What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Mας ρωτάτε, σας απαντάμε.

lelos kounelos

Ancient Red Dragon
Joined
Dec 9, 2012
Messages
12,719
Είπα να σταματήσω να βαριέμαι για λίγο, η ανάγκη με έκανε.
Έπαιξε μια άσχημη διακοπή ρεύματος. Κόπηκε το ρεύμα, ήρθε και σίγουρα θα επέστρεψε με 300V τάση και έφυγε πάλι.
Μετά από ώρες, το ρεύμα επέστρεψε αλλά όχι ο υπολογιστής μου.
Πιστεύω ότι ακόμα και οι άσχετοι με τα ηλεκτρονικά, θα καταλάβουν γιατί είχα διάφορα προβλήματα με τον υπολογιστή μου.
img_1661355523456.jpg
 

Dim Gian Bot

Death Knight
Joined
Apr 2, 2016
Messages
2,927
Είπα να σταματήσω να βαριέμαι για λίγο, η ανάγκη με έκανε.
Έπαιξε μια άσχημη διακοπή ρεύματος. Κόπηκε το ρεύμα, ήρθε και σίγουρα θα επέστρεψε με 300V τάση και έφυγε πάλι.
Μετά από ώρες, το ρεύμα επέστρεψε αλλά όχι ο υπολογιστής μου.
Πιστεύω ότι ακόμα και οι άσχετοι με τα ηλεκτρονικά, θα καταλάβουν γιατί είχα διάφορα προβλήματα με τον υπολογιστή μου.
View attachment 3978

Ποια είναι η ερώτηση (έστω και ρητορική); :Ρ
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
9,578
Το περίεργο είναι που δεν έχουν γίνει ακόμη πυραυλακια να φύγουν από το παράθυρο.
 

lelos kounelos

Ancient Red Dragon
Joined
Dec 9, 2012
Messages
12,719
Ποια είναι η ερώτηση (έστω και ρητορική); :Ρ

Εδώ και πολύ καιρό, σκάει notification στο κινητό για request permission by Google pinyin input.
Δηλαδή κινέζικα.
Δεν έχω ιδέα από πού ήρθε και πως να το απερεργοποιησω.
Ότι πληροφορία βρήκα στο νετ από διάφορους ομοιοπαθουντες, δεν βοήθησε.
Αυτή είναι η ερώτηση.
Να μάθεις άλλη φορά να πουλάς μούρη στον κουνελο.

Edit

Είσαι και τυχερουλης, το έλυσα το πρόβλημα.
 
Last edited:

Dim Gian Bot

Death Knight
Joined
Apr 2, 2016
Messages
2,927
Εδώ και πολύ καιρό, σκάει notification στο κινητό για request permission by Google pinyin input.
Δηλαδή κινέζικα.
Δεν έχω ιδέα από πού ήρθε και πως να το απερεργοποιησω.
Ότι πληροφορία βρήκα στο νετ από διάφορους ομοιοπαθουντες, δεν βοήθησε.
Αυτή είναι η ερώτηση.
Να μάθεις άλλη φορά να πουλάς μούρη στον κουνελο.

Edit

Είσαι και τυχερουλης, το έλυσα το πρόβλημα.

Δεν πουλάω τη μούρη μου σε κανέναν εγώ. Δεν κάνω τέτοια πράγματα. Η ερώτησή μου ήταν ειλικρινής, παιχνιδιάρικη και πέρα για πέρα botίστικη. Αφού στο προηγούμενο post σου δεν υπήρχε ερώτηση, τότε γιατί πόσταρες τα μουχλιασμένα σπλάχνα του υπολογιστή σου στο "Μας ρωτάτε, σας απαντάμε";
Αυτό μόνο... α, και αγάπη!
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,553
Ποια είναι η ερώτηση (έστω και ρητορική); :Ρ
Αν κοιτάμε εσωτερικό συσκευής ή την ανασκαφή του τάφου του Ραμσή IV.
Ο νικητής κερδίζει ένα χρησιμοποιημένο Google account από τρίτο χέρι (Κούνελος, Κινέζοι)
 

lelos kounelos

Ancient Red Dragon
Joined
Dec 9, 2012
Messages
12,719
Αστειεύομαι @Dim Gian Bot.
Το πρόβλημα βρίσκεται στο βαθυ παρελθόν αλλά και στην προηγούμενη σελίδα.
Πριν λιγες μερες μυξο-κλαιγα σαν μικρο κοριτσακι επειδη παλευα να παρω την οθονη μου πισω. Τελικα κατορθωσα να επισκευασω την τηλεοραση του φιλου, με πρωτογονα μεσα. Πηρα την οθονη μου πισω και εβαλα μπροστα το αφρικανικο pc.
Πρεπει να εχω ρωτησει ξανα για αυτο που ειδα.
Παρατηρησα οτι αναβοσβηνουν λευκα pixel σε random σημεια και που και που εμφανιζονται μπλε γραμμες.
Επειδη σε αυτο το pc εχω το fallout 4, ειπα να το ξεκινησω ως τιμωρια. Δεν πηρα μαζι μου κανενα παιχνιδι και ειδικα το witcher 3.
καθε βραδυ πινω για να ξεχασω την αναπηρια μου.

