<blockquote><br><blockquote>3 dell 2560x1440(συνολο σε gaming παιζω 7680x1440)</blockquote><br><br>Ωχ ωχ ωχ, πιο σιγά τα λέει αυτά ο κόσμος - πάει, θα τον χάσουμε από εγκεφαλικό τον Σρέδερ.<br><br><br>χα χα χα χα την περιμενα μια τετοια αντιδραση να σου πω την αληθεια!

P

P

P<br><br><blockquote>Σε Nvidia δεν θα ηθελα να παω λογω της αναλογιας κοστους-αποδοσης της εταιριας αυτης.</blockquote><br><br>Αν και διαχρονικά αυτή η αναλογία συχνά δεν ευνοούσε την Nvidia, τώρα είμαστε σε περίοδο που κάτι τέτοιο δεν ισχύει, και αυτό χωρίς να λάβουμε καν υπόψη τον χαμό στις τιμές που έφερε το cryptocurrency mining. Μια Geforce 1080 στα 540 ευρώ έχει σίγουρα καλύτερο δείκτη απόδοσης/κόστους από μια Vega 64 air-cooled στα 700 ευρώ - τιμές skroutz αυτή τη στιγμή, στο οποίο δεν βρίσκω την υδρόψυκτη Vega ακόμα. Και η Geforce 1080Ti έχει πάνω κάτω ίδιο δείκτη απόδοσης/κόστους, μιας και κάνει μεν 850 ευρώ, είναι σίγουρα πιο γρήγορη δε.<br><br>Στην τεράστια ανάλυση που παίζεις, ναι, θα δεις διαφορά, ενδεχομένως και τεράστια ανάλογα βέβαια και τι παίζεις - αν είσαι του ΑΑΑ gaming και των πρόσφατων κυκλοφοριών, μου κάνει εντύπωση που η 290Χ με τα 4GB δεν σου παρουσιάζει ήδη έντονο stuttering. Αν πάλι έχεις το θηριώδες monitor setup μόνο για λιώσιμο CounterStrike GO ας πούμε, τότε δεν ξέρω αν αξίζει το ίδιο, αν και δεν έχω εμπειρία από τέτοιες αναλύσεις (ή από CS:GO

) για να πω και σίγουρα...<br><br>Πάντως εγώ αν έπαιζα σε 7680x1440 και ήθελα αναβάθμιση GPU, μόνο GeForce 1080Ti θα κοιτούσα αυτή τη στιγμή - δεν προβλέπεται να βγει και τίποτα ουσιαστικά πιο γρήγορο για 7-8 μήνες τουλάχιστον, μπορεί και περισσότερο.<br></blockquote><br><br>Kοιτα η αληθεια ειναι οτι απο τοτε που ανακοινωσε η Αmd τις καινουργιες σειρες καρτων, ηρθαν (εκ θαυματος!)και οι πτωσεις τιμων της Nvidia και διορθωθηκε λιγο η αναλογια αποδοσης-κοστους.<br>Δεν εχω κολλημα με καμμια εταιρια, αλλα η πολιτικη της Nvidia μου την ''εσπασε'' λιγο.(οποιαδηποτε εταιρια θα εκανε το ιδιο , αλλα λεμε τωρα....)Για αυτο και σκεφτομουν για την amd.Προσπαθω να ζυγισω το αν αξιζει το extra χρηματικο ποσο που θα κανει μια αντιστοιχη καρτα της Nvidia σε σχεση με την Amd.<br><br>οσον αφορα το stuttering , ναι υπαρχει , το εχω παρατηρησει σε κανα δυο fps παιχνιδια που εχω παιξει αλλα μονο σε αυτα.(και δεν παιζω συνηθως τετοιου ειδους).