What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Marvel Cinematic Universe: το επίσημο thread

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628
Λόγω του ύφους (αχταρμα) του μέσου των κόμικς και των αεναων storylines, έχει ιδιαίτερη πλαστικότητα το σύμπαν με αποτέλεσμα να μπορεί να κλείνει το μάτι στους σκληροπυρηνικούς και να κρατάει και το δικό του continuity. Όσο δεν διαταράσσει το τελευταίο δεν υπάρχει πρόβλημα. Μη γελιομαστε ένα γρήγορο σαρωμα στη Wikipedia αποκαλύπτει τα πάντα για τον εκάστοτε χαρακτήρα. Οι οπαδισκοι κοιτάζουν το delivery.

Λελο βάζω σπόιλερς για τους υπόλοιπους,
έχουμε να κάνουμε με εναλλακτικές πραγματικότητες ή χωροχρονικά συνεχή όπως αντιμετωπίζονται στην ταινία. Ο παππούς με το καλσόν αφηγείται την ιστορία του και λέει ότι έπειτα από χιλιετίες αυτοεξορίας βαρέθηκε και γύρισε πίσω ώστε να τον πιάσουν οι νταβαδες. Εξηγεί και το muscle loss και όλα.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,327
Το θεμα μου, ο Adhan ειναι ενηλικος και μπορει να προσωπικη αποψη :p . εχει να κανει με το παρουσιαστικο που φερνει σε παρωδια απο monty python. Δεν εχει σχεση με την φατσα που φαινεται στην φωτογραφια που αρμοζει σε κακομοιρο γερακο και σε καμια περιπτωση με τον θεο του τρολαρισματος. Ο Loki μπορει να φαινεται cool και στα βαθεια γεραματα.
Για τα υπολοιπα θα εχω προσωπικη αποψη αφου παρακολουθησω την σειρα.
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,706
νομίζω αυτός ειναι ο σκοπός
O σκοπός ναι. Η υλοποίηση από την άλλη...
Ίσως κάποιες στολές απλά δε μπορούν να μεταφερθούν αξιόπιστα χωρίς επεξεργασία με cgi. Στις ταινίες xmen προτίμησαν να μην βάλουν και πήγαν με τα μαύρα δερμάτινα. που έπειθαν για αμφιέσεις κι ας μην ήταν ό,τι συνήθως φόραγαν στα κόμικ.
 

Bathory

Lich
Φασαίος Larianός Rocket League RQ Crew 1st Tournament Order of Alucard Foot Clan Inductee
Joined
Dec 5, 2012
Messages
7,045
Θερινό και Black Widow είχε το μενού σήμερα, ωραία ήταν, είχα να πάω και 1.5 χρόνο σε κινηματογράφο.
Χάσαμε και το WitcherCon αλλά δεν πειράζει, άξιζε. Το θερινό κυρίως, η ταινία όχι και τόσο, μέτρια αλλά διασκεδαστική σίγουρα.
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,269
Πολύ ενδιαφέρον ότι ο λόκι έχει τέτοια κέρατα, το δίχως άλλο φέρνει στο μυαλό τον δικό μας θεό της σκανταλιάς και τους σάτυρους του.
 

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,261
Ενταξει ρε Ναυαρχε, εξηγησε μου γιατι φαινεται σαν ηλιθιος. ποιος ο σκοπος;
Την σειρα θα την δω, ο ουρανος να πεσει στα κεφαλια μας και τα spoiler δεν με χαλανε. δεν ειμαι συναισθηματικο κλωτσοσκουφι. εχω τριχες στο στηθος μου.

Δεν θα το κάνω τώρα αλλά θα ήθελα την άποψη σου αφού δεις τη σειρά. Οι στολές του κανονικού Λόκι είναι εκμοντερνισμένες και κοντά στο παράδειγμα που έφερες.

