What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Microsoft Flight Simulator

chek2fire

Mind-flayer
Joined
Dec 14, 2012
Messages
2,154
το σίγουρο είναι ότι αυτό το game δεν είναι γιαυτή την γενιά κάρτες γραφικών. Σε κανά χρόνο δλδ το ξαναβλέπουμε και θα έχει και καλύτερη τιμή
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
Εγώ τα κατάφερα. Μετά τον μαραθώνιο Download, έτρεξε χωρίς κανένα πρόβλημα. Είπα να μην πιέσω την 1060 και το τρέχω στο medium. Μέσο όρο fps πρέπει να βγάζω 45. Σε καθαρό καιρό έπιανα 50άρια σταθερά. Δεν είδα και κάποια σημαντική βελτίωση των γραφικών στο High οπότε το αφήνω στο medium για την ώρα. Οι καιρικές συνθήκες, βροχή - καταιγίδα δεν φάνηκαν να επηρεάζουν ιδιαίτερα τις επιδόσεις.

Στην πτήση με το αυτοκίνητο και ένα cessna δεν μου χτύπησε κάτι άσχημα, όπως άλλους που δηλώνουν επαγγελματίες πιλότοι. Αν και ένας youtuber που είδα που όντως είναι πιλότος, είπε ότι τα αεροπλάνα συμπεριφέρονται αρκετά καλά.

Θα δοκιμάσω πιο αργά να πέσω στα βαθιά με πτήση με όργανα, γιατί το αυτοκίνητο δεν είχε ούτε αυτόματο πιλότο.... Θα επανέλθω με λεπτομέρειες και περισσότερες δοκιμές.


20200819030524_1.jpg


20200819040147_1.jpg


20200819052142_1.jpg

Και το κορυφαίο μέχρι στιγμής review στο steam:
"For a second the airplanes sounded super realistic...then I realized it was my PC. "
 

Havanezos

Death Knight
Joined
Aug 3, 2013
Messages
2,528
Γω το βαλα να κατεβαίνει χθες βράδυ και το πρωί είδα ότι είχε κολλήσει στο κατέβασμα, τελικά όμως είχε ολοκληρωθεί((!!!) και το παιχνίδι τρέχει χωρίς κάποιο θέμα για την ώρα! Έκανα και μια πτήση πάνω απ΄το χωριό μου, έτσι γιατί μπορούσα, και όλα καλά!
 

shredder

Death Knight
Joined
Sep 17, 2013
Messages
4,417
Κωλοκατάσταση. Συνειδητοποίησα ότι το να μπει στον εσεσντί είναι μονόδρομος. Μονόδρομος επίσης είναι το ότι ακόμα και να σβήσω το ρουντουρού 2 από εκεί δεν φτάνει ο χώρος ούτε για το βασικό ινστάλ καλά καλά. Kαι με τα ντάτα που προβλέπεται να κατεβάζει προβλέπω να αξίζει η ενασχόληση όταν βγουν εσεσντί στα 500 πέταμπαϊτς. Πάω για Φωλ Γκάηζ, δε γαμιέται. Γλύτωσα και το ευρώ..
Παρε και εσυ θηριο ssd σαν το δικο μου 430 ευρω τον πηρα και πεταει το pc. Εκσι που εκανε 5 λεπτα για να ανοιξει το pc τωρα ουτε 10 δευτερολεπτα δεν κανει! Αυριο του εγκαθιστω και το πρωτο παιχνιδι το Battletoads που βγαινει αυριο!
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
Σήμερα είχα τις πρώτες μου εντυπώσεις με ifr (instrument flight rules) πτήση, αλλά πριν από αυτό, να αναφέρω κάτι πολύ σημαντικό που παρατήρησα στις εκδόσεις του fs2020. Όντως μπορείς να αναβαθμίσεις από την απλή έκδοση και να πας στην Deluxe όπως είχε αναφέρει η Microsoft, αλλά παρέλειψε να αναφέρει ότι το κόστος της αναβάθμισης είναι 67 ευρώ, ενώ η Deluxe έχει κανονικά 20 ευρώ περισσότερα από την απλή έκδοση. Οπότε όποιος σκέφτεται για αναβάθμιση αργότερα, δεν αξίζει. Αλλά για να λέμε και την αλήθεια δεν έχω μελετήσει καθόλου τα αεροπλάνα που δίνουν οι άλλες εκδόσεις, για να πω αν αξίζουν τα λεφτά να φύγουν εκεί ή να μείνουν για τα 3rd party πραματάκια που ήδη αρχίζουν να προστίθενται.

