What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Mass Effect Andromeda

Joined
Nov 30, 2012
Messages
7,458
Εδω μεχρι και το battlefront 16gb ram ζητουσε. Επομένως ουτε για τη ram συμφωνω. Κανονικοτατες ειναι οι απαιτησεις.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
9,908
Οι Minimum απαιτήσεις είναι λογικότατες, ακόμα και υπερβολικά χαμηλές για AAA RPG του έτους μας θα έλεγα, δεδομένου ότι η 660 είναι κάρτα 5ετίας πλέον. Οι Recommended τσιμπάνε λίγο παραπάνω, αλλά είναι και το 4K στον ορίζοντα όντως.<br><br>Λογικά το Game Debate ή κανένα άλλο σαιτ θα βγάλουν εν ευθέτω χρόνω τις "κανονικές" απαιτήσεις με βάση την απόδοση του παιχνιδιού μετά την κυκλοφορία.
 

[email protected]

Blackguard
Joined
Dec 8, 2012
Messages
1,324
Βάσει Minimum, το τρέχω σε Xeon E5450, 8GB DDR2, GTX750Ti, δηλαδή επεξεργαστή του 2007, RAM 2 γενιών παλιά και κάρτα γραφικών που κυκλοφόρησε ως midrange 3 χρόνια πριν.<br><br>Οπότε οι απαιτήσεις χαρακτηρίζονται τουλάχιστον λογικές, μην πω αναπάντεχα ευπρόσδεκτες.<br><br>(βάστα γερά PC μου ηρωικό)
 

Adhan

Connoisseur of Dismal Art
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
9,350
<blockquote><br>Κανονικοτατες ειναι οι απαιτησεις.<br></blockquote><br><br>Όπως είπε κι ο Κώστας, οι minimum ναι είναι πολύ κομπλέ, και κάποιες από τις recommended όπως η κάρτα γραφικών. Δεν έχω παίξει Battefront και Battlefield για να ξέρω πως πραγματικά αποδίδουν σε σχέση με τις απαιτήσεις τους, σχολιάζω απλά αυτό που διαβάζω.<br>Και Ίσως αν είχα και εγώ το σύστημα της υπογραφής σου να τις έβλεπα γενικά μια χαρά.  <img src="/bigsmile.gif" width="" height="" alt=":D" title=":D" class="bbcode_smiley" /><br><br><blockquote>Σε 2 λεπτά βρήκα 4 τίτλους με παρόμοια απαίτηση για χρηση δίσκου.</blockquote><br>Μωρέ το ότι υπάρχουν, υπάρχουν. Αλλά αυτό δε σημαίνει είναι καλό ότι όλο και περισσότερο παίρνουν τον ανήφορο.
 
Joined
Nov 30, 2012
Messages
7,458
Είσαι ο 2ος που σχολιάζει το "σύστημα της υπογραφής μου" σε λίγες μέρες. Δεν ήξερα οτι οι απόψεις μου θα έπρεπε να σχετίζονται με βάση το "σύστημα της υπογραφής μου" και να αλλαζουν αναλόγως τού hardware μου.<br><br>Και γιατί είναι κακό δηλαδη να θέλουν πολυ χώρο στο σκληρό? Έχεις εξήγηση ή απλά διαμαρτύρεσαι για να διαμαρτυρηθείς?
 

Adhan

Connoisseur of Dismal Art
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
9,350
<blockquote><br>Δεν ήξερα οτι οι απόψεις μου θα έπρεπε να σχετίζονται με βάση το "σύστημα της υπογραφής μου"</blockquote><br><br>Η δική μου άποψη βασίζεται στο σύστημα που χρησιμοποιώ αυτή τη στιγμή. To σύστημα σου δεν το λες και ενδεικτικό του <b>μέσου gamer</b> για αυτό και το ανέφερα: http://store.steampowered.com/hwsurvey/<br><br><br><blockquote>Και γιατί είναι κακό δηλαδη να θέλουν πολυ χώρο στο σκληρό? Έχεις εξήγηση ή απλά διαμαρτύρεσαι για να διαμαρτυρηθείς?</blockquote><br>Έχω εγκατεστημένα γύρω στα 15 παιχνίδια, παλιά και νέα. Μόνο αυτά καταλαμβάνουν περίπου 200-250gb στον 1ΤΒ δίσκο. Αν φτάσουμε στο σημείο σε 2-3 χρόνια το στάνταρ να γίνει 70-80gb, δε μένει χώρος ούτε για αστείο.<br><br>
 
Joined
Nov 30, 2012
Messages
7,458
Και επειδή εσύ διαμορφώνεις άποψη βάσει τού συστηματος σου, κρινεις πως και οι υπόλοιποι πρεπει να κανουμε το ιδιο? Λανθασμένη αποψη εντελώς. Έχουμε περάσει από διάφορα συστήματα και είμαστε ικανοί να κρίνουμε τι θεωρείται ικανοποιητικο ως απαιτηση και τι όχι. <br><br>15 παιχνίδια? Και ασχολείσαι και με τα 15 ταυτόχρονα? Αν όχι, μπορείς κάλλιστα να απεγκαταστησεις μερικά. Μπαμ. Εξοικονομηση χώρου. Και δωρεάν για να μην ξεφύγεις και απο το ταμπου του μεσου gamer, ξοδευοντας περισσοτερα χρήματα για 2 tb σκληρο. Η απαντηση σου δλδ αφορα κατι που θα σε απασχολησει στα επομενα 2-3 χρονια? Για το σήμερα εχεις να προσθεσεις κάτι ή τελικά διαμαρτυρεσαι για να διαμαρτυρηθεις?
 

