Marvel Cinematic Universe: το επίσημο thread

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Τώρα έγινε και επίσημα η απόλυση του Καραγκιοζάκου.

Αναμενόμενο. Δεδομένου του ρόλου που έπαιζε, το recasting θα είναι πανεύκολο να δικαιολογηθεί σεναριακά.

Η αληθεια ειναι οτι δεν καταλαβα. δεν αφοσιωθηκα και πολυ στην αναγνωση του αρθρου.
Στην αρχη τον αθωωσαν, μετα τον καταδικασαν, ενω υπαρχουν αποδειξεις οτι δεν ειναι ενοχος;
Οι κατηγοριες ειναι αυτες που με ωθησαν να (ψευτο) διαβασω ολο το αρθρο. Βαρεθηκα να επιστρεψω για σοβαρη αναγνωση... 🥱🤡

Ετσι την ειχα πατησει κι εγω, με την πρωην συζυγο. Εφτιαξε ενα παραμυθι οτι την χτυπαω, παιρνω ντρογκια και την απαταω. Μονο που ζουσε 600 χιλιομετρα μακρια. Πρεπει να το γραψω αυτο, στα απομνημονευματα μου.

Ετσι την ειχα πατησει κι εγω, με την πρωην συζυγο. Εφτιαξε ενα παραμυθι οτι την χτυπαω, παιρνω ντρογκια και την απαταω. Μονο που ζουσε 600 χιλιομετρα μακρια. Πρεπει να το γραψω αυτο, στα απομνημονευματα μου.

Λέλο όταν λες "πρώην σύζυγο" εννοείς την "πριγκίπισσα της Ζαμούντα";

Άρθρο που αποκαλύπτει τα επόμενα βήματα της Marvel όσον αφορά χαρακτήρες, ιστορίες και αλλαγές.

Άρθρο που αποκαλύπτει τα επόμενα βήματα της Marvel όσον αφορά χαρακτήρες, ιστορίες και αλλαγές.

:p:p:p:p

Ξεκινησα να διαβαζω...
Sources have stated that Marvel is looking into developing projects without necessarily limiting themselves by aiming for a PG-13 rating for movies or TV-14 for their Disney+ series. If a particular project requires a more mature tone for the story to be carried out appropriately, it will be granted.

Θα δειχνουν και γκολους; Τι θα πει η βασιλισσα της ψυχαγωγιας; Τελικα αυτη η ταινια ταιριαζει πολυ σε αυτο το θεμα.

Τελείωσε το What If Season 2 που έπαιξε στην περίοδο των εορτών (καλούτσικο ήταν αλλά όχι κάτι το φοβερό) και τώρα ετοιμαζόμαστε για Echo. Όλα τα επεισόδια θα βγουν στις 9 Ιανουαρίου.

Τελείωσε το What If Season 2 που έπαιξε στην περίοδο των εορτών (καλούτσικο ήταν αλλά όχι κάτι το φοβερό) και τώρα ετοιμαζόμαστε για Echo. Όλα τα επεισόδια θα βγουν στις 9 Ιανουαρίου.
Έχω δει τα πρώτα 6 γιατί άκουσα ότι ήταν καλή η 2η σεζόν και γιατί η πρώτη είχε κάποια ωραία επεισόδια.
Με εξαίρεση το πρώτο, κάθε επεισόδιο είναι χειρότερο από το προηγούμενο. Δηλαδή γαμώτο, έχετε την ευκαιρία να κάνετε ότι σας καπνίσει, κάντε κάτι ενδιαφέρων και ανατρεπτικό.

Δηλαδή γαμώτο, έχετε την ευκαιρία να κάνετε ότι σας καπνίσει, κάντε κάτι ενδιαφέρων και ανατρεπτικό.

Συμφωνώ 100% και αυτό ακριβώς ήταν το παράπονο μου από την πρώτη σεζόν. Για μένα αυτή η σειρά θα έπρεπε να είναι το Twilight Zone ή το Black Mirror του MCU.

1704393015707.png

Οταν επαιρνε τα μυριακια ομως ηταν καλα εεεεε;; Δεν ενιωθε φρουστρεητεντ και ντισαποιντεντ εεεε;;

🤣

Φαντάζομαι αναφέρεται στα μέτρα που υπήρχαν για τον covid, πολλές ταινίες γυρίστηκαν με τους ηθοποιούς μόνους μπροστά από green screen και τους έβαζαν μαζί στο post production.

Το Invincible (στο 2ο επ σεζόν 2 αυτή τη στιγμή) παίζει να κατουρά τα μισά και βάλε από αυτά.

Με το cliffhanger θα μείνεις, έσπασαν τη σαιζόν λόγω ΗΠΑ εορτών. Και μάλλον θα είναι trend για streaming series αυτό...

Με το cliffhanger θα μείνεις, έσπασαν τη σαιζόν λόγω ΗΠΑ εορτών. Και μάλλον θα είναι trend για streaming series αυτό...
Το ξέρω, διάβασα όμως ότι Φεβρουάριο βγαίνουν τα υπόλοιπα. Και αν δεν κάνω λάθος έχει ανακοινωθεί και 3η. 😁

Back