch 1.01 is now available for download. This patch includes 30, 60, and unlimited frames-per-second options on PC. To select your framerate, just head to the display menu in-game.</blockquote>

 

shredder

Death Knight
Joined
Sep 17, 2013
Messages
4,393
ΧΑΧΑΧΑΧΑ<br><br>https://www.youtube.com/watch?v=JZokdmzvDGA<br><br>και 512χ512 textures. https://www.reddit.com/r/pcmasterrace/comments/56hsxn/mafia_3_has_512x512_textures<br><br>Τextures ps2!!!<br>Δεν πανει καλα εκει στην 2κ!!! Μαλλον το εφτιαξαν πριν 10+ χρονια το παιχνιδι αλλα το ξεχασαν καπου και τωρα το θυμηθηκαν και ειπαν να το κυκλοφορησουν!!
 

manos426f

Lich
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
6,191
Το framelock αποτελεί ήδη παρελθόν. Όσον αφορά στα γραφικά, προφανώς η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη...
 

shredder

Death Knight
Joined
Sep 17, 2013
Messages
4,393
Eiναι ανατρεψιμη αν βγαλουν 4κ textures patch οπως κανει η  ubisoft. Ομως ακομα κολλαει και η AI ειναι για τα γελια ακομα και στο υψηλοτερο επιπεδο δυσκολιας λενε.
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628
Shredder, για να βγάλουν 4Κ textures patch σημαίνει ότι έχουν κρατήσει ΌΛΑ τα textures σε αρχεία υψηλής ευκρίνειας, προτού τα μετατρέψουν σε 512x512 για τις κονσόλες. Είσαι σίγουρος ότι η 2Κ δεν αυτοπυροβολήθηκε στο πόδι και τα κράτησε, αλλά απλώς δεν τα μετέφερε στο PC port? Οι ninja σου τι πληροφορίες έχουν? Το παιχνίδι δείχνει μέτρια τα πράγματα  για το PC από πλευράς τεχνικού τομέα, ότι παρά την ατμόσφαιρα, και είναι κρίμα.
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,519
Παίδες, αφήστε τα screenshots και τα "ZOMFG Zo Many Glitchez" video εκεί έξω. Σίγουρα δεν έχει τα πιο εντυπωσιακά γραφικά της πιάτσας (αυτό το βραβείο πάει στο Mankind Divided) αλλά απέχουν μακράν από τα να χαρακτηρισθούν "άσχημα" ή "πρόχειρα". Ειδικά το έξυπνο παιχνίδι που έχει γίνει με φωτισμούς/σκιάσεις, βοηθάει πάρα πολύ τα πράγματα και η εμπειρία είναι πραγματικά απαράμιλλη. Έπαιξα και χθες με Unlimited FPS, παραμένει η ίδια επακριβώς παιχνιδάρα για όλους τους λόγους που έχω προαναφέρει στο νήμα και σιγά την διαφορά που μου έκανε που από 30FPS πήγα στα 60. To vibe, το gameplay, δεν επηρεάστηκε σε κάτι. Ευπρόσδεκτο το γεγονός ότι όλα είναι απείρως πιο "στρωτά", αλλά και πριν, μια χαρά ήταν η φάση.
 

electroduck

Umber Hulk
Joined
Jul 12, 2014
Messages
773
νταξ το παιχνίδι μόλις βγήκε. Νομίζετε ότι δε θα του κάνουν διορθώσεις patches κλπ - τουλάχιστον μέσα στην επόμενη χρονιά; Σιγουράκι. Από τα σκόρπια που βλέπω είναι το φρέσκο gta έτσι.
 

Tom G

Mind-flayer
Joined
Nov 30, 2012
Messages
1,736
Κάτσε ρε συ Στέφανε γιατί θα με τρελάνεις. :Ρ Από το πρωί έχω δει αρκετά βίντεο με ηλίθια glitches, άχαρη AI, textures που ανήκουν στον προηγούμενο αιώνα κλπ. Το 30fps lock οκ, το προσπερνάμε, το θέμα όμως είναι το παιχνίδι από αυτά που έχω δει όσο καλογραμμένο κι αν είναι, στη καλύτερη περίπτωση είναι μέτριο σαν gameplay και πολύ καλό σαν storytelling. Αλλά και πάλι, όσο απίστευτο γράψιμο να έχει, κάποια πράγματα σου χαλάνε το immersion ειδικά αν είναι τεχνικής φύσεως. <br><br>Το ότι είναι σε ένα πράγμα καλό δεν αναιρεί τα παράπονα πολλών που έχουν για το παιχνίδι. Δεν ξέρω αν είμαι υπερβολικός γιατί δεν το έχω παίξει, παρ&#039;όλα σύμφωνα με αυτά που έχω δει δε θα το έπαιρνα τώρα.
 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,931
είδα μέχρι και σύγκριση ουρανό μαφια3 με ουρανό μαριο64 (υπερβολικό έως ένα βαθμό αλλά οκ). νταξ μπορεί να έχουν κάνει δουλειά να τα μπαλώσουν και να φαίνεται όμορφο? δεν ξέρω δεν το έχω παίξει ότι διαβάζω έως τώρα από άποψης τεχνικών θεμάτων αλλά πάλι θυμίζει προχειροδουλεια  είτε στο pc port είτε γενικά. δεν πιστεύω οι κονσόλες να μην μπορούσαν να αντέξουν καλύτερης ποιότητας textures.
 

shredder

Death Knight
Joined
Sep 17, 2013
Messages
4,393
Στο pc θα επρεπε να εχει οσο καλυτερα textures γινεται και οχι textures του 2004. Εδω το Doom3 που βγηκε 2004 και στο ultra εχει 1024χ1024 textures . Να μην μπορει να πιασει 60 fps 1440p εκτος αν εχεις 6700κ και 1080? Με τετοια γραφικα? Αν αυτο δεν ειναι το χειροτερο optimization που εχουμε δει τοτε τι ειναι?
 

