What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Mass Effect Andromeda

Tom G

Mind-flayer
Joined
Nov 30, 2012
Messages
1,736
Έπρεπε να παίξεις αρκετά για να φτάσεις σε αυτό το σημείο. Αν δεν είχες κουραστεί φυσικά με τα εντελώς αηδιαστικά fetch quests που είχε.
 

shredder

Death Knight
Joined
Sep 17, 2013
Messages
4,393
Ε τοτε αν στο σφαξιμο και στα γραφικα ειανι σουπερ τοτε γιατι το κραζουν τοσο πολυ? Οι περισσοτεροι αυτο θελουν. Δραση και γραφικαρες. Θα το παρω συντομα.
 

blender5d

Umber Hulk
Joined
Dec 15, 2016
Messages
894
<blockquote><br>Ε τοτε αν στο σφαξιμο και στα γραφικα ειανι σουπερ τοτε γιατι το κραζουν τοσο πολυ? Οι περισσοτεροι αυτο θελουν. Δραση και γραφικαρες. Θα το παρω συντομα.<br></blockquote><br>Πες τα ρε Σρέντερ. Αμάν με τους άμπαλους εδώ μέσα :pP<br>"Δεν έχει καλό animation εδώ, δεν μου αρέσει η πλοκή εκεί"<br><br>Δώσε ξύλο και [γνωστή_ελληνική_μελωδία] άσπρα, κόκκινα, κίτρινα, μπλέ [/γνωστή_ελληνική_μελωδία] βυζόμπαλα, στο λαό!!!!
 

argaliad

Gelatinous Cube
Joined
Oct 17, 2016
Messages
61
<blockquote><br>Ε τοτε αν στο σφαξιμο και στα γραφικα ειανι σουπερ τοτε γιατι το κραζουν τοσο πολυ? Οι περισσοτεροι αυτο θελουν. Δραση και γραφικαρες. Θα το παρω συντομα.<br></blockquote><br><br>Σοβαρα τωρα ή τρολλαρεις?<br>
 

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705
Μιλάει για την κατηγορία των κρυφοκονσολάδων στην οποία ανήκει, μην δίνεις σημασία.
 

mits@kos

Death Knight
Joined
Dec 8, 2012
Messages
2,942
<blockquote>Νοσταλγώ τα ατελείωτα φοιτητικά νυχτέρια που η ζωή ήταν για κάψιμο...</blockquote><br><br>Bαλτός είσαι Μποράτσε; Μόλις γύρισα σπίτι από το πρωί, απόκαμα κι άφησα το πάλαι ποτέ νεανικό κορμί μου να καταλάβει όλο το διαθέσιμο χώρο της καρέκλας, με το παίγνιο στα χέρια. Μηδέν κουράγιο για εγκατάσταση, μηδέν χρόνος για ενασχόληση στο προσεχές μέλλον. Μια μπύρα στα πεταχτά για να μη φύγει η μέρα ανέραστα και μετά shut down, για να ξυπνήσω αύριο στο βάναυσο while (1) loop της ζωής.<br><br>Μας ξεγέλασαν και πήραμε πτυχίο. Προσωπικά, αντιστάθηκα σε αυτή τη μετάβαση όσο μπορούσα.
 

shredder

Death Knight
Joined
Sep 17, 2013
Messages
4,393
<blockquote><br>Μιλάει για την κατηγορία των κρυφοκονσολάδων στην οποία ανήκει, μην δίνεις σημασία.<br></blockquote><br>kαι οι κονσολαδες το κραζουν οχι μονο οι pc gamers. Οχι δεν τρολαρω. Ποιος νοιαζεται για τα animation και την υποθεση? Ε δεν μπορει μονο εγω και ο Νικολας να ειμαστε οι μονοι που δεν δινουμε δεκαρα για το animation και ολα οσα για τα οποια το κραζουν οι αλλοι.... Απο οσα gameplay εχω δει φαινεται μια χαρα παιχνιδι σαν τα 3 προηγουμενα της σειρας/ Δεν βλεπω κατι αρνητικο. Σε οποιον αρεσαν τα προηγουμενα mass effect θα του αρεσει και αυτο
 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,931
σρεντερ ας μιλήσουμε λιγο σοβαρά. ναι εμένα το παιχνίδι μου άρεσε για χ λογούς που δεν θα αναλύσω. αλλα να μην σε νοιάζει το στορυ (που έως τώρα η bioware δεν πρωτοτυπεί και κάποιος μπορεί να το δει πολύ χλιαρο/αδυναμο γράψιμο και έχει δίκιο μιας και συγκεκριμένα η bioware προσπαθεί με το ζορι σε κάποιες περιπτώσεις να προωθήσει διάφορα). αμα δεν μας νοιαζουν οι ιστορίες να παμε στο πρώτο τυχαίο korean mmo να γίνουμε και εμείς farmers.<br>τα περί animations διορθώνονται άμα θέλουν. οπότε ναι λες ποιος νοιαζεται.  αλλα η ιστορία πρέπει να μετράει.
 

