Η ντακοτα οντως εχει την υποκριτικη ικανοτητα ενος ορθιου αγγουριουDakota είναι ότι η Rosamund Pike γιά τον @nitro912gr,
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Η ντακοτα οντως εχει την υποκριτικη ικανοτητα ενος ορθιου αγγουριουDakota είναι ότι η Rosamund Pike γιά τον @nitro912gr,
Γιατί της δίνουν ακόμα ρόλους? Τι μέσο έχει? Εκβιάζει το Χόλιγουντ με τίποτα σεξοταινιες?Η ντακοτα οντως εχει την υποκριτικη ικανοτητα ενος ορθιου αγγουριου
Γιατί της δίνουν ακόμα ρόλους? Τι μέσο έχει? Εκβιάζει το Χόλιγουντ με τίποτα σεξοταινιες?
ποιες είναι αυτές ξέρουμε; γιατί όπως με την ροσμουντ τις ψάχνουμε με κιάλια. Δηλαδή ξέρω εγώ οκ μπορεί να είχε 1-2 ερμηνείες καλές, αλλά όταν γενικά η ερμηνεία της είναι "ανέκφραστο τηλεγραφόξυλο" τότε θα έπρεπε να σκεφτούμε ότι δεν πέτυχε, αλλά έτυχε να έχει τις λίγες αυτές καλές στιγμές.Από αυτά που διάβασα, έχει κάνει καλές ερμηνείες σε ταινίες. Μπορεί να είναι περίπτωση Πάτινσον που στιγματίστηκε από ρομάντζο στο οποίο πρωταγωνίστησε.
ποιες είναι αυτές ξέρουμε; γιατί όπως με την ροσμουντ τις ψάχνουμε με κιάλια. Δηλαδή ξέρω εγώ οκ μπορεί να είχε 1-2 ερμηνείες καλές, αλλά όταν γενικά η ερμηνεία της είναι "ανέκφραστο τηλεγραφόξυλο" τότε θα έπρεπε να σκεφτούμε ότι δεν πέτυχε, αλλά έτυχε να έχει τις λίγες αυτές καλές στιγμές.
Με εξαίρεση ίσως στο remake του Suspiria.Η ντακοτα οντως εχει την υποκριτικη ικανοτητα ενος ορθιου αγγουριου
Να πω την αμαρτία μου, στο a bigger splash την βρήκα αρκετά σεξιποιες είναι αυτές ξέρουμε; γιατί όπως με την ροσμουντ τις ψάχνουμε με κιάλια. Δηλαδή ξέρω εγώ οκ μπορεί να είχε 1-2 ερμηνείες καλές, αλλά όταν γενικά η ερμηνεία της είναι "ανέκφραστο τηλεγραφόξυλο" τότε θα έπρεπε να σκεφτούμε ότι δεν πέτυχε, αλλά έτυχε να έχει τις λίγες αυτές καλές στιγμές.
άλλο το πουλάκι σου, άλλο η ερμηνεία της. μια χαρά είναι η κοπέλα δεν είναι αυτό το πρόβλημαΝα πω την αμαρτία μου, στο a bigger splash την βρήκα αρκετά σεξι
Δεύτερο jawdrop μετά το deadpool/wolverine.
Κάτι κινείται.
Θα με κάνεις να ξαναβάλω το προφίλ πικ που τριγκαρε το μητσακο και δε το θέλωΗ αυτοκρατορία αντεπιτίθεται, μετανοείτε!
Άσχετο, η Ντακότα κάνει ότι μπορεί για να προωθήσει το Madame Web. Από την πρεμιέρα:
![]()
Δεύτερο jawdrop μετά το deadpool/wolverine.
Κάτι κινείται.
εεεε τελικά είναι τσόντα ρε; πείτε!Η αυτοκρατορία αντεπιτίθεται, μετανοείτε!
Άσχετο, η Ντακότα κάνει ότι μπορεί για να προωθήσει το Madame Web. Από την πρεμιέρα:
![]()
Το XXX-Men ειναι σιγουρα. ειναι απο αυτα τα download που πανε κατα διαολου.εεεε τελικά είναι τσόντα ρε; πείτε!
Θα με κάνεις να ξαναβάλω το προφίλ πικ που τριγκαρε το μητσακο και δε το θέλω
Θα ξεκινήσω πετίσιο να επανέλθει. Είναι με διαφορά το καλύτερο προφίλ πικ.