Ψάχνοντας τα σκονάκια μου διασταύρωσα ότι η ημερομηνία που μoυ δίνει το restore point είναι την ημέρα που πέρασα τα 8αρια, δεν ξέρω αν έχει καν drivers. Επειδή για την ώρα δεν με παίρνει να χάσω τόσο υλικό που έχω μέσα.
Έρεξα το rescue disk της Kaspersky αλλά δεν βρήκε κάτι. Έφτιαξα νέο user, μήπως πολιορκήσω τον ιό εντός τειχών του παλαιού αλλά πάλι τα ίδια μου κάνει.
Τώρα ή έχει μολυνθεί κάτι που δεν βρίσκεται, πχ τίποτα στο λειτουργικό, ή δεν έχω τέτοιο θέμα, [strike]μα ούτε λίγο βυζάκι δεν έχω δει[/strike] και πρέπει να κοιτάξω αλλού.
Έσβησα όλους τους drivers και πέρασα τους τελευταίους. Για την nVidia δοκίμασα clean install τους τελευταίους που έτρεχαν απροβλημάτιστα αλλά τα ίδια.
Σκέφτομαι και το defrag. Δεν ξέρω τι άλλο να σκεφτώ. Με το MSI Afterburner διαπίστωσα ότι η κάρτα δεν πολυζορίζεται, αλλά παρόλα αυτά τα καρέ εκεί που ήταν κλειδωμένα 60 παίζουν από 10 μέχρι 30. ο browser πάει αρκετά πιο αργά, άμα ανοίξω κάνα φάκελο με πολύ πράμα μέσα ,όπως κάτι πολυκάνα ηχογραφήσεων μπορεί να φάω 1 λεπτό με το ρολόι να μου εμφανίσει τα εικονίδια όπως πρέπει. Άρα κάτι άλλο τρώει τους πόρους. Και σπαώ το κεεφάλι μου γιατί ούτε στο Kaspersky δείχνει load πάνω από 5% σε CPU & RAM.
Σκέφτομαι να ψάξω στη registry, αλλά είναι πολύ βαθιά νερά για μένα κι όσες φορές πείραζα κάτι ήταν στοχευμένα με επίσημο οδηγό, οπότε πήγαινα με κλειστά μάτια