Ημανε σίγουρος, το μόνο που ήθελα ήταν να θέσω το προφανές για να το δει και το κοινό σου.Φιλαρακι, συζηταμε τοσα χρονια και μου δινεις την εντυπωση οτι δεν με ξερεις καθολου.
![]()
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Ημανε σίγουρος, το μόνο που ήθελα ήταν να θέσω το προφανές για να το δει και το κοινό σου.Φιλαρακι, συζηταμε τοσα χρονια και μου δινεις την εντυπωση οτι δεν με ξερεις καθολου.
![]()
ευτυχώς τα συμφέροντα στο copyright πάνε πολύ ψηλότερα από τον κομίστα στο instagram που έκαναν train με την δουλειά του και λογικά θα τους πάει πίπα κώλο από τις μηνύσεις μεγάλων κολοσσών.![]()
OpenAI warns copyright crackdown could doom ChatGPT
Ban on use of news and books to train chatbot risks making services ‘impossible’ to createwww.telegraph.co.uk
¨The maker of ChatGPT has warned that a ban on using news and books to train chatbots would doom the development of artificial intelligence.
OpenAI has told peers that it would be “impossible” to create services such as ChatGPT if it were prevented from relying on copyrighted works, as it seeks to influence potential laws on the topic."
Χαχαχαχα...ΤΙ Ν'ΑΥΤΟΙ ΡΕ?
Πιαστηκαν στα πρασα να κλεβουν "πνευματικες ιδιοκτησιες" και τωρα ζητανε να μη τους τιμωρησουν γιατι θα καταστραφει το προιον τους! Σε φαση θα σταματησουν να παραγουν τρισεκατομυρια ευρω κερδος για τη παρτη τους αν τους απαγορευτει να τα βγαζουν εις βαρος αλλων.
Ο ορισμος της υποκρισιας του κλειστου λογισμικου στις εταιρειες
Μετα το φουμπου και η αμαζον
![]()
Scammy AI-Generated Book Rewrites Are Flooding Amazon
Authors keep finding what appear to be AI-generated imitations and summaries of their books on Amazon. There's little they can do to rein in the rip-offs.www.wired.com
ναι αλλά... το self publishing έχει δώσει εξαιρετικές δυνατότητες σε μικρός indy συγγραφείς να βρουν βηματισμό που δεν θα έβρισκαν αλλιώς. Μην το κάνουμε σαν τους Εγγλέζους που πονάει χέρι κόψει χέρι.Ώρα να γυρίσουμε στις βιβλιοθήκες μου φαίνεται. Η ποσότητα της σαβουρας online θα είναι επική.
Καλά, τόσο νωρίς γιορτάζετε την Πρωταπριλιά στην Πελοπόννησο;Να ασχοληθεί η amazon επιτέλους σοβαρά με το screening στο τι σαβούρα πουλάει και ποιος.
Καλά, τόσο νωρίς γιορτάζετε την Πρωταπριλιά στην Πελοπόννησο;
προσπαθώ ανά διαστήματα να δοκιμάζω αν μπορούν να με βοηθήσουν με τις online αναζητήσεις μου τα διάφορα ΑΙ εκεί έξω.
Προσωπικά ένα από τα πράγματα που είχα την ελπίδα να με βοηθήσουν αυτά τα πράγματα του διαβόλου ήταν ακριβώς αυτό, να λέω "ψάχνω αυτό να κάνει αυτό και αυτό και να είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα, δώσε μου μια λίστα από το φθηνότερο στο ακριβότερο" ή κάτι τέτοιο, ώστε να κάνει άλλος την βρώμικη δουλειά.
Μέχρι τώρα τα αποτελέσματα με το bing ακόμα και ως GPT 4 είναι από τραγικά μέχρι basic.
Από την άλλη το Bard της google φαίνεται να δίνει σωστές και ολοκληρωμένες απαντήσεις ακόμα και στα Ελληνικά.
είναι online connected όμως;Μην καθεσαι και χρησιμοποιεις τα βασικα LLM μοντελα.
Πηγαινε στο ερευνητικο σαιτ του μπερκλει (εδω Chat with Open Large Language Models ) και διαλεξε το μοντελο με το οποιο θες να αλληλεπιδρασεις, ανανεωνουν συνεχως με καινουργια iterations γνωστων μοντελων αλλα και νεες προσπαθειες.
Το πρωτο tab ειναι τυφλη αλληλεπιδραση διχως να ξερεις το μοντελο με το οποιο αλληλεπιδρας
Το δευτερο tab μπορεις να επιλεξεις τα μοντελα και να βγαινουν σε ζευγη ωστε να συγκρινεις και την καλυτερη απαντηση.
Στο τριτο tab αλληλεπιδρας με ενα μοντελο της επιλογης σου
Στο τεταρτο tab μπορεις να δεις πως ιεραρχουνται απο ανθρωπινους χρηστες, απο το χρησιμοτερο εως το λιγοτερο χρησιμο.
* Καποια μοντελα εχουν πολυ καλυτερες απαντησεις στα αγγλικα. Παραδοξως το Tulu2 (ενος φοιτητη) μου βγαζει καλυτερες απαντησεις στα ελληνικα (οταν δε μου πεταει ακυρα γερμανικα)