Στην διαρκεια του παιχνιδιου, εμφανιζονται φωτεινα pixel γυρω απο καποιο αντικειμενο και συχνα, σκοτεινιαζει η οθονη για 2-3 δευτερολεπτα.
Η καρτα γραφικων ειναι αθωα σαν τον λοχαγο Ντρειφους. Παιζει να φταιει η ρουφιανα η μητρικη;

Το αφρικανικο pc, το οποιο το εκλεψα για λογους τιμης, αν και ανωτερο απο το κουνελο-pc, ειναι αλλη μια αντικα.

Η ιστορία του συγκεκριμένου PC, όταν επιστρέψει το ρεύμα.
Η ιστορία περιλαμβάνει Ινδό....
 

lelos kounelos

Ancient Red Dragon
Joined
Dec 9, 2012
Messages
12,719
Επεστρεψε και το ρευμα.
Ειχα πιασει μια δουλιτσα οπου πηρα την θεση ενος Ινδου. Τα εχω ξαναπει αλλα who cares? ΕΙναι και απαντηση σε πολλα προβληματα αλλα και φως στον expert απο την Ινδια και με τον Ινδο που πιανει τα λεφτα σου. Οχι, δεν ειναι ποστ ρατσισμου.
Οι πρωτες μερες ηταν εφιαλτικες, γεματες δεφακ ις γρονγκ γουιθ γιου.
Ο τυπος, οταν χαλαγε κατι, το εδινε σε κατι ασχετους υπαλληλους να το φτιαξουν. Εαν δεν το εφτιαχναν, το πεταγε στην αποθηκη και εκανε απλη αντικατασταση. Αυτο το εκανε και με τα καλωδια. Οταν εβαζε νεο καλωδιο, δεν πεταγε το παλιο. Περιμενες να βρεις 3-4 καλωδια και εβρισκες 42 ή 122 ή 1024 ή τον κατασκευαστη των καλωδιων, μαζι με την γραμματεα του, γυμνους.



Επειδη αμηθηκα, Πρεπει να μαζεψα 69 χιλιομετρα καλωδια.

Μονο απο ενα switch ειχα μαζεψει αυτο

Εδω ειναι το μετα και ο τροπος που πρεπει να ειναι τα πραγματα.


Αφου πηρα προληπτικα 2 υπογλωσσια, πηγα και στην αποθηκη. Η φωτογραφια ειναι απο την μεση της διαδικασιας. Τα καλωδια καλυπταν το παραθυρο


Αν κοιτάμε εσωτερικό συσκευής ή την ανασκαφή του τάφου του Ραμσή IV.
Ο νικητής κερδίζει ένα χρησιμοποιημένο Google account από τρίτο χέρι (Κούνελος, Κινέζοι)

Πως βρεθηκε το PC στα χερια μου.
Ο μοναδικος λογος που ανακατευτηκα με τα καλωδια, ηταν η σιγουρια οτι ο Ινδος εχει θαψει hardware κατω απο τα καλωδια.
Σε καποια στιγμη ειδα την βαση απο μια οθονη. Αυτο ειναι οθονη απο mac? τελικα ηταν ενα πολυ ωραιο dell μονιτορ που ως δια μαγειας, δεν ειχε γρατζουνιες και σπασιματα. Μετα απο μιση ωρα βρηκα τα καλωδια του και ενα PC, αυτο που εχω τωρα.
Τα κουμπωσα και λειτουργουσαν αψογα. Τα πηρα και τα εβαλα διπλα στο κρεβατι μου, δεν τα εκλεψα.
Το εσωτερικο, εαν δεν ειναι ο ταφος του Ινδου θα ειναι το τροφοδοτικου του PC.

