Arwindan
Mind-flayer

Οκ θα δοκιμάσω με το Afterburner για να δω αν θα έχω σημαντικές διαφορές.Δεν "πειράζει" όσον αφορά την κατάσταση της κάρτας, αφού είναι κατασκευασμένη με αυτές τις προδιαγραφές, αλλά έτσι αυξάνεται η θερμοκρασία μέσα στο κουτί. Έτσι είναι και η δική μου κάρτα, αλλά την έχω ρυθμίσει μέσω του Afterburner και αυτή τη στιγμή η θερμοκρασία της είναι 25C με τους ανεμιστήρες (2) στο 40%. Η δική σου κάρτα έχει 3 ανεμιστήρες, σωστά; Ίσως να βγάλεις καλύτερες θερμοκρασίες και με χαμηλότερο ποσοστό (π.χ. 30%). Φαντάζομαι πως σε αυτά τα ποσοστά, οι ανεμιστήρες είναι αθόρυβοι. Όπως και να 'χει, θα σου πρότεινα να βάλεις το Afterburner και να το δοκιμάσεις. Νομίζω πως αξίζει τον κόπο.
Σχετικά με το airflow, άρα έχεις έναν 120άρη εισαγωγής εμπρός στο κάτω-κάτω φατνίο του κουτιού και τίποτε άλλο; θα σου πρότεινα να πάρεις άλλον έναν 120άρη και να τον τοποθετήσεις πίσω για εξαγωγή αέρα (όπως φαίνεται στη σελίδα του εγχειριδίου που παρέθεσες - o Rear exhaust).
EDIT: Στη θέση σου, δεν θα ασχολιόμουν καν με τους 90άρηδες ανεμιστήρες.
Ο 120άρης που βλέπεις στο εγχερίδιου στην ουσία είναι ο ανεμιστήρας της υδρόψυξης δεν υπάρχει θέση για άλλον. Απλά αντί να βγάζει αέρα τον έχω βάλει να βάζει για να φυσάει πάνω στο ψυγειάκι. Στην αντίθετη περισσότερη δεν θα έχει από που να τραβήξει αέρα για να βγάλει προς τα έξω.
Λέω να βάλω 1 ή 2 90άρηδες γιατί αυτή τη στιγμή δεν βλέπω κάποια άλλη λύση, πέρα από αλλαγή κουτιού.
Edit: Με το fan της GPU στο 30% η θερμοκρασία της κάρτας έπεσε στους 39 αλλά στη CPU δεν βλέπω κάποια διαφορά (75 αυτή τη στιγμή όχι σε idle, έχω ανοιχτά διάφορα)