Northlander

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,704
Adhan το ίδιο πάντως λέγαμε κάποτε και για το full installation του Diablo 2 κάπου εκεί στα τέλη του 1999, όταν ο συμβατικός σκληρός δίσκος ήταν περίπου στα 4.7 GB. Εντάξει δεν είναι και τραγικό το νούμερο με βάση τα προηγούμενα παιχνίδια με την ίδια μηχανή, ίσως θα χρειαστούν καλύτερη συμπίεση τα αρχεία σε κάποια στιγμή στο μέλλον.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
9,908
Περισσότερο ζόρι είναι το ότι θα πρέπει να κάτσουμε και να τα κατεβάζουμε όλα αυτά τα 60GB αν το πάρουμε digital, παρά τα 60GB ως χωρητικότητα αυτά καθ&#039;εαυτά.<br><br>Πλάκα-πλάκα πόσο έχει φτάσει το installation folder του Star Citizen. Φοβάμαι να κοιτάξω.
 

Adhan

Connoisseur of Dismal Art
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
9,350
<blockquote><br>Και επειδή εσύ διαμορφώνεις άποψη βάσει τού συστηματος σου, <b>κρινεις πως και οι υπόλοιποι πρεπει να κανουμε το ιδιο?</b></blockquote><br><br>Βαριά διαπίστωση. Και φυσικά απόλυτα λανθασμένη.  <img src="/wink.gif" width="" height="" alt=";)" title=";)" class="bbcode_smiley" /><br><br>Άλλη μια...<br><br><br><blockquote>δεν τα λες και μια χαρά</blockquote><br><blockquote>σχολιάζω απλά αυτό που διαβάζω.</blockquote><br><blockquote>Η <b>δική μου</b> άποψη</blockquote><br><br>Το κουράσαμε όμως λίγο, ειδικά από τη στιγμή που δεν είναι ο no1 παράγοντας του παιχνιδιού.
 
Joined
Nov 30, 2012
Messages
7,458
Άστο, πεφτουμε σε λουπα. Βαριεμαι. Μείνε στην εντυπωση σου και ολα καλά.
 

Mogrey665

Death Knight
Joined
Feb 23, 2013
Messages
3,018
οι απαιτήσεις φαίνονται νορμαλ και αναμενόμενες και αν συγκρίνουμε απο άλλα παιχνίδια με την ίδια μηχανή που είχαν παρόμοιες  απαιτήσεις έπαιζαν πολύ ομαλά και σε υποδεέστερα μηχανήματα. οπότε πιστεύω οτι ειναι καθαρά οι recommended για 4k.
 

shredder

Death Knight
Joined
Sep 17, 2013
Messages
3,206
<blockquote><br>Τα 16gb ram και τον i7 στα recommended (βέβαια δε διευκρινίζει για ανάλυση και frames) δεν τα λες και μια χαρά για μηχανή γραφικών η οποία υποτίθεται είναι optimized.<br>Τα δε 55 gb εγκατάσταση, ασχολίαστο.<br>Βέβαια υπάρχει πάντα η πιθανότητα να είναι λίγο φουσκωμένες οι απαιτήσεις για να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο.<br></blockquote><br>Για 4k ultra 60 fps μια χαρα ειναι ο ι7 και 16 gb ram. Που τωρα πια ολοι οι ι7  . Παλι καλα που σε λιγες μερες παιρνω r71700x και 16 gb ram!
 
Joined
Nov 30, 2012
Messages
7,458
Για τα ματια σας μόνο.  <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /><br><br>http://www.game-debate.com/news/22451/mass-effect-andromeda-graphics-options-revealed-alongside-estimated-pc-performance" class="bbcode_url">Graphics Options Revealed
 

Adhan

Connoisseur of Dismal Art
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
9,350
<blockquote><br>Ίδιες απαιτήσεις είναι με του Battlefield 1<br></blockquote><br>Ναι αλλά εικαστικά υπάρχει αισθητή διαφορά μεταξύ τους (σόρυ τώρα το είδα).<br><br><blockquote><br>λογικά τα recommended πανε για <b>4k</b> απαιτήσεις.<br></blockquote><br><br><blockquote><br>Για <b>4k ultra 60 fps</b> μια χαρα ειναι ο ι7 και 16 gb ram.</blockquote><br><br><blockquote><br>Οι Recommended τσιμπάνε λίγο παραπάνω, αλλά είναι και το <b>4K</b> στον ορίζοντα όντως.<br></blockquote><br><br>Σύμφωνα με το άρθρο που παρέθεσε ο Irenicus, όχι. Για 1080p σε High (έχει και Ultra απ΄οτι βλεπω) θα είναι οι recommended. Άουτς.
 

bald_killer_clone

Blackguard
Joined
Jul 26, 2014
Messages
1,248
Τίποτα δεν είνια αυτά για το PC του Shredder. Θα τα πετάξει εκεί όλα Ultra κ άντε να βάλει κάνα High αν δει ότι πέφτει κάτω από 10 fps
 

Mogrey665

Death Knight
Joined
Feb 23, 2013
Messages
3,018
Ρε αν φαίνεται όμορφο και σε medium δεν έχω θέμα. Αν και ότι έχω παίξει με αυτή τη μηχανή πηγενε high (dragon age/battlefront) οπότε ειδομεν. Δεν μείναν πολλές μέρες
 
Joined
Nov 30, 2012
Messages
7,458

<div class="bbcode_center" style="text-align:center">
<img src="http://osarena.net/wp-content/uploads/cycl.gif" alt="cycl.gif" class="bbcode_img" />

 
Top Bottom