Marvel Cinematic Universe: το επίσημο thread

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
τα physical βιβλία

Πουθενά δεν έχουν πάει τα physical βιβλία, είναι πάνω από το 50% της αγοράς, ενώ πριν μια δεκαετία όλοι προέβλεπαν ότι τα ebooks θα χτυπούσαν 90% και βάλε - μιλάω για την αγγλόφωνη αγορά, γιατί για ελληνικά, ψάχνουμε να βρούμε τα ebooks με κυάλια - και αν τα διαθέτει ο εκδότης από το site του, έχουν 15 DRM layers, άλλη κουβέντα αυτή.

Last edited:
"ΙΟΥ, ΔΕ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΜΑΡΒΕΛ". ΑΛΛΑ 77 σελίδες γράψατε ΚΟΥΦΑΛΕΣ!

"ΙΟΥ, ΔΕ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΜΑΡΒΕΛ". ΑΛΛΑ 77 σελίδες γράψατε ΚΟΥΦΑΛΕΣ!
Το μισος ειναι σπαθια στις ακρες των δαχτυλων μας. Δεν μας ενδιαφερει η διαρκεια και η εκβαση της μαχης. Αυτο που θελουμε ειναι ενας συνεχης πονος, σαν μια αλλη αεανη κολαση.

Αυτα ειναι φτηνα κολπα για τον Ναυαρινο, σαν τα κολπα της Marvel.

Είμαι σίγουρος ότι το παρακάτω, θα αρέσει στον κ. Ναύαρχο:

not-really-john-wick.gif

Εσκασε η φούσκα των υπερηρώων της Marvel;

Πουθενά δεν έχουν πάει τα physical βιβλία, είναι πάνω από το 50% της αγοράς, ενώ πριν μια δεκαετία όλοι προέβλεπαν ότι τα ebooks θα χτυπούσαν 90% και βάλε - μιλάω για την αγγλόφωνη αγορά, γιατί για ελληνικά, ψάχνουμε να βρούμε τα ebooks με κυάλια - και αν τα διαθέτει ο εκδότης από το site του, έχουν 15 DRM layers, άλλη κουβέντα αυτή.
Δεν έχω τσεκάρει αριθμούς, αλλά από ανεκδοτολογική εμπειρία και συμμετοχή σε κάποιους συλλόγους κλπ, η αίσθηση που έχω είναι πως τα ebooks είναι πίσω και από τα audiobooks.

Δεν έχω τσεκάρει αριθμούς, αλλά από ανεκδοτολογική εμπειρία και συμμετοχή σε κάποιους συλλόγους κλπ, η αίσθηση που έχω είναι πως τα ebooks είναι πίσω και από τα audiobooks.
Ίσως γιατί το βιβλίο δεν είναι μόνο διάβασμα, είναι ιεροτελεστία. Άσε που τα τρέντ των ημερών φωνάζουν να απομακρυνθούμε από τις οθόνες και να βρούμε τρόπους να μειώσουμε την έκθεσή μας.

Βασικά και εγώ όταν θέλω να χαλαρώσω και να ηρεμήσω από τις οθόνες που έχω στα μούτρα μου από το πρωί, να διαβάσω ένα έντυπο βιβλίο ψάχνω, όχι να ανοίξω το tablet να διαβάσω.

Πιστεύω ότι για αρκετό κόσμο είναι μια μορφή escapism πλέον. Παλιότερα που δεν είχαμε τόση οθόνη στην καθημερινότητα, ο πατέρας μου πχ δούλευε στο ΤΕΒΕ και οθόνη είχε μόνο σπίτι που χάζευε την tv. Ένας φίλος μου που δουλεύει σήμερα στην ίδια θέση (ΕΦΚΑ πλέον) όλη η δουλειά είναι σε οθόνη, επιστρέφει σπίτι κάθεται να δει τα νέα, πάλι οθόνη, θα χαζέψει κανάν κώλο στο κινητό, πάλι οθόνη, ε οκ κάπου θέλει ο άνθρωπος να χαλαρώσει πραγματικά λίγο και εδώ μπαίνει, πιστεύω, το βιβλίο.

Δεν ξέρω αν μιλάς και για εξωτερικό αλλά ειδικά Ελλάδα, για τους λόγους που είπε ο G0O, σίγουρα τα ebooks θα είναι πίσω από τα audiobooks. Βασικά αν δεν διαβάζεις αγγλικά (ή άλλη ξένη γλώσσα), δεν αξίζει να αγοράσεις e-reader με την καμία. Δεν φαίνεται καν όμορφο στην βιβλιοθήκη.

