Πρώτη φορά που είμαστε τόση ώρα σε αυτό το θρεντ και δεν βρίζει κάνεις την Marvel. Θα χαρεί ο
@Admiral όταν μπει και δει τα ξέρω γω 48 νέα posts
Την ιδια σκεψη ειχα κι εγω. Βλεπω γλεντι στην Marvel και μπαινοντας βρεθηκα σε εκθεση βιβλιογραφιας.
Ο ναυαρχος ανοιξε τον ασκο του εκτροχιασμου. Να τα λεμε και αυτα.
Περι οθονης, φωτισμου, ελαφροτητας κ.ο.κ τα ακουγα και ειδα πριν λιγο καιρο απο ενα φιλαρακι μου.
Πρωτα πρωτα και για να ξερουμε τι λεμε. Οταν διαβαζεις απο μια οθονη, δεν διαβαζεις ενα βιβλιο αλλα μια οθονη.
meh, based, hu, kunena, deus vult,
X , ο Τσουρινακης... αδιαφορω, συνεχιζω και επεξηγω γιατι το βιβλιο ειναι σαν την τελετη του τσαγιου.
Btw Ισχυει οτι και για τα κουτατα παιχνιδια/αλλα εγω κατεβασα το παιχνιδι σε 5 λεπτα.
Το βιβλιο σε φυσικη μορφη ειναι στολιδι για το σπιτι. Ερχεται το γκομενακι στο σπιτι και το βαζεις να καθισει απεναντι απο τα βιβλια, για να κανεις *flex* ως ατομο καληαιργιμαινω. Ετσι σε βλεπουν και διαφορετικα. Πρωτα πρωτα εχεις χρονο να διαβασεις και ο χρονος ειναι χρημα.
Ανοιγεις συζητηση που σε δειχνει ανετο και η συζητηση καλυπτει το δυσκολο χρονικο διαστημα μεχρι να κλεισει το φως.
"Κοιτας το χαρτακι στην τσεπη" Ο Καρλ Γιουνγκ ειχε πει, η συναντηση δυο προσωπικοτητων ειναι οπως η επαφη δυο χημικων ενωσεων. Αν υπαρξει αντιδραση και οι δυο θα μεταμορφωθουν. Με αυτο θα αποκτησεις και πιθανοτητες να το μουλιασεις, εχεις το βιβλιο, δεν το διαβασες στον FB.
Με την οθονη δεν μπορεις να το κανεις αυτο. Παλι μονος σου θα φας.
Ναι, με ebook δεν αμησε κανενας και αυτο ειναι πολυ κακο. Μονο μια γυναικα μπορει να σου προσφερει ευτηχια.
Τα βιβλια ειναι δρομος προς την ευτηχια.
Τα βιβλια εχουν αρωμα και τα αρωματα τυπωνουν αβερτα μνημες. Για να μπω και οντοπικ, την οθονη την λες και ταινια Marvel.
Αυτα για την ωρα.