Microsoft Flight Simulator

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Hmmm, δεν είναι και ακριβό για HOTAS.

Μέχρι στιγμής 19 κριτικοί του δίνουν μ.ο. 94. Καλή αρχή.

Γράψτε μας εντυπώσεις όσοι το πιάσετε :cool:

Το κατεβάζω από τις 7 το πρωί. Ούτε στην μέση δεν έχει φτάσει ακόμα. Όπως είπε και ο polistas το κατεβάζει με το παιχνίδι ανοιχτό. Αυτό σημαίνει ότι το steam γράφει εργατοώρες μόνο και μόνο για το installation. Έχει να πέσει πολύ μουρμούρα για όποιον προσπαθήσει να το κάνει refund. Το πιο κουραστικό από όλα είναι ότι έχει και μουσική κατά το download. Την έκλεισα από το mixer των windows. Επανήλθε η ησυχία.

Το έχω εγκαταστήσει 3 φορές και ακόμα να καταφέρω να το παίξω.
Δυστυχώς έχει σοβαρά προβλήματα.
Ασε που περιμένεις με ανοιχτό το παιχνίδι να κατεβάσει 91 gb, τα οποία αποζιπάρει κιόλας στο ενδιάμεσο.

Όπως είπαν κάποιοι: Αυτή είναι η open beta....

Ακόμα στο 55% είμαι εγώ..... και το κατεβάζω 19 ώρες.....

Αυτό διάβασα νωρίτερα, ότι δηλαδή τo preload δεν είναι παρά η αρχή της αρχής.... Επίσης έβγαλε το PCGamer άρθρο που λέει ότι δεν υπάρχει hardware που να τρέχει το παιχνίδι έτσι όπως το έδειχναν τα trailer. Παίζει να είχαν γεφυρωμενες 4x 2080 To.

Κωλοκατάσταση. Συνειδητοποίησα ότι το να μπει στον εσεσντί είναι μονόδρομος. Μονόδρομος επίσης είναι το ότι ακόμα και να σβήσω το ρουντουρού 2 από εκεί δεν φτάνει ο χώρος ούτε για το βασικό ινστάλ καλά καλά. Kαι με τα ντάτα που προβλέπεται να κατεβάζει προβλέπω να αξίζει η ενασχόληση όταν βγουν εσεσντί στα 500 πέταμπαϊτς. Πάω για Φωλ Γκάηζ, δε γαμιέται. Γλύτωσα και το ευρώ..

Back