L0vrMPiD9rfz9fm7P73jo0ym0Bq_q--C-snu0dianXg.jpg
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,327
Αυτο ειναι μια χαρα στο ματι και ουδεμια σχεση εχει με το κιντρινοπρασινο, ωσαν την πρωινη ροχαλα του καπνιστη, που ειδαμε πριν.
Την σειρα την ξεκινησα και το στορυ, οπως ξεκινησε, μου αρεσε. Θα πρεπει να ειναι καποιος ολοκαινουργιος στο RQ αν νομιζει οτι καπου εδω δεν μπαινει ενα ΑΛΛΑ. Ειδα μεχρι την "αποδραση" του LoKi.. Νομιζω οτι ξερω που το παει η σειρα και εδωσε ηδη δειγματα για το ποιος ειναι ο πραγματικος κακος. Να με συμπαθατε, αλλα εγω μεγαλωσα, ισως και ο φιλτατος Adhan και σιγουρα ο Wayne, της σειρας, με Conan. Ειμαστε λιγο brutal. Οταν ειδα τον LoKi με γραβατα και σακακι να κανει δουλεια αστυνομικου σε γραφειο εβγαλα μερικες αιμορροιδες.
Η μεταμορφωση του απο ημιαιμο villain σε ευαισθητουλη, ηταν ενα χαρτι που επαιξε ωραια αλλα μου θυμισε κατι ταινιες με τον μπαντ σπενσερ. Μια κατασταση που επαιξε πολυ γρηγορα και που εκανε trigger, εναντια στους νομους της φυσικης, και δημιουργησε κατι απο το τιποτα. Με τα σκηνικα που εχουν παιξει, θα επρεπε ηδη να ειναι κολητος του Iron man.
Νομιζω οτι η συλληψη του θα επρεπε να ειναι τιτανομαχια γιατι εαν στην πορεια αρχιζει απο το πουθενα να βγαζει φλογες απο τους δακρυικους αδενες, θα φαω μεγαλο ξενερωμα γιατι ειναι κλασσικη προσεγγιση και εχει κουρασει τα απανταχου κουνελια του ντουνια. Αυτο σημαινει οτι εννοειται οτι θα συνεχισω με την σειρα, απλα χθες το βραδυ μου τελειωσαν τα πατατακια.
 

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,261
Καλή αρχή! Πάντως εγώ τελείωσα το πέμπτο από τα έξι επεισόδια και δεν έχω ακόμα εικόνα για το ποιος είναι ο κακός, γράψε τη θεωρία σου γιατί θα ήθελα πολύ να την διαβάσω.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,327
Ειμαι σε μια σημειο οπου ειδα το Συλβακι με το πραγματικο προσωπο/σωμα της... για 5 δευτερα. Σιγουρα ακομα δεν εχω δει ολα τα προσωπα και ειναι λιγο αγαθο να παριστανω οτι ξερω ηδη. Ειπα οτι νομιζω ξερω. Αυτο για να εχουμε μια φιλικη σχεση με την πραγματικοτητα.

Αν και ειναι θεωριες. ολα αυτα τα κομματακια θα τα βαλω σε spoiler, ποτε δεν ξερεις.

Εχω την εντυπωση οτι η δικαστης εχει κομβικο σημειο στην υποθεση. Αυτο ισως να ωφειλεται στην ειρωνια που παιρνει απο τον Ο θα-δωσω-ευκαιρια- στον Loki ο οποιος ανεφερε οτι θα υπαρξει το τελος του κοσμου και το χαρακτηρισε καλο γιατι θα ειναι η στιγμη που θα εχουν φτιαξει ολα.
Το θυμα της απαγωγης ηταν σε κατασταση πανικου και ειπε οτι ειδε...
Η ξανθουλα μας, το Συλβακι, δεν ειναι φυγας και τρολακι του χρονου. Εχει σχεδιο και αυτα που κανει ειναι ανταρτοπολεμος. Μου εδωσε την αισθηση του εκνευρισμου και αυτο που εκανε ηταν πολεμος εναντια στο πλεξιμο του χρονου. Λογικα θελει να σταματησει το κλεισιμο του διακοπτη των ολων.
Η δικαστης ειπε οτι ενας συγγενης του Chronomancy εχει τα ματια του στραμενα στην υποθεση και δεν ξεχναμε οτι το μελλον υπαρχει ηδη αλλα ειναι απορρητο για τα ματια των κοινων θνητων.
Ο LoKi, λιγο μετα την κλαψουρα του δηλωσε οτι θελει να παρει τον χρονο στα χερια του και προσωπικα δεν με επεισε. Λιγο πριν εδειχνε οτι θελει να γινει ηρωας.
Εχω μια αισθηση οτι οι συγγενεις του Chronomancy εχουν βγει στην συνταξη επειδη το μελλον υπαρχει ηδη. Η δουλεια τους ειναι να "πλεκουν" τον χρονο και προσθετω οτι μονο η δικαστης τους εχει δει, ετσι λεει τουλαχιστον.
O Mobius ειναι παραπανω βλακας απο οτι πρεπει για την θεση του. Ισως και να γεμιζει απλα χωρο στην σειρα αλλα βαριεται πολυ την δουλεια του, σιγουρα θα του αρεσε το τελος που το ειπε κιολας, οτι δεν ειναι κακο να συμβει.
Ετσι λοιπον
Ενας μπαρμπας του Chronomancy ειναι τσατσος ή Η δικαστης ειναι τσατσακι. Ειναι λιγο χλωμο να εχει μικρο ρολο στην σειρα και οι ειρωνιες του Mobius δεν την κατατασουν στην καλη πλευρα. Ισως ολοι οι χρονοτυποι να θελουν να τελειωσουν τον κοσμο και αυτο δεν ειναι καλο. Ισως να υπαρχει μονο ενας χρονοτυπος, αυτος που εχει στραμενο το βλεμα του στην υποθεση.