Χθες, εβγαλα το τροφοδοτικο απο το PC και ηταν τοσο ελαφρυ που το επιασα απο τα καλωδια για να το βγαλω απο το κουτι και τα καλωδια δεν λυγιζαν. FYI ναι, σε καποια πραγματα, το βαρος παιζει τον ρολο της ποιοτητας.
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
11,097
δεν θυμάμαι να έχω πάει Αφρική, αλλά μου θυμίζει το εφηβικό μου δωμάτιο αυτός ο καλωδιακός αχταρμάς.
 

lelos kounelos

Ancient Red Dragon
Joined
Dec 9, 2012
Messages
12,719
Είχες Ινδό για συγκάτοικο;
Στο τσακ είμαι να μην απλώσω άλλο σεντόνι γιατί η ιστορία αυτή έχει άλλους 2 ινδούς.
 

Dim Gian Bot

Death Knight
Joined
Apr 2, 2016
Messages
2,927
Είχες Ινδό για συγκάτοικο;
Στο τσακ είμαι να μην απλώσω άλλο σεντόνι γιατί η ιστορία αυτή έχει άλλους 2 ινδούς.

Άπλωσέ το ρε Κούνελε! Βγάλτο από μέσα σου! Εδώ με 1 Ινδό και η κοινότητα του Ρεηκουί έχει τόσα ψυχολογικά τραύματα και εσύ με 3 Ινδούς; Είναι μεγάλο το βάρος. Ρίχτο!
 

lelos kounelos

Ancient Red Dragon
Joined
Dec 9, 2012
Messages
12,719
Άπλωσέ το ρε Κούνελε! Βγάλτο από μέσα σου!

Αυτο ειναι για το ρεικουι quotes. Καθομαι και διαβαζω σεντονια αλλα ρε φιλε, δεν ζητησα ποτε σεντονι, ουτε σε ξενοδοχειο. Που και που εξτρα μαξιλαρι.
 

Myrmidonas

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,977
Αυτό με τα καλώδια πρέπει να συμβαίνει παντού. Τουλάχιστον στις 2 τελευταίες δουλειές μου είχα βρει καλώδια συνδεμένα που δεν κατέληγαν πουθενά
 

lelos kounelos

Ancient Red Dragon
Joined
Dec 9, 2012
Messages
12,719
Αυτό με τα καλώδια πρέπει να συμβαίνει παντού. Τουλάχιστον στις 2 τελευταίες δουλειές μου είχα βρει καλώδια συνδεμένα που δεν κατέληγαν πουθενά
Μπορει να δουλευαν εκει τιποτα Ινδοι μανατζαραιοι.
Οχι εαν δουλευα κι εγω εκει. Μοδιστρος δεν ειμαι αλλα μια τακτοποιηση, για λογους ευκολιας, της επιθυμω.
Επειδη ειμαι μεγαλος τεμπελης. Οταν στηνω κατι το στηνω για να αντεξει στον χρονο. Θελω μετα να καθισω στο γραφειακι μου και να παιζω torchlight II και να στελνω κανενα report, χωρις να με ενοχλει κανενας.
Εαν συμβει κατι, θελω να βρω το προβλημα πριν μου φερουν τον καφε. Μια φορα τον μηνα μπαινω και στον κοπο να τσεκαρω τα καλωδια, την σκονη και οτιδηποτε μπορει να παει στραβα.
 

maximum armor

Umber Hulk
Joined
Jun 14, 2019
Messages
825
Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι εντελώς παράξενο.
Στο PC έχω το ίντερνετ με μικρή κεραία NETIS USB Wireless LAN Utility για να μην έχω καλώδιο (είναι και μακριά). Την κεραία την έχω σε μία από τις πίσω 4 θύρες USB.
Σήμερα στις 16.30' και ενώ είχα το PC ανοιχτό, κόπηκε το ρεύμα για δευτερόλεπτα. Όταν ξαναήρθε, ενώ η κεραία έβλεπε το δίκτυο (το ρούτερ δηλαδή), στο PC υπήρχε μήνυμα "Χωρίς πρόσβαση στο ίντερνετ". Δοκίμασα απ' το κινητό και υπήρχε ίντερνετ! Έβαλα την κεραία σε καθεμιά από τις άλλες θύρες που είναι πίσω (άλλες 3 δηλαδή) αλλά σε εκείνες ούτε καν βλέπει το δίκτυο! Μετά δοκίμασα και σε θύρα που είναι μπροστά και εκεί δουλεύουν όλα! Και το ότι βλέπει το δίκτυο, αλλά και το ίντερνετ κανονικά! Από εκεί γράφω τώρα, αλλά δεν θέλω η κεραία να είναι μπροστά, χρησιμοποιούσα αυτή τη θύρα για όταν βάζω φλασάκι. Τί απέγιναν οι πίσω θύρες;!!
 
Top Bottom