By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!να επεκταθεί στο onlyfans ας πούμε;Και αυτό ακριβώς είναι το ωραίο, ότι πλέον το MCU δεν είναι μόνο μια σειρά από blockbusters αλλά επεκτείνεται και σε άλλα είδη.
και το βλέπεις οκ όλο αυτό; δηλαδή ας πούμε αν ήταν φαν τίποτα μεταλλάδων που έσφαζαν γίδες, θα έσφαζαν καμιά γίδα; Για 14χρονα το πουλάνε.Εν τω μεταξυ εχουν λυσσαξει ολοι με την συγκεκριμενη end credits scene.
Οχι δεν ειναι σημαδι χειραφετησης η ισοτητας η δεν ξερω τι αλλο. Οχι δεν περναει κρυφα μηνυματα. Η πρωταγωνιστρια Tatiana ειναι φαν της τραγουδιστριας και ζητησε απο τους writers να της γραψουν την σκηνη. Και περασε πολυ ομορφα γυριζοντας την.
Σε αλλα νεα το επ φαινεται να εκλεισε ενα κεντρικο storyline που μας απασχολουσε εως τωρα και παμε γι αλλα.
Αυτή την εντύπωση είχα κι εγώ: πως η σειρά απευθύνεται κυρίως σε παιδιά και εφήβους.Για 14χρονα το πουλάνε.
και το βλέπεις οκ όλο αυτό;
να επεκταθεί στο onlyfans ας πούμε;
Μου αρέσει που γράφουν οι άλλοι για την ελευθερία των ελεύθερων γυναικών να κάνουν ότι γουστάρουν... για αυτό είναι οκ αυτή η σκηνή.
Όχι μάνα μου η σκηνή είναι ηλίθια, το twerking είναι ηλίθιο και το να αφήσει ο κοσμάκης τις κόρες του να το θεωρήσει οκ, δεν είναι οκ...
Είδα και το Avengers.
Σίγουρα με διαφορά η καλύτερη ταινία μέχρι τώρα. Όλοι οι superheroes μαζί, μπόλικη δράση και ωραίες μάχες (ειδικά στο τέλος) και χιούμορ εκεί που έπρεπε.
Επόμενη, σύμφωνα με το release date order, είναι η σειρά Agents of Shield. Το θέμα είναι ότι επειδή έχει πολλές σαιζόν και όλα αυτά τα χρόνια που έπαιζε κυκλοφόρησαν αρκετές ταινίες, αναρωτιέμαι αν θα φάω spoilers ή δεν θα μπορώ να παρακολουθήσω τα γεγονότα σωστά.
Ισχύει κάτι τέτοιο; Μήπως τελικά να συνεχίσω να τα βλέπω με chronological order;