Βιβλια μονο σε χαρτι. δεν την παλευω με τις οθονες. Δεν με κουραζει πολυ αλλα λες, Ποιος μαλακας ειπαμε οτι ειναι αυτος; γυριζεις γρηγορα μερικες σελιδες πισω και βλεπεις απο που ξεφυτρωσε. ειναι αυτες οι μικρες λεπτομερειες.
Η τελευταια προσπαθεια ηταν με το My secret life. Δεν υπαρχει περιπτωση να ασχοληθω ξανα, ουτε εαν μου χαρισουν συσκευη που την κραταει το κουνελακι της χρονιας για να μην κουραζω τα χερια μου.

Υπέροχη Iman Vellani σε συνέντευξη στο New Rockstars:

Βιβλια μονο σε χαρτι. δεν την παλευω με τις οθονες. Δεν με κουραζει πολυ αλλα λες, Ποιος μαλακας ειπαμε οτι ειναι αυτος; γυριζεις γρηγορα μερικες σελιδες πισω και βλεπεις απο που ξεφυτρωσε. ειναι αυτες οι μικρες λεπτομερειες.

Στα ebook επιλέγεις το όνομα που θες και βρίσκεις όλες τις αναφορές σε αυτό, μέσα στο βιβλίο.

το Kindle δε σνιφάρεται
Σεβαστό, απλά έχω οποίο βιβλίο θέλω, με ελάχιστο βάρος, σε ότι μέγεθος γραμματοσειρά θέλω, διαβάζω στο σκοτάδι χωρίς φως, για μένα είναι θέμα πρακτικότητας, αλλά κατανοώ αυτό που γράφεις.

ούτε τρίχα από τα φρύδια μου στον Τζέφρυ Μπέζος
Επίσης κατανοώ αλλά ποια είναι η λύση? Επιλέγεις ποιο θα είναι το δηλητήριο σου, είμαστε πςρικυκλωμενοι από παντού.

Είχα ένα καταπληκτικό αδιάβροχο Kobo αλλά δυστυχώς μια ωραία πρωΐα αρνήθηκε να ξανανάψει. Ευτυχώς ήταν στην εγγύηση και δεν θα πω τι πήρα με το πιστωτικό υπόλοιπο γιατί θα με σουτάρετε από το φόρουμ. Και δύο μήνες μετά σε κάποια cyber Monday πέτυχα το Kindle 50% κάτω και μου κρατάει συντροφιά 7 χρόνια και δεκάδες βιβλία. Ευχαριστώ @Norshgaath για το link αλλά δυστυχώς είναι αργά για να σώσω την ψυχή μου, τουλ αρνούμαι να μπω σε Jumbo και είμαι εθελοντής αιμοδοτης.

Επίσης, δεν είσαι υποχρεωμένος να αγοράσεις τίποτα άλλο από amazon, έχω τα mobi και τα epub αρχεία μου από τον θείο και τα στέλνω στην kindloδιευθυνση μου οπότε κάνω έτσι την επανάσταση μου κόντρα στο σύστημα.

USING A KINDLE ETHICALLY

Amazon’s profit from Kindles reportedly comes from two places, primarily: You buying ebooks exclusively through them — and through the collection of your data.

You can essentially eliminate both of these with enough intentionality.

Instead of buying your ebooks through Amazon, you have a few options for reading books through other means.

1. If your local library uses Libby or OverDrive, you can simply connect your Kindle account to your local library and have all of your books sent over to your Kindle.
    This is completely free.
    Your books will stay on your Kindle for however long your checkout time is (usually 2-3 weeks) and will disappear after you’ve returned them.
  2. If you buy DRM-free ebooks with a compatible format, you can actually just forward your ebooks to a special Kindle email address (Amazon calls it your “Send-to-Kindle Email”) and they’ll automatically show up on your Kindle.

Μια χαρά ethicals είμαστε λοιπόν. Kindle και Calibre.

ναι ρε παίδες αλλά δεν κουράζεστε να είστε και για αυτό πάνω σε μια οθόνη;

Ευτυχώς ήταν στην εγγύηση και δεν θα πω τι πήρα με το πιστωτικό υπόλοιπο γιατί θα με σουτάρετε από το φόρουμ.
Razer RGB πληκτρολόγιο. σωστά? 'Mολόγα!

Last edited:
Back