Ας δούμε λοιπόν την ifr πτήση με την βοήθεια των φάρων VOR, NDB και των αεροναυτικών χαρτών. Όποιος έχει απορία τι είναι τα προηγούμενα, το παιχνίδι θα φροντίσει.... να μην του πει απολύτως τίποτα για αυτά τα βασικά πράματα. Ένα παράπονό μου από το προηγούμενο FSX ήταν ότι το training δεν κάλυπτε πολλά πράματα. Σε αυτό λοιπόν δεν καλύπτει σχεδόν τίποτα. Σου μαθαίνει τα πολύ απλά όργανα που θα χρησιμοποιήσεις σε πτήση VFR (Visual Flight Rules) δλδ πτήση που βασίζεται στο να μπορεί να βλέπει ο πιλότος τι γίνεται έξω από το πιλοτήριο ώστε να αποφεύγει τα εμπόδια και να βρίσκει τον δρόμο του. Λόγο καιρικών συνθηκών αυτό πολλές φορές είναι αδύνατο να συμβεί, οπότε η Ifr πτήση (instrument flight rules), δλδ πτήση με την βοήθεια των οργάνων για να βρίσκει ο πιλότος τον δρόμο του, είναι μονόδρομος. Δεν είναι κάτι δύσκολο η χρήση των ραδιοφάρων ώστε να μπορείς να προσανατολιστείς σε έναν χάρτη, αλλά θέλει μελέτη, ή σου το δείξει κάποιος που το ξέρει, για να μην παιδεύεσαι άδικα.

Όσο για την πτήση, είπα να πάω σε γνωστά λημέρια. Ηράκλειο - Αθήνα και για αεροπλάνο επέλεξα το Cessna 152, γιατί δεν έχω μάθει αυτούς τους νεωτερισμούς που έχουν τα άλλα. Αντί για οθόνες θέλω ΒΕΛΟΝΕΣ!!! Προς έκπληξή μου στις ρυθμίσεις της πτήσης υπήρχε η δυνατότητα να απογειωθείς με τις official διαδικασίες που προβλέπει το κάθε αεροδρόμιο και όχι απλώς σηκώνω το αεροπλάνο και στρίβω προς τα εκεί που πρέπει να πάω. Μιας και είχα πρόχειρο έναν χάρτη του αεροδρομίου έβαλα κανονικά διαδικασία απογείωσης και παρατήρησα ότι την έδειχνε σωστά το παιχνίδι. Αντιθέτως μιας και για την Αθήνα δεν είχα χάρτη έβαλα Direct approach. Μέγα λάθος... Αλλά θα φτάσουμε και εκεί.

Για να μην μακρηγορώ η πτήση πέρασε χωρίς απρόοπτα. Κάτι πολύ καλό, γιατί σημαίνει ότι τα πάντα στο παιχνίδι δουλεύουν ρολόι , εκτός από το χέρι μου που άρχισε να παθαίνει αγκύλωση, γιατί το Cessna αποδείχτηκε ότι ήταν πιο ορθόδοξο από μένα και δεν είχε ούτε ίχνος αυτόματου πιλότου για να κρατήσει μια σταθερή πορεία και ύψος....

Λίγο πριν την Αθήνα ξεκίνησαν κάποια μικρά προβληματάκια. Όπως είπα πιο πάνω δεν είχα βάλει διαδικασία προσγείωσης, οπότε ο ελεγκτής εναέριας κυκλοφορίας με πήγαινε απευθείας στο αεροδρόμιο από ένα σημείο και έπειτα. Κανονικά θα έπρεπε να επικοινωνήσει μαζί μου και να μου δώσει οδηγίες για την προσγείωση. Αμ δε.... Γραμμένο με είχε μέχρι να φτάσω πάνω από το αεροδρόμιο, όπου αναγκάστηκα να πατήσω cancel την IFR πτήση για να μου δώσει σημασία. Για κακή μου τύχη, τότε μου έδωσε και ενώ μπορούσα να το προσγειώσω A La tom Cruise, μου έδωσε πορεία για το πρώτο waypoint της διαδικασίας προσγείωσης που προέβλεπε το αεροδρόμιο, αναγκάζοντάς με να κάνω τεράστιο κύκλο. Η όλη εμπειρία ήταν εφιαλτική. Γενικώς όταν πέρναγα από waypoint δεν το έπαιρνε είδηση και έπρεπε να τον ενοχλώ εγώ ζητώντας του νέες οδηγίες για το επόμενο. Τελικά κατάφερα να το προσγειώσω με καθυστέρηση μιας ώρας ενώ είχε αρχίσει να πέφτει το σκοτάδι. (κλέβοντας λίγο, αλλάζοντας την βενζίνη σε άπειρη, γιατί κάπου μέσα στον κύκλο έσβησε η μηχανή)
20200819212956_1.jpg

