κάτσε; τσόντα είναι ρε; δεν το είχα καταλάβει, να το δω και εγώ τότε![]()
Δεν κάνουμε τέτοια στην Disney, υπερασπιζόμαστε τις παραδοσιακές αρχές και αξίες. Αγνότητα, οικογένεια, καπιταλισμός.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!κάτσε; τσόντα είναι ρε; δεν το είχα καταλάβει, να το δω και εγώ τότε![]()
Νομίζω στην συγκεκριμένη περίπτωση ταιριάζει περισσότερο το Αγνότητα, οικογένεια, σοδομισμόςΔεν κάνουμε τέτοια στην Disney, υπερασπιζόμαστε τις παραδοσιακές αρχές και αξίες. Αγνότητα, οικογένεια, καπιταλισμός.
Συνέχεια με το The Incredible Hulk.
Να φανταστείς την είχα δει στην εποχή της και δεν θυμόμουν τίποτα.
Αφου θα συνεχισεις μετα την αποκαλυψη αυτη για ταινια, μπράβο σου.Και τι treat ήταν αυτό.
"Hulk Smash".
10/10
Εντάξει η ταινία δεν παλεύεται και πολύ. Πάλι καλά που υπάρχει και ο Norton
Πάμε για Iron Man 2.
Νταξ τετοια πιπα δεν θα ξαναδεις στο γιουνιβερς (ετσι νομιΩ τουλαχιστο)
Θα διαφωνήσω. Η μοναδική αξιόλογη ταινία με τον Hulk. Ο Νόρτον τα έσπασε και σε αυτό το ρόλο η ηθοποιάρα. Πολύ κρίμα που δεν παρέμεινε Hulk. Είχα πολύ μεγάλο hype μετά από αυτή τη ταινία για τη ταινία των Avengers θυμάμαι. Μεγάλο facepalm όταν τον αντικατέστησαν με τον κρύο Mark Ruffalo. Θα συμφωνήσω από την άλλη για το Guardians 2. Εχοντας δει τα αντίστοιχα διπλά επεισόδια στο animation που ήταν εξαιρετικά, η μεταφορά της σε ταινία ήταν άθλια και χαλάστηκα πολύ με όσα άλλαξαν!Μια βλακεία και μισή ήταν, όπως και το προηγούμενο Hulk.
Κάνανε και 2 recast στον χαρ/ρα, τον πέταξαν στους Avengers χωρίς να ασχοληθούμε με origin story ξανα ευτυχώς.
Ναι ρε, δεν συγκρίνεται με το έκτρωμα.Χμμ, Guardians 2 says hi. Ηταν κακιστο το βασικο σεναριο. Still better than the Hulk movies βεβαια.
Ένα Πάνθηρας που δεν είναι ροζ, στέλνει επίσης αγωνιστικούς χαιρετισμούς.Χμμ, Guardians 2 says hi.
Captain Marvel, Eternals???Αφου θα συνεχισεις μετα την αποκαλυψη αυτη για ταινια, μπράβο σου.
Νταξ τετοια πιπα δεν θα ξαναδεις στο γιουνιβερς (ετσι νομιΩ τουλαχιστο)
Μην αγχώνεστε έχω αρκετή υπομονή.
Λοιπόν, Iron Man 2. Σίγουρα κατώτερη από την 1η ταινία. Δεν μου άρεσε αυτό το στυλάκι που είχε στη μεγαλύτερη διάρκεια της ταινίας, ενώ με κούρασε αρκετά και η τελική μάχη. Ο κακός είναι επίσης πολύ λίγος κατά τη γνώμη μου.
Στα θετικά θα έβαζα το soundtrack.
Συνεχίζουμε με Thor.
Με ξυλόσομπα για boss battle, δεν πας πουθενά.To Thor βλέπεται ευχάριστα, χωρίς να είναι τίποτα το φοβερό.