The Nameless One
Mind-flayer
Δεν υπάρχει multiverse που να σώζεται το MCU. Είναι constant!
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Τώρα έγινε και επίσημα η απόλυση του Καραγκιοζάκου.![]()
Disney Fires Jonathan Majors from Upcoming Marvel Movies Following Guilty Verdict
MCU star Jonathan Majors was fired by Walt Disney Co. after being found guilty of assault December 18.www.indiewire.com
Ετσι την ειχα πατησει κι εγω, με την πρωην συζυγο. Εφτιαξε ενα παραμυθι οτι την χτυπαω, παιρνω ντρογκια και την απαταω. Μονο που ζουσε 600 χιλιομετρα μακρια. Πρεπει να το γραψω αυτο, στα απομνημονευματα μου.
![]()
Exclusive: Marvel Studios' Next Story Arcs
Alex Perez breaks down Marvel Studios' plans for the future, detailing some of the story arcs Marvel plans to premiere in the next few years.thecosmiccircus.com
Άρθρο που αποκαλύπτει τα επόμενα βήματα της Marvel όσον αφορά χαρακτήρες, ιστορίες και αλλαγές.
Sources have stated that Marvel is looking into developing projects without necessarily limiting themselves by aiming for a PG-13 rating for movies or TV-14 for their Disney+ series. If a particular project requires a more mature tone for the story to be carried out appropriately, it will be granted.
Έχω δει τα πρώτα 6 γιατί άκουσα ότι ήταν καλή η 2η σεζόν και γιατί η πρώτη είχε κάποια ωραία επεισόδια.Τελείωσε το What If Season 2 που έπαιξε στην περίοδο των εορτών (καλούτσικο ήταν αλλά όχι κάτι το φοβερό) και τώρα ετοιμαζόμαστε για Echo. Όλα τα επεισόδια θα βγουν στις 9 Ιανουαρίου.
Δηλαδή γαμώτο, έχετε την ευκαιρία να κάνετε ότι σας καπνίσει, κάντε κάτι ενδιαφέρων και ανατρεπτικό.
Το ξέρω, διάβασα όμως ότι Φεβρουάριο βγαίνουν τα υπόλοιπα. Και αν δεν κάνω λάθος έχει ανακοινωθεί και 3η.Με το cliffhanger θα μείνεις, έσπασαν τη σαιζόν λόγω ΗΠΑ εορτών. Και μάλλον θα είναι trend για streaming series αυτό...