<blockquote><br>Δεν θα έχεις πρόβλημα με άλλο καλώδιο καθώς το ίδιο ρεύμα και data θα μεταφέρει με αυτό που έχει τώρα. Αλλά στη θέση σου θα δοκίμαζα να φτιάξω το δικό του καλώδιο και αφού χρησιμοποιείς άλλο ποντίκι πλέον, την κάνεις και σιγά σιγά την επισκευή χωρίς βιασύνη.<br><br>Επίσης, thanks για τα pads. Γενικά, γίνεται δουλειά με χρήση τέτοιων βάσεων ή είναι απλώς της τάξης των 2-3°C;<br></blockquote><br><br>Νιώθω ότι είναι πολύ αγγαρεία και με αμφίβολο αποτέλεσμα, αλλά όπως είπες δεν υπάρχει πίεση. Ωστόσο θα προσπαθήσω να βρω πρώτα το άλλο ποντίκι (ένα Sapphira) και να κάνω τράμπα το δικό του καλώδιο που μου φαίνεται πολύ πιο γρήγορο/εύκολο και σαν εναλλακτική την ολική επέμβαση...<br><br><br><br>Για τις βάσεις τώρα, με την δικιά μου και την οποία δεν είχα μείνει και ευχαριστημένος κιόλας, μέτρησα διαφορές περίπου 5 βαθμούς Κελσίου από ότι θυμάμαι. Με τις βάσεις που σου παρέθεσα νομίζω ότι διάβασα για διαφορές 7+ βαθμών Κελσίου και σκέφτομαι και εγώ να αγοράσω κάποια μιας και πλησιάζει το ελληνικό καλοκαίρι...