Sephir

Beyond Within
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,512
<blockquote> Οχι δεν τρολαρω. Ποιος νοιαζεται για τα animation και την <b><u>υποθεση</u>? </b><br></blockquote><br><br>  <img src="/boggle.gif" width="" height="" alt="o_O" title="o_O" class="bbcode_smiley" /> <br><br>Σε ένα παιχνίδι που βαφτίζει τον εαυτό του ΚΑΙ RPG, προφανώς και σε ενδιαφέρει η υπόθεση, αλλιώς θα παίζαμε Gears of War.<br><br>Από την άλλη, το animation είναι ένα θέμα, αλλά κατ&#039; εμέ όχι αρκετό από μόνο του για να εμποδίσει κάποιον να το παίξει. Από αυτά που διαβάζω λοιπόν, τα θέματά του είναι σοβαρότερα από αυτό. Θα το τσεκάρω όμως κάποια στιγμή, ιδίως αν αργότερα πέσει στο 5€, όπως συνέβη με το Dragon Age: Inquisition, το οποίο ακόμα αρνούμαι να παίξω μετά το χουνέρι που έπαθα με το Dragon Age 2.
 

kuivamaa

Death Knight
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
3,207
Το DAI είχε μπόλικους ενδιαφέροντες χαρακτήρες, πολύ καλό γράψιμο, εκπληκτική μάχη και αρκετά φρέσκα στοιχεία (πχ, οι δίκες στο φρούριο). Οτιδήποτε έχει σχέση με τους Orlesians επίσης είχε τόση σημασία στη λεπτομέρεια που κατέληγε nergasm. Απλά πάσχει από τη γνωστή δυτική αφηγηματική μάστιγα - ο κόσμος χάνεται και ο παίκτης είναι ο Τζίσας . Το ΜΕΑ τώρα το ξεκίνησα χτες αργά. Περίμενα τα χειρότερα, αλλά τελικά είναι playable,τα στραβά animations δεν τα έχω πετύχει ακόμα, η μάχη φαίνεται κλασική ΜΕ (δηλαδη μετριότητα), η UI σε σημεία μου δίνει dejavu του πρώτου παιχνιδιου ( κακό αυτό), όλοι οι χαρακτήρες μέχρι στιγμής (με την εξαίρεση του μπαμπά ryder) είναι χάρτινοι αλλά με τσιγκλάει να συνεχίσω, πράγμα που είναι ενθαρρυντικό.<br><br>Eπίσης η Bioware είναι τσακωμένη με τα μακριά μαλλιά στις γυναίκες. Δεν εξηγείται αλλιώς.
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
<blockquote><br><br>Eπίσης η Bioware είναι τσακωμένη με τα μακριά μαλλιά στις γυναίκες. Δεν εξηγείται αλλιώς.<br></blockquote><br><br>όπως και οι περισσότερες εταιρίες.<br>Τις..... τις δυσκολεύει στο animation
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,564
Εμένα με εκνεύρισε περισσότερο το ότι δεν μπορείς να βάλεις γένια στους χαρακτήρες σου, εκτός κι αν είναι μια "υπο-σκιά" που υποδηλώνει γένι 5-6 ημερών ξέρω&#039;γω. Ντροπής πράματα. Μπορώ να βάλω ροζ μαλλιά, κραγιόν και κίτρινη σκιά στα μάτια του Ryder, αλλά ξαφνικά η ανδροπρεπής γενειάδα είναι too much. Βρε ουστ, κόπροι.
 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,931
πάντως προβλήματα εχει. αλλα κάποια πράγματα δεν είναι τοσο τραγικά οσο τα λενε τα press. που τα press κυρίως κάναν focus στα facial animations και σε bugs glitches και το θεωρώ "υποκριτικό" και "άδικο" οταν αλλά και αλλα με χειρότερα τα έβγαζε goty.  <br><br>μόνο rq εμπιστευομαστε. <br><br>στα του game με απογοήτευσε υπερβολικά η δημιουργία χαρακτήρα. λέγανε οτι δεν θα εχει μονο military hair facial αλλα μονο military φάση βλέπω σχεδόν.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,564
Τα περίεργα animations ήταν από τα πρώτα πράγματα που έβλεπε κάποιος στο free trial των 10 ωρών, οπότε γίνανε memes στο Codex και κατέληξαν υπερ-viral παγκοσμίως, και αναπόφευκτα μετά όλοι ανέβηκαν στο shit-train με αποτέλεσμα το θέμα να λάβει διαστάσεις τσουνάμι. Αλλά πραγματικά, καλά θα ήταν αν το παιχνίδι είχε ΜΟΝΟ αυτά για αρνητικό.
 

