What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Mας ρωτάτε, σας απαντάμε.

maximum armor

Umber Hulk
Joined
Jun 14, 2019
Messages
825
Τώρα μπήκα απ' το κινητό επειδή έκανα άλλη μια επανεκκίνηση.
Πολλές φορές έχω κάνει. Κάτι άλλο που παρατήρησα (και το βλέπω και τώρα) είναι ότι όταν η κεραία είναι πίσω (εκεί που ήταν δηλαδή) η επανεκκίνηση αργεί ΠΟΛΥ. Μέχρι τώρα που τελειώνω αυτό το μήνυμα, δεν ολοκληρώθηκε. Σαν κάτι να εμποδίζει!
 

lucinos

Mind-flayer
Joined
Nov 16, 2015
Messages
1,985
θέλει να το ψάξεις αλλά φοβάμαι ότι κάτι θα κάηκε στην μητρική που αφορά τις συγκεκριμένες θύρες.
 

maximum armor

Umber Hulk
Joined
Jun 14, 2019
Messages
825
Θα τα δω όλα μου φαίνεται! Ξαναγράφω απ' το PC (έβαλα την κεραία μπροστά). Έβαλα το φλασάκι στις πίσω και δουλεύει παντού!
 

Dark Archon

Blackguard
Joined
Dec 21, 2012
Messages
1,447
Όταν το βάζεις στις πίσω θύρες φαίνονται όλα καλά στη διαχείριση συσκευών;
Η κεραία φαίνεται; έχει κανένα θαυμαστικό;
 

maximum armor

Umber Hulk
Joined
Jun 14, 2019
Messages
825
Όταν το βάζεις στις πίσω θύρες φαίνονται όλα καλά στη διαχείριση συσκευών;
Η κεραία φαίνεται; έχει κανένα θαυμαστικό;
Τώρα γύρισα από έξοδο, έλειπα το υπόλοιπο απόγευμα, και όλα δουλεύουν κανονικά! Έχω ίντερνετ με την κεραία στην πίσω θύρα, που την είχα από πριν! Η κεραία φαινόταν πριν και ότι είχα τέλειο σήμα δικτύου, Αλλά στις όρθιες παύλες κάτω δεξιά στη γραμμή εργασιών μού έβγαζε εκεί θαυμαστικό ότι, παρά το ότι είχα δίκτυο (και ίντερνετ στο κινητό), δεν είχα ίντερνετ στο PC. Και τώρα όλα καλά, χωρίς να έχω αλλάξει τίποτα, αφού έξω ήμουν!
 

bald_killer_clone

Death Knight
Joined
Jul 26, 2014
Messages
2,923
Αρα η λύση σε περίπτωση που δεν υπάρχει πρόσβαση στο ίντερνετ είναι να βγούμε για μια απογευματινή βόλτα. Να ξεσκάσουμε εμείς, να ξεσκάσει και εκείνο. (Πόσιμπωλ)

Πέρα από την πλάκα, αλλά νομίζω είχες ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με εμένα. Εγώ είχα κάνει Network Reset από τα Settings και δούλεψε.
 

bald_killer_clone

Death Knight
Joined
Jul 26, 2014
Messages
2,923
Είπα να σταματήσω να βαριέμαι για λίγο, η ανάγκη με έκανε.
Έπαιξε μια άσχημη διακοπή ρεύματος. Κόπηκε το ρεύμα, ήρθε και σίγουρα θα επέστρεψε με 300V τάση και έφυγε πάλι.
Μετά από ώρες, το ρεύμα επέστρεψε αλλά όχι ο υπολογιστής μου.
Πιστεύω ότι ακόμα και οι άσχετοι με τα ηλεκτρονικά, θα καταλάβουν γιατί είχα διάφορα προβλήματα με τον υπολογιστή μου.
View attachment 3978
Από πότε βγάζει η Mercedes μητρικές για PCιά ?
 

Tony Corvus

Kraken
Joined
Dec 1, 2012
Messages
9,665
Καλησπέρα. Αντιμετωπίζω ένα σοβαρό πρόβλημα και χρειάζομαι την βοήθεια σας.
Να μαγειρέψω αρνάκι κοκκινιστό ή λεμονάτο;
Σας ευχαριστώ.
 

Dim Gian Bot

Death Knight
Joined
Apr 2, 2016
Messages
2,929
Καλησπέρα. Αντιμετωπίζω ένα σοβαρό πρόβλημα και χρειάζομαι την βοήθεια σας.
Να μαγειρέψω αρνάκι κοκκινιστό ή λεμονάτο;
Σας ευχαριστώ.

