Microsoft Flight Simulator

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
credits to @polistas που μου φτιαξε τη μέρα

If you're new to the flight sim genre, the good news is that you can still play and enjoy Microsoft Flight Simulator—and you don't need a fancy flight stick either. The game is heaving with assists and accessibility options, meaning you can make it as hardcore or as laid back as you want. If you want a chill, gentle flying experience, exploring the world at your own pace without worrying about crashing or snapping your plane in half, you can. It even maps nicely to an Xbox controller, meaning you can connect your PC to the TV and play it sprawled on the sofa. I did this a few times and it worked really well.

Πάμε για την απόλυτη casual εμπειρία.

Επιτέλους έχει και ενδείξεις οργάνων στην εξωτερική camera για όποιον θέλει να τον πηγαίνει βόλτα και έτσι!!

ο άλλος έχει 2080 και στο low της ρίχνει φόρτο 75%. Που πάω με την 1080;;;;;;;;

RT για γκάζι, LT για φρένο. Τέλεια, το' χουμε.

Και shift ( η οποιο ειναι στο gamepad) να κλειδωνει το υψος, οπως μας εμαθε το Halo Reach :cool:

αστο τιποτα..........
στραβισμός.
-------------
AMAN!!!!
aman.jpg

Δεν νομίζω ότι το έχω ξαναπετύχει αυτό.

Last edited:
Κάποτε λέγανε out of stock, είναι πιο πιασάρικο το νέο μήνυμα. Άσε που η στημ έκδοση έχει και στημ τσίβος που είναι τα μόνα τσίβος που τραβάνε τα γκομενάκια, οπότε αποτελεί μονόδρομο.

Μη-ρεαλιστικό Τσέρνομπιλ, 0/10 would not bang.

Τι ταμπού έχουν με το να δείχνουν αεροπλάνα να διαλύονται; Από το flight simulator 98 το κάναν αυτό, όπου μόνο το cessna κομματιαζόταν.

Ηδη έχει κατέβει!! (Όχι ότι θα ασχοληθώ ιδιαίτερα, απλά για να το δω λίγο!!)

Ηδη έχει κατέβει!! (Όχι ότι θα ασχοληθώ ιδιαίτερα, απλά για να το δω λίγο!!)

Από που το έχεις και είναι ήδη playable;

Λογικά θα έχει πρόσβαση στην Closed Beta

Λογικά θα έχει πρόσβαση στην Closed Beta

Τώρα που το λες. Για αυτήν την καταραμένη Closed Beta έχει πάρει κανείς invite; Υποστήριζαν ότι αργά γρήγορα θα παίρναν όλοι.

Τώρα που το λες. Για αυτήν την καταραμένη Closed Beta έχει πάρει κανείς invite; Υποστήριζαν ότι αργά γρήγορα θα παίρναν όλοι.

Εγώ όχι κι ας είχα γραφτεί νωρίς, μόνο για τα Halo μου έστειλαν. Έχουν σταματήσει πάντως να στέλνουν invites πια.

Εγώ όχι κι ας είχα γραφτεί νωρίς, μόνο για τα Halo μου έστειλαν. Έχουν σταματήσει πάντως να στέλνουν invites πια.

Ομοίως με το Flight και σε εμένα. Είχα στείλει μάλιστα όταν είχε ανακοινωθεί. Ένας φίλος μου τα ίδια. Για αυτό αναρωτιόμουν αν έχει πάρει κανείς από το forum.

Back