The Nameless One

Mind-flayer
Joined
Jun 16, 2015
Messages
1,813
<blockquote><br>Το DAI είχε μπόλικους ενδιαφέροντες χαρακτήρες, πολύ καλό γράψιμο, <b>εκπληκτική μάχη</b> και αρκετά φρέσκα στοιχεία (πχ, οι δίκες στο φρούριο). <br></blockquote><br><br>Διαφωνώ με όλα, αλλά επειδή εμπεριέχει και το προσωπικό γούστο, δεν θα επιμείνω. Αλλά στο bold, δεν μπορώ να μην σχολιάσω. Η μάχη ήταν εκπληκτική μόνο αν έπαιζες στο easiest και επέλεγες ranged χαρακτήρα και καθόσουν να απολαύσεις τα εντυπωσιακά εφέ της frostbite την ώρα που έκανες button smashing.<br><br>Εγώ που έκανα το λάθος να φτιάξω melee χαρακτήρα, έχανα τα αυγά και τα πασχάλια, κανένα έλεγχο στο battle field, η κάμερα στο μέγιστο zoom out και πάλι δεν έβλεπες τίποτα, καμία δυνατότητα εύκολου συγχρονισμού ανάμεσα στους χαρακτήρες για δημιουργία combo και πολλά ακόμα αρνητικά. Πρακτικά δεν μπορούσες με τίποτα να παίξεις με κάποια μορφή tactical
 

kuivamaa

Death Knight
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
3,207
<blockquote><br><blockquote><br>Το DAI είχε μπόλικους ενδιαφέροντες χαρακτήρες, πολύ καλό γράψιμο, <b>εκπληκτική μάχη</b> και αρκετά φρέσκα στοιχεία (πχ, οι δίκες στο φρούριο). <br></blockquote><br><br>Διαφωνώ με όλα, αλλά επειδή εμπεριέχει και το προσωπικό γούστο, δεν θα επιμείνω. Αλλά στο bold, δεν μπορώ να μην σχολιάσω. Η μάχη ήταν εκπληκτική μόνο αν έπαιζες στο easiest και επέλεγες ranged χαρακτήρα και καθόσουν να απολαύσεις τα εντυπωσιακά εφέ της frostbite την ώρα που έκανες button smashing.<br><br>Εγώ που έκανα το λάθος να φτιάξω melee χαρακτήρα, έχανα τα αυγά και τα πασχάλια, κανένα έλεγχο στο battle field, η κάμερα στο μέγιστο zoom out και πάλι δεν έβλεπες τίποτα, καμία δυνατότητα εύκολου συγχρονισμού ανάμεσα στους χαρακτήρες για δημιουργία combo και πολλά ακόμα αρνητικά. Πρακτικά δεν μπορούσες με τίποτα να παίξεις με κάποια μορφή tactical<br></blockquote><br><br>Eπαιξα αποκλειστικά melee. Ειδικά το whirlwind ήταν μακράν η κορυφαία melee εμπειρία που έχω σε game. Ο χαρακτήρας μου ήταν κατάφρακτος και κράδαινει οπλο βαρυ-βαρύ. Το παιχνίδι αποδίδει άριστα το πως σταδιακά νικας την αδράνεια της μάζας σου και με σωστό χτίσιμο στα ταλέντα και δέσιμο στα πλήκτρα του ποντικιού ,μπορούσα να στριφογυρίζω για αρκετή ώρα (εκτος αν ετρωγα stun οπότε φτου από την αρχή. Διαδικασία που θέλει προετοιμασία και καλό υπολογισμό αποστάσεων με τον εχθρό αλλά που απέδιδε αν εκτελούσες σωστά. Εχω παίξει άπειρους τίτλους σε διάφορα genre και κανένα δεν πλησιάζει καν αυτην την εμπειρία. Συνήθως ο χαρακτήρας είναι ανάλαφρος ή έχει τεχνητή υστέρηση στις κινήσεις η οποία είναι η ίδια είτε έχει πάρει φόρα είτε όχι. Και το charge ήταν On point επίσης, γενικά για μένα το DAI είναι το benchmark των melee κινήσεων πια.
 