bald_killer

Death Knight
Joined
Jul 26, 2014
Messages
3,848
<blockquote><br>Από τα σκόρπια που βλέπω είναι το φρέσκο gta έτσι.<br></blockquote><br><br>Το GTA wannabe που θα ξεχαστεί μέχρι τα μέσα Δεκέμβρη κ απλά θα περάσει στην εντατική με κάνα DLC με SP content
 

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705
Εντάξει, έχοντας ασχοληθεί λίγο παραπάνω χθες μετά το πατς, είναι πραγματικά κρίμα να διαβάζω όλα αυτά για ένα γκέημ σαν το Μάφια 3.<br><br>Από γκέημπλεϊ κάνει ότι κάνουν τα γκέημς της κατηγορίας του και το κάνει τέλεια. Το κόβερ, το σούτινγκ, η αίσθηση των όπλων. Το στελθ που είναι υποτυπώδες αλλά λειτουργικό. Η αίσθηση των οχημάτων από τις καλύτερες που έχω δει με τέλειο μπάλανς μεταξύ αρκέηντ και ρεαλισμού για τα γούστα μου. Τα γραφικά, πραγματικά απορώ γιατί έχουν σκυλιάσει όλοι τόσο. Ναι, δεν είναι γουίτσερ, ούτε μπάτολφλιτ, αλλά είναι αρκετά όμορφα. Να τα χαρακτηρίζουμε τόσο απαρχαιωμένα, το βρίσκω τρομερά υπερβολικό. Και η ιστορία παρέα με τους χαρακτήρες και την μουσική, πάνε το ιμμέρσιον σε άλλα επίπεδα.<br><br>Μπαγκς και γκλίτσες δε συνάντησα ακόμα, αλλά μπορώ άνετα να βρω άπειρα βίντεος σχετικά εκεί έξω για παιχνίδια σταθμούς όπως το Γουίτσερ ή το Ρόκετ Ληγκ. Καλή θέληση να υπάρχει, κι αν θες να κράξεις θα βρεις πολύ πράμα. Και το θέμα με τα φιπιές, οκ, ανακοίνωσαν ον ρηλήζ την μλκ τους και το διόρθωσαν δύο μέρες μετά.<br><br>Γουατέβερ.. :pcmr:
 

Tom G

Mind-flayer
Joined
Nov 30, 2012
Messages
1,736
Το ότι το γουστάρεις είναι πολύ ενθαρρυντικό για τη ποιότητα του τίτλου. Και το Arkham Knight ήταν πολύ ωραίο (δε συγκρίνω τα 2 releases σε καμία περίπτωση) και σε κάποιους έτρεχε σε άλλους όχι. Θέλω να πω το ότι "εμένα μου τρέχει μια χαρά άρα είναι καλό" μπορεί να ισχύει ατομικά (και είναι πολύ καλό σε όσους το τρέχουν αψεγάδιαστα) αλλά συνολικά, βλέποντας όλα αυτά στο διαδίχτυο με κάνουν λίγο να είμαι αρνητικά προκατειλημμένος ως προς την άμεση αγορά του. Όταν σιδερώσουν τα μπαγκς, θα ναι σωστή αγορά το δίχως άλλο.Το ότι είναι διασκεδαστικό δε πάει να πει ότι δεν έχει τα προβλήματά του, ούτε θα του δώσουμε συγχωροχάρτι επειδή έχει το Mafia σαν τίτλο ενώ πολύς κόσμος έχει βγάλει πολλαπλά βίντεο δείχνοντας ότι ήθελε τουλάχιστον ένα 6μηνο για μια σωστή κυκλοφορία. <br><br>Περί ορέξεως φυσικά. Συζήτηση κάνουμε, δε θέλω να διαφωνήσω με τα λεγόμενα σου. Άλλωστε εμπιστευόμαστε ΑΡΚΙΟΥ.  :drinks:
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,519
Παιδιά ακόμη bug/glitch δεν έχω συναντήσει, πραγματικά. Συντάσσομαι με αυτά που γράφει ο soad, 100%. Ωραία, δεν έχει τα καλύτερα γραφικά έβερ και τί έγινε; Δεν διαφημίστηκε ποτέ ότι θα τα έχει. Mechanics/fun είναι στο θεό. Και από την στιγμή που ζεις για τη φάση 68-74, Βαθύς Νότος, κίνημα για τα κοινωνικά δικαιώματα, Βιετνάμ, Σκορσέζε, παλιοί De Niro-Pacino, το παιχνίδι είναι must-play. Απείρως ανώτερο οδηγικό μοντέλο από το άθλιο αντίστοιχο του GTA V. Πραγματικά, δεν μπορώ να σταματήσω να παίζω.
 

shredder

Death Knight
Joined
Sep 17, 2013
Messages
4,393
Ολοι εναντιον του  mafia 3 http://www.gamezone.com/news/mafia-3-is-getting-ripped-apart-across-social-media-3444301  εκτος απο τον Boracho.
 

Tom G

Mind-flayer
Joined
Nov 30, 2012
Messages
1,736
Σιγά μην είμαστε εναντίον. Σκεπτικοί είμαστε (είπε ο τύπος που προ-παρήγγειλε το Total War Warhammer).
 

shredder

Death Knight
Joined
Sep 17, 2013
Messages
4,393
Mafia 3 vs mafia 2.  https://www.youtube.com/watch?v=ixlszwKVVP0  Ποιος να το περιμενες πως παιχνιδι του 2010 να ειναι καλυτερο απο του 2016?!
 
Top Bottom