Λίαν συντόμως θα κάνω και άλλες δοκιμές, πιο οργανωμένες, για να δω πως τα πάει ο ελεγκτής.

20200820024846_1.jpg

20200820030023_1.jpg

Και δύο από Αλεξανδούπολη μεριά!!!
 

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705
Ωπ την τελευταία με το αεροδρόμιο δεν πρόλαβα να την δω πριν πέσω σε κώμα χθες, ρησπέκτ! Oριακά φαίνονται και τα Τζάμπο εκεί στη γωνία δεξιά.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,665

Hank

Mind-flayer
Sign me up! Approval of the Admiral The Ultimate Sacrifice Fighting stocism with stoicism
Joined
Jan 22, 2020
Messages
1,889
Το έχει δοκιμάσει κανείς με gamepass? Είναι και στην απλή έκδοση με το 1€? Γιατί κάποια στιγμή πριν κυκλοφορήσει το δείχναν μόνο στο ultimate.
 

Havanezos

Death Knight
Joined
Aug 3, 2013
Messages
2,528
Είναι και στην απλή, ναι.. από κει το παίζω εγώ!

Πάντως μην σας τρομάζουν όλα αυτά που λέει ο λύγκας.. το παιχνίδι μπορεί να γίνει και ούλτρα κάζουαλ με άπειρα βοηθήματα! Έτσι έχω ακούσει τουλάχιστον, από έναν γνωστό μου που χθες βράδυ ήθελε να προσγειωθεί σε, με μηδενικό φωτισμό, αεροδρόμιο κοντά στο Κάιρο, δεν έβλεπε τίποτα και ο νουμπάς έδωσε τον έλεγχο στον συγκυβερνήτη! Κάτι άνθρωποι που κυκλοφορούν ανάμεσά μας! Καλά που μαστε και μεις οι χαρντκοράδες και κρατάμε ψηλά τη σημαία!
 
Last edited:

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
Μα ναι. Πάντα μπορείς να βγάλεις βόλτα το αυτοκίνητο και από τη στιγμή που μπορείς να απενεργοποιήσεις τις συγκρούσεις, τι μπορεί να πάει στραβά;;;; Θα κάτσω κάποια στιγμή να ενεργοποιήσω όλα τα assist και να το πάω βόλτα με το χειριστήριο να δω πόσο απλό είναι.
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
Λοιπόν, Έκανα την δοκιμή με όλα τα assists on και με το χειριστήριο του xbox, γιατί ποιος τρέχει να βγάλει το Joystick από την ντουλάπα που προστατεύεται από τους δαίμονες....

Πρώτη δοκιμή ήταν με το αυτοκίνητο, που είναι η απλότητα σε όλο της το μεγαλείο. Τοποθεσία: Σαντορίνη!!! Μπορείς είτε να ανοίξεις την μηχανή τελείως χειροκίνητα ακολουθώντας ένα checklist, όπου αν θες σου δείχνει με μπλε τι να πατήσει για να μην ψάχνεις. (Η πλάκα είναι ότι σε ένα πιο πολύπλοκο αεροπλάνο την νύχτα, επειδή ήταν πίσσα σκοτάδι, τις αρχικές ενέργειες τις έκανες με την βοήθεια φακού). Αν πάλι βαριέσαι μπορείς να πατήσεις ctrl + E και να τα κάνει όλα αυτόματα.

Το AI από μόνο του μίλησε με τον πύργο ελέγχου, πήρε άδεια για απογείωση και μου χάραξε τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσω για τον διάδρομο απογείωσης με μπλε βελάκια!!
20200821044905_1.jpg

Βέβαια δεν έλειψαν τα μικροπροβλήματα, τα οποία πιστεύω θα διορθωθούν σύντομα.

