Μεγαλες Αληθειες

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Ίσως repost, don't care, σταθερά αληθές.

UPZqpSg.jpeg

Μπορεί να γέλασα με το συγκεκριμένο, αλλά πολύ φοβάμαι ότι κρύβεται κάτι πολύ βαθύτερο σε αυτό που λέει η τυπισούλα. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι στην εποχή μας πρέπει να έχει χαθεί η έννοια του φλερτ, του αλληλοκοιτάγματος, αυτού του "κάτι" βρε παιδί μου που χρειάζεται για να κάνεις "παιχνίδι" και να εκδηλώσεις το ενδιαφέρον σου προς τον άλλον.

Φυσικά, δεν μιλάω για κάποιες κοπέλες που σπάνε μπάλες, αλλά για υγιές φλερτ.

Το "out on a date" τη σήμερον ημέρα μπορεί και να μεταφράζεται ως φίκι-φίκι, ψεκάστε-σκουπίστε-τελειώσατε. Κάτι διεκπεραιωτικό.

@Dim Gian Bot, @nitro912gr
Σε περίπτωση που παρερμηνεύσατε (ίσως)...

Τα μοντέρνα θηλυκά τα χαλάει ότι δε θα έχουν την ευκαιρία να τον βάλουν τον άλλο φρεντζόουν, να παίξουν μαζί του, να τον εκμεταλλευτούν για χάρες κλπκλπ.
Η συγκεκριμένη μπορεί πραγματικά να γούσταρε λίγο παραπάνω "κυνήγι" και να είναι ειλικρινής η απορία της, αλλά λιτά και όμορφα πληρώνει τη χειραγώγηση και την τοξική συμπεριφορά που έχουν υποστεί πολλοί άνδρες.

Παρότι αστείο όντως, μπήκε εδώ γιατί αυτή είναι η σωστή στάση που πρέπει να έχει κάποιος σήμερα.
Αν η γυναίκα ενδιαφέρεται για σένα, θα βρει χώρο και χρόνο στη ζωή της.-

Πάρτε και λίγα λόγια σοφίας από τον Μεγάλο

WASD για να γίνεις immersed σε ένα καλό racing
Τα racing τα έχω συνδέσει με τα βελάκια για αριστερά/δεξιά/γκάζι/φρένο, ΑΖ για ταχύτητες και μπάρα για χειρόφρενο.

δεν μπορω = δεν το αντεχει η μπσυχη μου, το dna μου, NTEN TΕΛΩ βρε αδρεφε.
αυτο εννοουσε, αυτο λεμε ολοι μας. οσοι δεν πιστευουμε οτι ο κοντρολερ ειναι περιφερειακο του pc, that is. 😛

:cylons:

Τα racing τα έχω συνδέσει με τα βελάκια για αριστερά/δεξιά/γκάζι/φρένο, ΑΖ για ταχύτητες και μπάρα για χειρόφρενο.
Συμπλέκτη? Οέο?

467401574_1126689282790855_7039946280306350692_n.jpg

Βασικός λόγος που ένα (σχετικά μακρινό) καλοκαίρι, το πήρα απόφαση, άφησα το ΠιΣι, πήρα το ποδήλατο κ πήρα τα βουνά. Με αυτά κ μετα άλλα, είχα χάσει 17 κιλά σε 3 μήνες.

Back