What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Might & Magic X: Legacy official thread

Savatar

Blackguard
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,408
Έχουν αναφέρει ότι θα έχει online activation, αλλά μία φορά και τέρμα, όχι πως με ενδιαφέρει και πολύ, υπάρχουν και τα cracks <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /> Ωραίο το video, το παιχνίδι δείχνει να έχει το παλιό party based rpg feeling, πραγματικά ανυπομονώ, αν και στο τέλος αυτά τα early access, DLC κτλ. με ξενερώνουν, φτιάξτε το και το παίζουμε, όλο! Όπως και γενικά αυτό το open development που λένε με ξινίζει (να κάνουν polls τι θέλουν οι gamers σε κάποια στοιχεία του παιχνιδιού κτλ.), ρε μάγκες, εσείς είστε οι δημιουργοί, τι μας ρωτάτε, φτιάξτε ότι νομίζετε καλύτερο και εξέπληξε μας!
 

tyrion395

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,887
Savatar σε θέλω ψύχραιμο.. <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />

https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=8gPZiFUreEk
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,706
Κάπως γρήγορα δεν εξελίσσoνταν οι μάχες για turn-based;
 

Savatar

Blackguard
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,408
Χεχε...το έκοψα το video στο 2ο λεπτό, δεν θέλω να με σποιλάρει! Πάντως δίχνει πολύ καλό, περιμένω την φουλ έκδοση (το early access έχει μόνο το πρώτο 20% λένε) για να το κάψω! Πάντως, για να βγάλω και έναν καημό, είναι η πρώτη φορά που θέλω να προπαραγγείλω παιχνίδι (σε κουτάκι φυσικά) και δεν μπορώ, διότι λέει αυτό γίνετε μόνο από το Uplay (μακριά απο εμάς! άσε που με λίγο νετ ψάξιμο δεν έβγαλα άκρη πως καν το παραγγέλνεις, μαντάρα τα έχουν κάνει). Με βλέπω να κάνω steam account σύντομα... <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
 

chek2fire

Mind-flayer
Joined
Dec 14, 2012
Messages
2,148
Πάντως και το uplay μια χαρά δουλεύει και δεν έχει κανένα πρόβλημα
 

chek2fire

Mind-flayer
Joined
Dec 14, 2012
Messages
2,148
Υπάρχει διαθέσιμη και η retail έκδοση του παιχνιδιού με πολλά καλούδια μέσα

http://might-and-magic.ubi.com/mightandmagicx-legacy/en-GB/shop/index.aspx

το θέμα είναι ότι όπως λέει θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 14 αλλά μπορείς να έχεις πρόσβαση στην alpha έκδοση που βγαίνει στις 19 αυγούστου.
Δεν δεν έχω καταλάβει αυτή που βγαίνει το Σεπτέμβρη είναι η σταθερή έκδοση?
 

Savatar

Blackguard
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,408
Άστα, και εγώ έχω μπερδευτεί με όλα αυτά τα early access, uplay κτλ. Έχω την εντύπωση πως μέσα στον Σεπτέμβρη θα βγει το φουλ game σε digital μορφή (steam, uplay) , ε παίζει να το καθυστερήσουν κάνα μήνα εφόσον ουσιαστικά από ότι διαβάζω το early access τους αποδείχτηκε...open beta <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /> Τώρα αυτό για αρχές '14 πάει για το κουτί για όσους θέλουν (έτσι και αλλιώς αν παραγγείλεις το κουτί σου δίνουν και πρόσβαση στην digital version).
 

chek2fire

Mind-flayer
Joined
Dec 14, 2012
Messages
2,148
από τι φαίνεται τελικά το game θα κυκλοφορήσει αρχές του 2014. Τώρα στην μορφή που είναι και από τα όσα διαβάζω είναι σε πολύ αρχικό στάδιο και έχει αρκετά bug
 

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,261
Λογικό το βρίσκω, μιλάμε για μια μικρή ομάδα που προσπαθεί να δημιουργήσει ένα μεγάλο τίτλο. Ας είναι, προτιμώ την αναμονή από μια πρόχειρη κυκλοφορία.
 

Savatar

Blackguard
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,408
Ναι, σωστά τα λέτε συνgamers, πάει για αρχές '14 η τελική μορφή του και απλά άνοιξε το early access (ουσιαστικά beta testing για να λέμε την αλήθεια). Διάβασα αρκετά σχόλια στο νετ, αν και διαφωνώ με την κίνηση "ας δώσουμε μισοτελιωμένο το παιχνίδι σε όσους το προπαραγγείλουν και μετά το διωρθόνουμε σύμφωνα με τις υποδίξεις τους" ότι σχόλια και προτάσεις διάβασα ήταν προς το καλύτερο, οπότε τελικά ίσως να αξίζει η φάση (αν και προσωπικά επιμένω, δεν το ακουμπάω μέχρι να ξέρω ότι είναι 100% έτοιμο)
 