20200821045447_1.jpg

Η πτήση ήταν πολύ εύκολη και άνετη με το χειριστήριο, αρκεί να θυμάται κανείς να κάνει απαλές κινήσεις. Θα προτιμούσα όμως να καλιμπράριζε λίγο περισσότερο το ύψος και να πέταγε τελείως ευθεία όταν δεν άγγιζα τον μοχλό, ώστε να μην πρέπει συνέχεια να διορθώνω το ύψος.

20200821050123_1.jpg

Ο γυρισμός και η προσγείωση ήταν παιχνιδάκι. Ειδικά με μικρό αεροπλάνο. Όποιος καταφέρνει να προσγειώνει αεροπλάνο στο GTA..... εδώ θα το κάνει πολύ πιο εύκολα.

Αλλά είπα να μην σταματήσω εδώ. Έβγαλα μία βόλτα κάτι πολύ μεγαλύτερο στην Αθήνα να δω πως τα πάει με τα θηρία. Airbus λοιπόν και όσο παράξενο και αν φαίνεται, λόγο της νωχελικότητάς του λόγο μεγέθους, μου φάνηκε πολύ πιο άνετο στον αέρα από ότι το Icon που είναι αρκετά νευρικό. Πάντα μιλώντας με χειριστήριο.

Και παρακάτω ένα δείγμα για τα assist που προσφέρει το παιχνίδι. Όταν υπάρχει αεροδρόμιο κοντά, σου βγάζει συμβολάκια για το πως να κινηθείς ώστε να ευθυγραμμιστείς με τον διάδρομο προσγείωσης, έχοντας μάλιστα ανάλογο χρώμα για το αν πρέπει να επιταχύνεις ή να επιβραδύνεις.
20200821053511_1.jpg
Έχοντας δει την συμπεριφορά με assists off και assists on και την πολύ καλή δουλειά που έχει γίνει στο έδαφος, αρχίζω να πιστεύω ότι η Microsoft το κέρδισε το στοίχημα. Έφτιαξε ένα παιχνίδι όπου μπορεί να το ευχαριστηθεί εξίσου κάποιος που αποζητά την εξομοίωση και κάποιος που απλώς θέλει να πετάξει εξερευνώντας τις πανέμορφες τοποθεσίες, ή να κάνει ένα χαλαρό ταξιδάκι. Μπορεί όπως λένε τα μεγαλύτερα αεροπλάνα να μην πιάνουν την πολυπλοκότητα των 3rd party που υπήρχαν στο FSX, αλλά οι περισσότερες μεγάλες εταιρίες ετοιμάζουν ήδη το υλικό τους, με την Carenado να έχει κυκλοφορήσει ήδη μία έκδοση του Cessna.

Βέβαια τα μικροπροβληματάκια υπάρχουν, μιας και στο Βενιζέλος, πάλι τα βελάκια μου λέγαν να βγω στα χωράφια καθώς τροχοδρομούσα, αλλά δεν είναι κάτι σοβαρό αυτό. (εκτός αν το ακολουθούσα σαν τα cartoon... .)

Επόμενες δοκιμές θα είναι οι διαφορετικές καιρικές συνθήκες, όπου τόσο πολύ διαφημίστηκαν και επίσης θα προσπαθήσω να αφήσω να πιάσει πάγο κάποιο αεροπλάνο στον αέρα, για να δούμε την συμπεριφορά του.
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Στην πτήση με το αυτοκίνητο

γιατί το αυτοκίνητο δεν είχε ούτε αυτόματο πιλότο

Πάντα μπορείς να βγάλεις βόλτα το αυτοκίνητο

Πρώτη δοκιμή ήταν με το αυτοκίνητο,

f03u8z7p8kn01.jpg


Είμαι σίγουρη πως κάτι άλλο εννοείς κάθε φορά που γράφεις "αυτοκίνητο", όμως εμένα εδώ πάει το μυαλό μου.

