Δλδ δε σου κανει καμια απο τις: Karen Gillan, Emilia Clark, Rachel Weisz, Marisa Tomei, Jennifer Connely ;Jaimie Alexander.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Δλδ δε σου κανει καμια απο τις: Karen Gillan, Emilia Clark, Rachel Weisz, Marisa Tomei, Jennifer Connely ;Jaimie Alexander.
Με τη μια σκεφτηκα Gina Carano απο Deadpool 1
Τυφλος δεν ειμαι αλλα αυτη ειναι commoner, εδω μιλαμε για υπερ ηρωες
Dude, are you blind or something???
![]()
![]()
Διαφωνώ, αυτή και εάν είναι σούπερ ήρωας! (Ειδικά την μέρα της γυναίκαςΤυφλος δεν ειμαι αλλα αυτη ειναι commoner, εδω μιλαμε για υπερ ηρωες![]()
Tomei, Connely, ερωτες μεν αλλα commoners οποτε εκτος διαγωνισμου.Δλδ δε σου κανει καμια απο τις: Karen Gillan, Emilia Clark, Rachel Weisz, Marisa Tomei, Jennifer Connely ;
Ανεφερες το σημα κατατεθεν supporting char του mcu τη Mary Jane γιαυτο εβαλα μεσα και supportsΕχω μεγαλωσει με Mary Jane και Felicia 80-90s
εδω αρχιζεις τις τσιπροκωλοτουμπεςTomei, Connely, ερωτες μεν αλλα commoners οποτε εκτος διαγωνισμου.
εδω γινεσαι νεα αριστεραGillan ψιλο αδιαφορη.
Clark, Weisz, ευτυχισμενο το 2000. Παλι καλα που δεν εβαλες και την Pfeifer![]()
Μου αρέσει που κριτικάρετε την γυναικάρα ενώ αν σας πλησίαζε απλά στα δύο μέτρα και σας έλεγε "γεια" θα είχατε όλοι ομαδική πρόωρη εκσπερμάτιση.
Εγω ακομα δεν το εχω ξεπερασει...Εχω μεγαλωσει με Mary Jane
Τεχνικα μιλωντας, η Mary Jane απεκτησε υπερ δυναμεις (πολυ αργοτερα) και η Φελισια αναστηθηκε οποτε καμια απο τις δυο δεν ειναι commonerΑνεφερες το σημα κατατεθεν supporting char του mcu τη Mary Jane γιαυτο εβαλα μεσα και supports
Μπορεις ομως να ριξεις κριτικη για τον τροπο που παλλονται οι φωνητικες χορδες της Mylene Farmer και πως παλλονταν οσοι την εβλεπαν.....με έβλεπα να ρίχνω κριτική στην ερμηνευτική δεξιότητα της Tanya Roberts στο Sheena...
Καμπύλες και ζουμερές κοκκινομάλες ήθελες