Κοκκινιστό, αλλά θα προτιμούσα μοσχάρι αντί για αρνάκι... Μάλλον σου δημιούργησα μεγαλύτερο πρόβλημα τώρα. :Ρ
 

Tony Corvus

Kraken
Joined
Dec 1, 2012
Messages
9,665
Από μοσχάρι έχω μια ωραία στηθοπλευρά. Ίσως πάρω την ιδέα σου και την κάνω μιξ-μπλουμ με το αρνάκι. Να βάλω και κάνα αρακά μέσα;
 

Dim Gian Bot

Death Knight
Joined
Apr 2, 2016
Messages
2,929
Από μοσχάρι έχω μια ωραία στηθοπλευρά. Ίσως πάρω την ιδέα σου και την κάνω μιξ-μπλουμ με το αρνάκι. Να βάλω και κάνα αρακά μέσα;

Εάν έχεις ήδη ξεπαγώσει το αρνάκι, προτείνω τότε δύο φαγητά: μοσχαράκι κοκκινιστό με μακαρόνια και τριμμένο κεφαλοτύρι και αρνάκι με πατάτες στον φούρνο. Άκυρο για αρακά.

Πες μου μόνο πότε θα είναι έτοιμα για να περάσω ε; :Ρ
 

Tony Corvus

Kraken
Joined
Dec 1, 2012
Messages
9,665
Me gusta για το σκεπτικό. Σε καμιά ώρα θα είναι έτοιμα.


Πάρε και τα στοιχεία:
Μέγαρο Βουλής
100 21 Αθήνα
210-3707000 (πάρε ένα τηλέφωνο πριν σκάσεις μύτη)
Θα τους πεις "Είμαι γνωστός του Φουμαντσου και ήρθα να φάω κοκκινιστό"
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
11,100
ρε πας καλά; καταρχάς αυτό πάει στις συνταγές της προκοπής.
καταδεύτερο αφού τα έχεις και τα 2 κάνε ένα γκιούλμπασι πουλάκι μου και άσε τα κατσαρόλια.
 

Dim Gian Bot

Death Knight
Joined
Apr 2, 2016
Messages
2,929
Me gusta για το σκεπτικό. Σε καμιά ώρα θα είναι έτοιμα.


Πάρε και τα στοιχεία:
Μέγαρο Βουλής
100 21 Αθήνα
210-3707000 (πάρε ένα τηλέφωνο πριν σκάσεις μύτη)
Θα τους πεις "Είμαι γνωστός του Φουμαντσου και ήρθα να φάω κοκκινιστό"

Ρε συ Τόνυ, πήρα πριν από λίγο τηλέφωνο και απάντησε ένας λακαμάς και μου είπε ότι δεν ξέρει κανέναν Φου Μαντσού... Επίσης, μου είπε ότι το μενού σήμερα έχει σπανακόριζο... Γουαδεφά!
 

Dim Gian Bot

Death Knight
Joined
Apr 2, 2016
Messages
2,929
Να τους τα πεις άλλη μια στα εγγλέζικα

Να συνεννοηθώ στα αγγλικά με το βλαχαδερό που σήκωσε το τηλέφωνο; Καλύτερα να παραγγείλω απ' έξω. :Ρ

Τουλάχιστον βγάλε μια φωτό από το φαγητό που έφτιαξες και ανέβασέ την στις συνταγές της προκοπής.
 

manofsorrows

Hobgoblin Captain
Joined
Feb 21, 2013
Messages
234
Παίδες για πείτε μου την γνώμη σας. Εγραψα αυτό το video από το Silver Chains για να μου πείτε αν το θεωρείτε ότι τρέχει όπως πρέπει στα 61-62 FPS. Η κάρτα μου είναι RTX 2060 και η οθόνη μου είναι η AOC 2590G4 144Hz συμβατή με Gsync. Εγώ θεωρώ ότι "σπάει" και δεν είναι τόσο ομαλή η κίνηση.



Υπάρχει ίσως κάποια ρυθμιση που μου διαφεύγει; Το παιχνιδι μάλλον είναι κλειδωμένο στα 60 με η χωρίς V-sync. Δεν είδα κάποια διαφορά.

Άσχετο fun fact: Το τέρας έχει αλλάξει εμφάνιση λογω Halloween
 
Joined
Dec 1, 2012
Messages
6,825
Δεν είναι εύκολο να καταλάβεις stuttering σε youtube video, εκτός κι αν είναι πολύ έντονο, γιατί κάνει από μόνο του κάποιου είδους video smoothing. Αν με Vsync off παραμένει στα 60, τότε απλά το παιχνίδι έχει τέτοιο lock και δεν πάει παραπάνω - εκτός κι αν έχεις βάλει καμιά παράξενη global ρύθμιση από το Nvidia control panel, που κάνει override τις ρυθμίσεις των εφαρμογών/παιχνιδιών.

Για να μην προσπαθείς να καταλάβεις με το μάτι αν κάτι δεν πάει καλά με την απόδοση οποιουδήποτε παιχνιδιού, χρειάζεσαι ένα overlay μετροπρόγραμμα όπως το MSI Afterburner/RivaTuner.

Μιας και η οθόνη σου είναι "G-Sync compatible", την έχεις συνδεδεμένη με DisplayPort και όχι HDMI καλώδιο; Αλλιώς δεν δουλεύει. Και νομίζω πρέπει να πας στο "Monitor Technology" στο Nvidia Control Panel και να διαλέξεις "G-Sync Compatible" ο ίδιος, δεν νομίζω ότι το κάνει αυτόματα από μόνο του.
 
Last edited:
Top Bottom