Όντως μπορείς να αναβαθμίσεις από την απλή έκδοση και να πας στην Deluxe όπως είχε αναφέρει η Microsoft, αλλά παρέλειψε να αναφέρει ότι το κόστος της αναβάθμισης είναι 67 ευρώ, ενώ η Deluxe έχει κανονικά 20 ευρώ περισσότερα από την απλή έκδοση. Οπότε όποιος σκέφτεται για αναβάθμιση αργότερα, δεν αξίζει. Αλλά για να λέμε και την αλήθεια δεν έχω μελετήσει καθόλου τα αεροπλάνα που δίνουν οι άλλες εκδόσεις, για να πω αν αξίζουν τα λεφτά να φύγουν εκεί ή να μείνουν για τα 3rd party πραματάκια που ήδη αρχίζουν να προστίθενται.
Η deluxe έχει και έξτρα αεροδρόμια εκτός από αεροπλάνα

The deluxe edition comes with everything in the standard edition, "plus 5 additional highly accurate planes with unique flight models and 5 additional handcrafted international airports." Here's the extra content:
Enhanced Deluxe Edition Airports
  • Amsterdam Airport Schiphol (Netherlands)
  • Cairo International Airport (Egypt)
  • Cape Town International Airport (South Africa)
  • O'Hare International Airport (USA)
  • Adolfo Suarez Madrid-Barajas Airport (Spain)
Additional Deluxe Edition Planes
  • Diamond Aircraft DA40-TDI
  • Diamond Aircraft DV20
  • Textron Aviation Inc. Beechcraft Baron G58
  • Textron Aviation Inc. Cessna 152 Aerobat
  • Textron Aviation Inc. Cessna 172 Skyhawk
enhanced-airports.jpg
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
f03u8z7p8kn01.jpg


Είμαι σίγουρη πως κάτι άλλο εννοείς κάθε φορά που γράφεις "αυτοκίνητο", όμως εμένα εδώ πάει το μυαλό μου.


Η deluxe έχει και έξτρα αεροδρόμια εκτός από αεροπλάνα

enhanced-airports.jpg

Και εμένα προς τα εκεί πάει το μυαλό μου, για αυτό το λέω. Φαντάζομαι ένα αρκετά πιο φουτουριστικό smart. Του βάζεις φτερά πάνω, ουρά και την έλικα να κοιτάει προς τα πίσω. Σε μέγεθος και με πολύ φαντασία για το σχήμα, θα μπορούσε άνετα.
Αλλά πιο πολύ το εσωτερικό του φέρνει σε αυτοκίνητο, για αυτό το λέω. Να κοίτα αν του κοτσάρεις ένα τιμόνι πόσο ίδιο είναι!!!
icon 2.jpg
Μπροστά από το τιμόνι είναι όλα τα καντράν και δεξιά το gps.

Όσο για τα αεροδρόμια έχεις δίκιο!!! Τα είχα ξεχάσει τελείως αυτά. Σίγουρα αξίζουν την τιμή τους. Γύρω στα 30 κάνει συνήθως ένα μόνο αερoδρόμιο από 3rd party και τα μη "handdrawn" σίγουρα δεν είναι ότι καλύτερο.
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
Ένα πολύ ωραίο βιντεάκι που εξηγεί ακριβώς την χρήση του αυτόματου πιλότου, για να μην νομίζουν κάποιοι (γκουχ γκουχ.... ) ότι είναι bugarismenos.



Η άνεση στην πτήση. Απογειώθηκα, και μετά έβαλα πλυντήριο πιάτων, surfara στο internet, έκανα ένα μπανάκι και είμουν πίσω χαλαρά για να αρχίσω την κάθοδο. Ντάξει αυτόματα ύψος δεν αλλάζει το μικρό, θέλει να του πατήσεις εσύ το ύψος που θα πάει χειροκίνητα. 2 Κλοκ παραπάνω δλδ.

Για να δούμε αν το έχουν κάνει καλά. Αυτή την πόλη την αναγνωρίζετε;

20200825073353_1.jpg
 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,431
Μιας και μιλάμε για τοπόσημα, ένας φίλος μου είπε ότι δεν έβρισκε τον Πύργο τον Λευκό. Ούτε στη φώτο του Λύγκα τον βλέπω να πω την αλήθεια, η Αριστοτέλους μοιάζει σαν αγροτεμάχιο, κάτι χορτάρια στο Μακεδονία Παλάς, Μέγαρο Μουσικής άφαντο... αλλά νομίζω βλέπω το Kitchen Bar, οπότε όλα καλά.
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
Τον έχει... Απλώς μοιάζει περισσότερο με πύργο από το σκάκι παρά με πύργο της Θεσσαλονίκης.
Έχει ελάχιστα αξιοθέατα στην Ελλάδα, και τον έχει φτιάξει αυτόματα το πρόγραμμα.

