What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Με την όπισθεν

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,326
αν ειναι ετσι.
εγω ξερω πολλους που δεν εκαναν ουτε μαθηματα αλλα ουτε πηγαν στην εξεταση. παραλαβη με το ταχυδρομειο. οποτε αχρηστες και οι εξετασεις <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
 

infamousjohn

Death Knight
Joined
Dec 7, 2012
Messages
2,516
οχι, οχι... λαθος καταλαβες κουνελε...
το παιδι ειχε τρομερη οικιοτητα με τα οχηματα και απλα μετα την τριτη φορα ηταν σαν να ειναι στο φυσικο του περιβαλλον. μην το παει το μυαλο σου σε τιποτα ραλιστες κλπ.
απλα οικονομικα ηταν στενα, και αποφασισε να βαλει τον καλυτερο του εαυτο.
γι αυτο ειπα οτι ειναι λιγο μυθος οτι τα "μαθηματα δεν φτανουν και ειναι λιγα κλπ"
τοτε λοιπον, οσοι δεν ειχαν πολλα στην τσεπη την βολευαν με 10 μαθηματα περιπου... καπου εκει φροντιζαν να ειναι ετοιμοι. ΔΕΝ μπορει σημερα ξαφνικα να κανουν διπλασια μαθηματα και να μην ειναι ετοιμοι ακομα....
λιιιιιιιιιιγο παραπανω προσπαθεια θελει... nothing more.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,326
οποτε κακοφημε Ιωαννη, κοιτα πως εχουν τα πραγματα (συμφωνα με αυτα που εχουν ειπωθει εως τωρα)

εχεις καποια μαθηματα τα οποια πρεπει να τα κανεις.
επειδη παιζει αγχος, δινεις τον οβολο σου για την αποπερατωση του τραπεζικου δημοσιουπαλληλικου λογαριασμου.

ομως

τα μαθηματα ειναι τρυπια και σε κοβουν για πραγματα που ειναι ηλιθιοτητες.

στα μηχανακια σε κοβουν
αν φορεσεις το κρανος αφου ανεβεις
αν αντι για αεροφρενα, πεις φρενα. λες και θα τα επισκευασεις.

τα μαθηματα πρεπει να ειναι ουσιαστικα και η εξεταση πρεπει να γινεται πανω σε ουσιαστικα πραγματα. σε κοβουν για μπουρδες και γιαυτο αγχωνονται ολοι και πληρωνουν.

δηλαδη αν βαλουμε σε μια πλευρα τι σε μαθαινουν, εξεταζουν και για τι σε κοβουν και απο την αλλη την καθημερινοτητα. καμια σχεση. σε κοβουν γιατι γυρισες κεφαλι αντι να κοιταξεις απο τον καθρεφτη, αλλα δεν τους νοιαζει που δεν ξερεις πως οδηγας με αλυσιδες για τα χιονια και πως να βαζεις αλυσιδες.
 

ccwr

Mind-flayer
The Ultimate Sacrifice Never tell me the odds Hug the Snek PCMaster Veteran
Joined
Dec 19, 2012
Messages
2,223
Εγώ νομίζω ότι τα μαθήματα -ειδικά στην Ελλάδα- είναι κάτι τελείως τυπικό. Δεν υπάρχει περίπτωση να μάθει κάποιος να οδηγεί μετά από 21 απόπειρες(τόσα ήταν τα απαιτούμενα όταν έδινα εγώ το 2005) Η οδήγηση σε μια χώρα που σχεδόν ΚΑΝΕΝΑΣ δεν ξέρει τι λέει ο ρημάδης ο ΚΟΚ ή δεν δίνει σημασία είναι περισσότερο ψυχολογία-αντίληψη της εκάστοτε οδικής συμπεριφοράς παρά αποστήθιση και σεβασμός σε ένα σύστημα κανόνων.
Το όχημα μαθαίνεις να το κινείς συνήθως απο τις πρώτες 2,3 φορές και τα άλλα έρχονται στην πορεία. Για την οπισθογωνία και για τις άλλες μανούβρες θα τις μάθει κανείς στο δικό του όχημα, γιατί ούτως υάλου αλλάζουν από αμάξι σε αμάξι(άλλα μήκη, άλλους κύκλους περιστροφής). Συνήθως οι δάσκαλοι λένε κάποιο trick για να διευκολύνουν την φάση. Σ' Εμένα είχε ένα αυτοκόλλητο στο πίσω τζάμι και μου είχε πει με το που δεις το πεζοδρόμιο εκεί, στρίψε το τιμόνι και η οπισθογωνία παρκάρισμα γίνονταν πάντα αλφάδι.
ΑΝ κάποιος μπορεί να κοροϊδέψει το σύστημα, που είναι διάτρητο όπως και να το δεις, προσωπικά πιστεύω ότι πρέπει να το κάνει και να μην αφεθεί στο έλεος κάθε φραγκοφονιά $%#!%.
Προσωπικά για να ρουτινιάσω με την οδήγηση πέρασαν τουλάχιστον 2 χρόνια καθημερινής τριβής(μπινελίκια, τρόμος τα γνωστά) και εκατοντάδες χιλιάδες χιλιόμετρα μέσα στην κίνηση, κάτι που με τα μαθήματα είναι πρακτικά αδύνατον...
 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
4,488
17 νεκρές γριές μετά, αναφέρω πως πήρα το δίπλωμα. Να ναι καλά τα λαδώματα, γιατί μέχρι στιγμής έχω διαλύσει 2 αμάξια (στο ένα ξεκόλλησε όλη η οροφή) και έχω σκοτώσει 17 γριές και 4 Πάκιζ (πάω σε απομονωμένα χωριά συνήθως).

ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΑ ΠΟΤΕ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ.

Τώρα όλα τα διπλώματα Β' κατηγορίας λήγουν μετά από 15 χρόνια; :malakas:
 

grmadness

Death Knight
Approval of the Admiral
Joined
Apr 3, 2013
Messages
4,952
Hidden content
You need to reply to this thread in order to see this content.
Congrats ρε μαν.
Όσο για τα διπλώματα και τα 15 χρόνια διάρκεια, το μόνο που μπορώ να υποθέσω για την περίπτωση σου είναι πως μετά από 15 χρόνια δεν θα έχει μείνει κανένας ζωντανός στην Ευρώπη.
 
Top Bottom