Εχω δει ελαχιστα για να βγαλω λογικα συμπερασματα αλλα πιστευω οτι καπου προς τα εκει θα παει η ιστορια.

EDIT
παντως εχω κανει την αναλογη προετοιμασια για την συνεχεια
cps.jpg
 
Last edited:

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,327
Μετα απο 400 γραμμαρια πατατακια, εφτασα στο επεισοδιο #5 του LoKi. καιω περιπου 100 γραμμαρια αμυλο το επεισοδιο.

Σε αυτο που επεσα μεσα ηταν οτι οι 3 "χρονομαγοι" απουσιαζαν. τα υπολοιπα τα ξερουν οσοι διαβασαν το ποστ μου και ειδαν την σειρα.

Μεγιστο ξενερωμα... Οταν ειδα τον γερακο, σκεφτηκα να παρω πιστολακι για τα μαλλια, να το βαλω στο τερμα ζεστο και να σκοπευσω τα ματια μου. Αν και ηταν τερμα disney σκηνικο, ο κροκοδειλος ηταν μεγαλη διασκεδαση, ειδικα στην σκηνη με τον καυγα. χωθηκε πολυ ωραια στον τσακωμο.. Η εμφανιση του USS Eldridge ηταν το καλυτερο σημειο της σειρας, μου αρεσε παρα πολυ. Με στραβωσε το γλυκαναλατο του ερωτος και ας ειναι η επιτομη του Ναρκισσισμου.
Καταλαβα και την απορια του Ναυαρχου μας για το ποιος ειναι ο κακος τελοσπαντωνε. Απο την στιγμη που ανθρωποι επαθαν κακο, υπαρχει κακος και πιστευω οτι υπαρχει και μεγαλη καταστροφη που την κρατανε για αργοτερα.
Η συνεχεια θα ριξει φως στην υποθεση.
 

stefan24

Half-Ogre
Joined
Jun 4, 2016
Messages
608
Είδα τη Μαύρη Χήρα και έκλαψα τα εγκεφαλικά μου κύτταρα....
Εγώ μπήκα στον πειρασμό αυτές τις μέρες να το δω και τώρα είμαι στα τελειώματα της ταινίας. Μπορώ να πω ότι σε συμμερίζομαι, αν και για τα πρώτα 40 50 λεπτά σκεφτόμουν να σταματήσω την ταινία και να δω άλλη, αλλά τελικά ανετραπη η εικόνα άρδην. Ένα ρίγος το εκλαβαμε, πανάθεμά τους...

Edit: Τι σκέφτηκαν οι αθεόφοβοι για το τέλος!
Η αδελφή Γελένα θα κυνηγήσει τον Hawkeye τον φερόμενο ως πιθανό δολοφόνο της Νατάσας :eek:
 
Last edited by a moderator:

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,261
Εγώ μπήκα στον πειρασμό αυτές τις μέρες να το δω και τώρα είμαι στα τελειώματα της ταινίας. Μπορώ να πω ότι σε συμμερίζομαι, αν και για τα πρώτα 40 50 λεπτά σκεφτόμουν να σταματήσω την ταινία και να δω άλλη, αλλά τελικά ανετραπη η εικόνα άρδην. Ένα ρίγος το εκλαβαμε, πανάθεμά τους...

Edit: Τι σκέφτηκαν οι αθεόφοβοι για το τέλος!
Η αδελφή Γελένα θα κυνηγήσει τον Hawkeye τον φερόμενο ως πιθανό δολοφόνο της Νατάσας :eek:

Το φοβερό είναι ότι όλες οι σειρές και ταινίες χτίζουν σιγά σιγά την επόμενη σημαντική εξέλιξη:

Τους Dark Avengers ή/και Thunderbolts.
 

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,261
υπαρχει κανεις εδω που μεγαλωσε με ασπρομαυρο σπαηντερ-μαν απο καμπανας χελας;

Φυσικά! Ασπρόμαυρο και μετά άσπρο-πορτοκαλί εναλλάξ, ενώ τα χρωματιστά αργότερα ήταν φουλ στο dithering.
 