20200825073457_1.jpg

Έχει κάνει τις κοτσάνες του, πράμα λογικό, όταν φτιάχνει αυτόματα το περιβάλλον. Παράδειγμα και στο Ηράκλειο έχει στο λιμάνι φυτρωμένα δέντρα....
 

Hank

Mind-flayer
Sign me up! Approval of the Admiral The Ultimate Sacrifice Fighting stocism with stoicism
Joined
Jan 22, 2020
Messages
1,889
Με τα χίλια ζόρια κατάφερα να το κατεβάσω κι εγώ.Το παιχνίδι (;) είναι εντυπωσιακό. Νιώθεις πραγματικά ότι είσαι σε κόκπιτ αεροπλάνου. Τα κουμπιά και οι μοχλοί δεν είναι βολικά τοποθετημένοι όπως σε ένα video game αλλά εκεί ακριβώς που θα τα έβρισκε ένας πιλότος. Έχει μεγάλη ποικιλία σε Assists για να γίνει πιο προσβάσιμο σε παίκτες χωρίς εμπειρία και χωρίς μοχλούς. Παρόλα αυτά το επίπεδο All Assists (ένα από τα τρια preset επίπεδα) δεν θα το πρότεινα, καθώς μια φορά που το είχα επιλεγμένο και ξεχάστηκα για λίγο στον διάδρομο απογείωσης, το αεροπλάνο σηκώθηκε μόνο του. Για την πλήρη εμπειρία ξεκινάς το αεροπλάνο από τα Fuel Box (30+ λεπτά απόσταση μέχρι τον διάδρομο απογείωσης στο Charles de Gaulle) και κάνεις τα Checklist που έλεγε παραπάνω και ο lynx.

Αφού ξεπέρασα κάτι γιωτάδικες ιδέες που είχα στο κεφάλι μου επέστρεψα στο Cessna 152 που το tutorial μου είχε μάθει τα όργανα και τα κουμπιά του και επιτέλους για πρώτη φορά στην πολυετή καριέρα μου ως Flight Simulator reject, κατάφερα να προσγειώσω αεροπλάνο. Σίγουρα βοήθησε και το γεγονός ότι έχω Gamepad πλέον και δεν πάω απλά με keyboard mouse. Παρόλα αυτά για μια πτήση χρησιμοποιώ και τα τρία. Είμαι πραγματικά περίεργος να δω πως θα το παίζουν σε κονσόλες μόνο με Gamepad όμως. Τις τελευταίες δύο μέρες προσπαθώ να πετάξω μέχρι το χωριό μου και όλως περιέργως συνε΄χως στουκάρω στο χωριό της γυναίκας μου.

Το παιχνίδι είναι πολύ απαιτητικό και σε κάνει να λιγουρεύεσαι αυτούς τους SSD που λένε ότι θα έχουν οι νέες κονσόλες. Τα loading times είναι σε τραγικά επίπεδα (φάση τσιγάρο, καφέ) αλλά από την στιγμή που θα φορτώσει την πτήση και θα βγεις στον διάδρομο στο PC μου (8600Κ, RX470 4 GB, 16 GB RAM) τρέχει χωρίς κανέναν πρόβλημα με τα γραφικά στο Medium.

Πάντως όπως αναφέρθηκε και παραπάνω το παιχνίδι πέρα από τα πολύ πολύ βασικά δεν σου λέει τίποτα. Έμαθα να απογειώνομαι και να προσγειώνομαι και από εκεί και πέρα τίποτα. Μιλάει ο Πύργος Ελέγχου και εγώ από αυτά που λέει υποτίθεται πρέπει να καταλάβω το υψόμετρο στο οποίο θα πετάω και την διαδρομή που θα ακολουθήσω. Δεν καταλαβαίνω τίποτα όμως ρε παιδιά. Χτες πετούσα για Μπαλί και έλεγε ο άλλος ο κακομοίρης (να ξερε που έμπλεξε) όλη την ώρα "Altimeter 29.92". Αυτό υποτίθεται θα σχετίζεται με το υψόμετρό που πρέπει να πετάξω έτσι δεν είναι; Ξέρει μήπως κάποιος, κανένα βίντεο που να εξηγεί την επικοινωνία με τον πύργο και τα όργανα πλοήγησης;
 
Top Bottom