chek2fire

Mind-flayer
Joined
Dec 14, 2012
Messages
2,148
Παιδιά μια και διαβάζω καθημερνά το forum τους και στο steam και στο official βλέπω φοβερή συμμετοχή από άτομα που έχουν κάνει preorder και παίζουν το game στην μορφή που είναι τώρα και προτείνουν καθημερινά διορθώσεις και βελτιώσεις η κάνουν bug report.
Οι developer ανταποκρίνονται άμεσα και βγάζουν patch πάρα πολύ συχνά και νομίζω αν πάει έτσι το πράγμα θα έχουμε έναν πανέτοιμο τίτλο για το 14 που είναι και η επίσημη κυκλοφορία του.
 

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,261
Κι εγώ έτσι πιστεύω. Hype!
 

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161
Nομίζω ανιχνευτής, αν κρίνω απο το τόξο μπορεί να εννοεί sniper.
 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,418
Είμαι πλέον ευτυχής κάτοχος του Might and Magic X: Legacy, με πρόσβαση στο Early Access.

Κατ' αρχήν, το παιχνίδι απαιτεί το Uplay της Ubisoft για να παίξει, κάτι που αν πρόσεξα καλά δεν αναφέρεται ξεκάθαρα στο Steam store.

Αφού κατέβασα τα ουκ ολίγα 8GB(!), έκανα και λογαριασμό στο Uplay, ήρθε η ώρα να πατήσω Play.

Στα γρήγορα ρύθμιση των graphics options στα μέγιστα δυνατά, και New Game.

Ποιος κάθεται τώρα να φτιάξει ομάδα, εδώ καιγόμαστε να δούμε το παιχνίδι, οπότε random party και go go go go go go go.

Αρχίζει η εισαγωγή. Και συνεχίζει.

Και συνεχίζει.

Και συνεχίζει.

Φτιάχνω ένα γρήγορο φραπέ, τον πίνω αργά και απολαυστικά, ενώ η εισαγωγή συνεχίζει.

Ο καφές δε με πιάνει, και ρίχνω έναν υπνάκο ενώ η εισαγωγή συνεχίζει.

Ξυπνάω, η εισαγωγή ακόμα συνεχίζει.

"Οι devs μπερδεύτηκαν και νομίζουν πως αυτό που θυμόμαστε από τη σειρά των Might and Magic και τρέξαμε να κάνουμε ουσιαστικά pre-order το καινούργιο μόλις καταφέραμε να μαζέψουμε λίγα φράγκα, είναι το μεστό σενάριο, η ενδελεχής σκιαγράφηση του ψυχισμού των χαρακτήρων και η υπερβατική αφήγηση" σκέφτομαι, και πατάω skip intro, το οποίο ευτυχώς δουλεύει απροβλημάτιστα (φοβόμουν μήπως λόγω early access είναι bugαρισμένο).

Και ναι. Με το που ξεμπαρκάρει η ομάδα από το πλοίο και βλέπει στο λιμάνι την πινακίδα να γράφει "Sorpigal", ένα αντρίκιο δάκρυ εκλεκτής συγκίνησης κυλάει από το μενεξί δεξί μου μάτι.

Γι' αυτό έσκασα το τριαντάρι κυρίες και κύριοι.

Μη με ρωτήσετε τίποτα για το παιχνίδι. Έκανα μια τσάρκα στην πόλη και πάτησα quit. Δεν έχω σκοπό να το παίξω πριν γίνει κανονικό release.
 

chek2fire

Mind-flayer
Joined
Dec 14, 2012
Messages
2,148
Μια και το έχω και εγώ για πες είναι σταθερό δλδ να το ξεκινήσω τώρα η απλά να περιμένω την τελική έκδοση που αν δεν κάνω λάθος βγαίνει σε λίγες μέρες. Το έχω παραγγείλει retail κιόλας αν και ήδη είμαι στηνbeta μέσω uplay.
 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,418
Στα δεκαέξι λεπτά που το έπαιξα, εκ των οποίων τα δέκα ήταν η εισαγωγή, δεν παρατήρησα τεχνικά προβλήματα. Αλλά περίμενες που περίμενες τόσο, κάνε υπομονή λίγες μέρες ακόμα, μη μου πεις πως δεν έχεις τι άλλο να παίξεις.
 

chek2fire

Mind-flayer
Joined
Dec 14, 2012
Messages
2,148
Από game που έχω να παιξω η λίστα είναι πλέον άπειρη.. <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /> Απλά σε αυτό του έχω δώσει πρώτη προτεραιότητα. Γράψε πάντως εντυπώσεις με ενδιαφέρει αρκετά να διαβάσω μια γνώμη αν και διάβαζα καθημερινά στο steam μυνήματα από όσους συμμετείχαν στην alpha έκδοση του.
 
Top Bottom