Kargios

Gelatinous Cube
Joined
Jun 26, 2021
Messages
68
πως νιωθετε που η ενοχη απολαυση της παιδικης σας ηλικιας εχει γινει το απολυτο mainstream για ολες τις ηλικιες; γιατι εχω φαει μπουλινγκ και μπουλινγκ εδω ελλαδα. απο το ασπρομαυτο σπαηντερμαν μεχρι το ΣΟΥΠΕΡ-σπαηντερμαν (κ καλα εγχρωμο) μεχρι τη μεταβαση στη μαμουθ που για καποια εποχη ειχε τους X-MEN παραλληλα με την καμπανας. οταν εσβησε η μαμουθ πρεπει να πηρα 4-5 τευχη αμερικανικα δεν καταλαβαινα τι γινοταν και το παρατησα. ολα αυτα εγιναν μεχρι την τρυφερη ηλικια των 17. τωρα ειμαι 42. πειραζει που τσαντιζομαι οταν βλεπω οτι αυτο για το οποιο εγω ματωσα εχει περασει ως το απολυτως κουλ και απαραιτητο; το τωκ οφ δε ταουν ειναι Η ΜΑΡΒΕΛ. Η ΜΑΡΒΕΛ. δεν ξερω αν το εχετε σκεφτει ποτε. αλλα εδω ειμαι να σας γενναω αποριες.
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,269
πως νιωθετε που η ενοχη απολαυση της παιδικης σας ηλικιας εχει γινει το απολυτο mainstream για ολες τις ηλικιες; γιατι εχω φαει μπουλινγκ και μπουλινγκ εδω ελλαδα. απο το ασπρομαυτο σπαηντερμαν μεχρι το ΣΟΥΠΕΡ-σπαηντερμαν (κ καλα εγχρωμο) μεχρι τη μεταβαση στη μαμουθ που για καποια εποχη ειχε τους X-MEN παραλληλα με την καμπανας. οταν εσβησε η μαμουθ πρεπει να πηρα 4-5 τευχη αμερικανικα δεν καταλαβαινα τι γινοταν και το παρατησα. ολα αυτα εγιναν μεχρι την τρυφερη ηλικια των 17. τωρα ειμαι 42. πειραζει που τσαντιζομαι οταν βλεπω οτι αυτο για το οποιο εγω ματωσα εχει περασει ως το απολυτως κουλ και απαραιτητο; το τωκ οφ δε ταουν ειναι Η ΜΑΡΒΕΛ. Η ΜΑΡΒΕΛ. δεν ξερω αν το εχετε σκεφτει ποτε. αλλα εδω ειμαι να σας γενναω αποριες.
Δηλαδή φάγαμε τα χρόνια μας να λέμε στους άλλους να ασχοληθούν με το ένα και το άλλο geek culture hobby μας για να δουν τι γαμάτα είναι και τώρα που όντως ασχολείται ο κόσμος, μας ενοχλεί;

Σαν τους μεταλλάδες θα γίνουμε; Που μας σκότιζαν να ακούσουμε αληθινή μουσική και όταν αρχίσαμε να ακούμε μέταλ μας έλεγαν "α ρε φλώροι όταν άκουγα εγώ μέταλ, εσείς ακούγατε Πλούταρχο";
 

Kargios

Gelatinous Cube
Joined
Jun 26, 2021
Messages
68
Δηλαδή φάγαμε τα χρόνια μας να λέμε στους άλλους να ασχοληθούν με το ένα και το άλλο geek culture hobby μας για να δουν τι γαμάτα είναι και τώρα που όντως ασχολείται ο κόσμος, μας ενοχλεί;

Σαν τους μεταλλάδες θα γίνουμε; Που μας σκότιζαν να ακούσουμε αληθινή μουσική και όταν αρχίσαμε να ακούμε μέταλ μας έλεγαν "α ρε φλώροι όταν άκουγα εγώ μέταλ, εσείς ακούγατε Πλούταρχο";
ακριβως.
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628
Διαχρονικά, κάθε γενιά πρέπει να τρώει το σκατό και να παραδώσει - ως οφείλει - καλύτερες συνθήκες στην επόμενη. Το να είσαι πικρός διότι έτρωγες φάπα επειδή διάβαζες Σπάιντεμον και Αστερίξ ενώ ήταν κούλ όλοι να παίζουν Action-man, είναι άδικο πρωτίστως για τον εαυτό σου. Δεν έχει νόημα να γκρινιάζεις, δες το σαν να ήσουν λίγο μπροστά για την εποχή σου, χωρίς ενοχές και τύψεις. Μεγάλη χαρά που γουστάρουν όλοι Μάρβελ και το κέημινκ. Μεγάλη θλίψη παράλληλα που δεν έχουν περισσότερες απαιτήσεις από τον εαυτό τους ώστε να μην τρώνε απλώς ότι τους πλασάρεται επειδή είναι kewl.

Κάπως related σε ευρύτερα πλαίσια το παρακάτω τραγούδι.
 
Top Bottom