kuivamaa

Death Knight
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
3,207
https://twitter.com/GameAnim/status/844961755889491969?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.pcgamer.com%2Fex-bioware-animator-responds-to-mass-effect-andromedas-animation-woes%2F<br><br>Eνδιαφερουσα τεχνική αναλυση.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,564
Σε ορισμένα από τα πόιντς που εγείρει ο τυπάς ήδη αντεγείρεται και ημι-αντίλογος.<br><br><img src="http://image.prntscr.com/image/cacbc83a9c424b619310e5da5db0d622.png" alt="cacbc83a9c424b619310e5da5db0d622.png" class="bbcode_img" />
 

kuivamaa

Death Knight
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
3,207
<blockquote><br>Σε ορισμένα από τα πόιντς που εγείρει ο τυπάς ήδη αντεγείρεται και ημι-αντίλογος.<br><br><img src="http://image.prntscr.com/image/cacbc83a9c424b619310e5da5db0d622.png" alt="cacbc83a9c424b619310e5da5db0d622.png" class="bbcode_img" /><br></blockquote><br><br>The process for creating a dialogue began with setting the lines of dialogue. There didn’t appear to be any specific tool for handling branching narrative though one would expect something custom was required – perhaps the topic of another talk.<br><br>Once the dialogue was set and the voice-over recorded, the “Generator” auto-creates an initial pass from the VO, leaving some less-important dialogues hardly touched. This stage was nearly identical the approach we took for the original Mass Effect where it is impossible to handle the sheer volume of narrative by hand, and creates a good worst-case whereby the scenes still get done even if time runs out. But whereas we referenced the dialogue text, The Wither 3 system appears to generate based on the voice-over audio file.<br>http://www.gameanim.com/2016/03/23/cinematic-dialogue-witcher-3/<br><br>Απο κει προέρχεται η ανάλυση. Γενικά δεν θα έλεγα οτι ειναι αντίλογος οσο συζητηση. Αλλωστε ο Κούπερ δεν δουλεύει στην Bioware πια και ουσιαστικά λεει πως πρέπει να αλλάξουν το πως προσεγγίζουν το θέμα των διαλόγων.<br>
 

The Nameless One

Mind-flayer
Joined
Jun 16, 2015
Messages
1,813
]Mass Effect: Andromeda is Already 25% Off at Retailers<br>https://gamerant.com/mass-effect-andromeda-sale-discount" class="bbcode_url">https://gamerant.com/mass-effect-andromeda-sale-discount<br><br><blockquote><br>It’s only been a little over two days since the release of Mass Effect: Andromeda, and already players are spotting discounts for the BioWare developed title. In fact, in some instances players can pick up Mass Effect: Andromeda at discounts of up to 20%, which is nearly unheard of for a brand new release.<br></blockquote><br> <br> <br>Βέβαια, οι day-1 τιμές για όλους τους ΑΑΑ τίτλους είναι υπερβολικά υψηλές ούτως ή αλλιώς, αλλά αυτό είναι άλλη κουβέντα
 
Top Bottom