Marvel Cinematic Universe: το επίσημο thread

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Η ντακοτα οντως εχει την υποκριτικη ικανοτητα ενος ορθιου αγγουριου
Γιατί της δίνουν ακόμα ρόλους? Τι μέσο έχει? Εκβιάζει το Χόλιγουντ με τίποτα σεξοταινιες?

κάτσε το μαντάμ δεν είναι τσόντα παρωδία μάρβελ; δηλαδή είναι κανονική μαρβελοταινία; όντως;

σόρι δεν κατάλαβα με το άθλιο προμότιο που έχουν κάνει :p

Υπαρχουν μαρβελοταινιες Α (της Ντισνεη) και μαρβελοταινιες Βου (της Σονη). Σα τις γκαρσονες

Γιατί της δίνουν ακόμα ρόλους? Τι μέσο έχει? Εκβιάζει το Χόλιγουντ με τίποτα σεξοταινιες?

Από αυτά που διάβασα, έχει κάνει καλές ερμηνείες σε ταινίες. Μπορεί να είναι περίπτωση Πάτινσον που στιγματίστηκε από ρομάντζο στο οποίο πρωταγωνίστησε.

Από αυτά που διάβασα, έχει κάνει καλές ερμηνείες σε ταινίες. Μπορεί να είναι περίπτωση Πάτινσον που στιγματίστηκε από ρομάντζο στο οποίο πρωταγωνίστησε.
ποιες είναι αυτές ξέρουμε; γιατί όπως με την ροσμουντ τις ψάχνουμε με κιάλια. Δηλαδή ξέρω εγώ οκ μπορεί να είχε 1-2 ερμηνείες καλές, αλλά όταν γενικά η ερμηνεία της είναι "ανέκφραστο τηλεγραφόξυλο" τότε θα έπρεπε να σκεφτούμε ότι δεν πέτυχε, αλλά έτυχε να έχει τις λίγες αυτές καλές στιγμές.

ποιες είναι αυτές ξέρουμε; γιατί όπως με την ροσμουντ τις ψάχνουμε με κιάλια. Δηλαδή ξέρω εγώ οκ μπορεί να είχε 1-2 ερμηνείες καλές, αλλά όταν γενικά η ερμηνεία της είναι "ανέκφραστο τηλεγραφόξυλο" τότε θα έπρεπε να σκεφτούμε ότι δεν πέτυχε, αλλά έτυχε να έχει τις λίγες αυτές καλές στιγμές.

Δεν γνωρίζω προσωπικά καθώς δεν είμαι σινεφίλ, ίσως κάποιος άλλος έχει καλύτερη εικόνα.

Η ντακοτα οντως εχει την υποκριτικη ικανοτητα ενος ορθιου αγγουριου
Με εξαίρεση ίσως στο remake του Suspiria.

Όσο για τη Ρόζαμουντ... τι λε ρε θείο Νώντα.

Τόσο στο γκον γκερλ όσο και στο γουίλ οφ τάιμ έπαιζε πολύ καλά. Ειδικά στο δεύτερο πάω στοίχημα έβλεπε στο ρηπήτ τη Γκαλάντριελ του Τζάκσον για να πετύχει παρόμοιο ύφος.

Να πω την αμαρτία μου, στο a bigger splash την βρήκα αρκετά σεξι

Δεύτερο jawdrop μετά το deadpool/wolverine.
Κάτι κινείται.

Η αυτοκρατορία αντεπιτίθεται, μετανοείτε!

Άσχετο, η Ντακότα κάνει ότι μπορεί για να προωθήσει το Madame Web. Από την πρεμιέρα:

72582036007-gty-2006925574.jpg

Άσχετο, η Ντακότα κάνει ότι μπορεί για να προωθήσει το Madame Web. Από την πρεμιέρα:

Θα με κάνεις να ξαναβάλω το προφίλ πικ που τριγκαρε το μητσακο και δε το θέλω

εεεε τελικά είναι τσόντα ρε; πείτε!

Καπως ετσι φαινονται οι καλτσες μου οταν τις απλωνω να στεγνωσουν. Την ιδια μαζα και βαρυτητα εχουν...
καλα ρε, τι σας επιασε με την γυναικα; εμενα μου ειναι πολυ συμπαθης και εχει ωραιο ονομα.

εεεε τελικά είναι τσόντα ρε; πείτε!
Το XXX-Men ειναι σιγουρα. ειναι απο αυτα τα download που πανε κατα διαολου.

Last edited:
Θα με κάνεις να ξαναβάλω το προφίλ πικ που τριγκαρε το μητσακο και δε το θέλω

Θα ξεκινήσω πετίσιο να επανέλθει. Είναι με διαφορά το καλύτερο προφίλ πικ.

Θα ξεκινήσω πετίσιο να επανέλθει. Είναι με διαφορά το καλύτερο προφίλ πικ.

Εννοείς το φατσόνι "μου-βρώμισε-η-ρέγκα-βαρέθηκα-τη-ζωή-μου-σκοτώστε-με";

Ααααναγειασου

Back