Bathory
Lich

Captain Marvel, Eternals???
Το πρώτο κακό, αλλά δεν πλησιάζει ούτε καν το ανεκδιήγητο Hulk. Το δεύτερο δεν το έχω δει, γι' αυτό και το "έτσι νομίζω τουλάχιστο"
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Captain Marvel, Eternals???
Τσέκαρε το Inside No9![]()
“Martin Scorsese was right”: She-Hulk Latest Episode With Megan Thee Stallion Twerking Leaves Internet Divided, Fans Defend Jen Walters’ Characterization Amidst Over Sexualization Claims
Marvel's She-Hulk can be seen twerking in the latest episode of the series, and fans are angry. But is all the hate for it unwarranted?fandomwire.com
Ερώτηση, είδα το πρώτο επεισόδιο she hulk αλλά δεν μου άρεσε καθόλου, να συνεχίσω ή καλύτερα να αφιερώσω τον λιγοστό μου χρόνο στο ms Marvel που δεν έχω δει (και που νομίζω ότι άφησε καλύτερες εντυπώσεις)?. Παρακαλώ, ψηφίστε από κάτω
να συνεχίσω she hulk
να ξεκινήσω ms marvel
Scorcese was right all along, να δω οτιδήποτε άλλο εκτός από marvel
Είναι το καλά κρυμμένο μυστικό σου που το μοιράζεσαι για πρώτη φορά με κάποιον?Τσέκαρε το Inside No9
![]()
“Martin Scorsese was right”: She-Hulk Latest Episode With Megan Thee Stallion Twerking Leaves Internet Divided, Fans Defend Jen Walters’ Characterization Amidst Over Sexualization Claims
Marvel's She-Hulk can be seen twerking in the latest episode of the series, and fans are angry. But is all the hate for it unwarranted?fandomwire.com
Ερώτηση, είδα το πρώτο επεισόδιο she hulk αλλά δεν μου άρεσε καθόλου, να συνεχίσω ή καλύτερα να αφιερώσω τον λιγοστό μου χρόνο στο ms Marvel που δεν έχω δει (και που νομίζω ότι άφησε καλύτερες εντυπώσεις)?. Παρακαλώ, ψηφίστε από κάτω
να συνεχίσω she hulk
να ξεκινήσω ms marvel
Scorcese was right all along, να δω οτιδήποτε άλλο εκτός από marvel
Και εγώ ακριβώς το ίδιο αισθάνομαι, ξεκίνησα δειλα δειλα το for all mankind, είδα και το Nope και η διαφορά με Marvel είναι αγεφυρωτη. Από την τεταρτη φάση δεν μου έκανε κλικ τίποταΑν και έχω περάσει υπέροχα με Marvel προϊόντα κατά διαστήματα, στο συγκεκριμένο poll θα πήγαινα κι εγώ με την τρίτη επιλογή.
Έχω αρχίσει σιγά σιγά να απομακρύνομαι από τις σειρές και τις ταινίες του MCU σ'αυτή τη Phase, ίσως επιστρέψω κάποια στιγμή αν μου κινήσουν πάλι το ενδιαφέρον, αλλά δεν μπορώ να πω ότι μου λείπουν ως τώρα.
Α και το πως είχαν κάνει στην αρχή το σώμα του Steve, για να φαίνεται μισοριξιά, ήταν απίστευτα γελίο.
φαντάζομαι τώρα τα #cancelchrisevans αν πήγαινε αυτός και της έπιανε το στήθος βέβαια, και τρομάζω λίγο με τον κόσμο μας.Η αχρηστη πληροφορια για αυτη την ταινια. Ειχαν απαγορεψει στην ηθοποιο που κανει την Carter να δει τον Chris Evans topless πριν γυρισουν τη σκηνη που γινεται τουμπανο. Στα γυρισματα εκεινη εντυπωσιαστηκε, αυτοσχεδιασε πηγε και του πιασε το στηθος.
Τέλος και το Captain America: The First Avenger
Από τους λιγότερο αγαπημένους και βαρετούς ήρωες για μένα, οπότε και η ταινία κινήθηκε στα ίδια επίπεδα.
Την ίδια πριν απο 3 μέρες και δεν θυμάμαι σχεδόν τίποτα
Α και το πως είχαν κάνει στην αρχή το σώμα του Steve, για να φαίνεται μισοριξιά, ήταν απίστευτα γελίο.
Συνεχίζουμε με το Avengers.
Δυστυχώς, δεν με τράβηξε, το είχα παρατήσει στα μισά της πρώτης σαιζόν, θα συνεχίσω for all mankind κ μάλλον Stargate (το πρώτο που δεν έχω δει) ή ίσως outlander που έχω διαβάσει και κάποια βιβλία@munkinnousu Βγαινει Cobra Kai σε λιγες μερες.