πολυ καλη ερωτηση, φιλτατε και πολυ αγαπητε Brother Bruce.<br>παμε με proxy...

P<br>[hide post=100]Η εταιρια που εργαζομουν, εκλεισε. εγω τους τα ελεγα. καποια πραγματα τα εκαναν πολυ αργα. καποια αλλα τα σκεφτοντουσαν μεχρι το τελος. βασικα δεν τους ενοιαζε γιατι απο χρημα, πολυ. το αφεντικο εκανε χαβαλε στο κλεισιμο.<br><br>περασα πολυ δυσκολα για μια περιοδο. το οτι για καποια περιοδο ημουν παρανομα στη χωρα, επειδη δεν ειχα χρηματα να φυγω, ειναι το λιγοτερο. εστησα κατι εδω με μηχανες για τα μαγαζια και συστημα για τις πληρωμες. προς το παρων τσουλαω αργα ομως τωρα δεν πινω 750ml νερο καθε δυο μερες. τωρα ειμαι ενταξει, εχω και δωρεαν ιατρικη ασφαλιση σε καλα νοσοκομεια. ας ειναι καλα η γυναικα.<br>αιωρουνται μερικες συμφωνιες αρκετων χιλιαδων $. το κακο ειναι οτι δεν κατεβαινουν κατω.<br>Αν και εχω καλο ονομα εδω, δεν με ξερουν για να μου εμπιστευτουν δουλειες με @@. πχ περιμενω ποσοστο 10%, διμηναιο παγιο απο $1,6 μυρια. 4 μηνες το περιμενω και εκτος απο αργα σκαει συνεχεια σε βραχια. το βαζω παλι σε τροχια και περιμενω.<br>αιωρουνται αλλες 2 τετοιες δουλειες. λιγοτερα χρηματα αλλα αρκετα για να βγω σε συνταξη. βασικα αυτο παλευω να κανω αυτη την περιοδο. ειμαι σε φαση ολα ή τιποτα. καμικαζι αγαπη μου και τετοια.<br><br>αν δεν ειχα την γυναικα μου, θα ειχα κανει αυτο που μου λενε ολοι, τι σκατα κανεις εκει; σηκω φυγε. θα ειχα γυρισει περπατωντας.<br>το βασικο προβλημα ειναι οτι ειναι πραγματα που δεν ειναι του χεριου μου, πρεπει να περιμενω αλλους να κανουν κινησεις και αυτοι οι αλλοι, μεχρι να κουνηθει το ενα, μυριζει το αλλο. εχει πεσει και κριση και φοβουνται να ρισκαρουν και ο μονος λογος που ακομα αιωρουνται ολα αυτα, ειναι οτι το κερδος βγαζει ματι.<br><br>ειμαι και σε ενα μερος οπου ολα πανε πολυ αργα. οταν με πηραν τηλεφωνο για να μου πουν οτι με θελουν στη χωρα για δουλεια (ναι, με βρηκαν, δεν τους βρηκα. με τα certificates μου εχω 25mb CV) περασαν 6 μηνες για να ερθω εδω κατω. εχω πεσει και πανω σε ηλιθιους/λαμογια/βρωμια και ολα αυτα με τραβανε πισω.<br>ο αλλος, φιλος του μακαριτη με τα σκαναδαλα, ηρθε να κανει μπιζνες εδω κατω και για να αποφυγει την φυλακη, επειδη ειναι σε ολες τις λιστες. ειχε το κεφαλαιο, εκανε κινησεις και στο τελος ανακαλυψαμε οτι δεν εχει αδεια για να κανει αυτα που θελει. ενα χαρτι ειχε οτι εκανε αιτηση για την αδεια. η αδεια μπορει να παρει και 3 χρονια για να βγει. ολα αυτα επειδη δεν ηξερε αγγλικα και επειδη δεν εμπιστευοταν κανεναν. τελικα εμπιστευτηκε κατι κορακια που θα τον μαδησουν.<br>Ειναι φιλος βουλευτη, που στην ελλαδα εκανε γκρινια στη βουλη για μελετες που δεν θα τις πληρωθει και οτι τον απασχολουν με πραγματα που δεν ειναι επιστημονας για να τα ξερει. εδω κατω εχει κανει συμφωνιες με μια γερμανικη εταιρια για μελετες, επειδη θα παρει χοντρο χρημα.ξαφνικα εγινε επιστημονας. ημουν μπροστα οταν μιλουσαν στο τηλεφωνο για τις μελετες. την εκανα με ελαφρα για να μην μπλεξω με μαλακιες. καλυτερα με πραγματα που ειναι στο αντικειμενο μου.<br><br>παντως, αν ξεκινησω θεμα με μηνιαιο giveaway συλλεκτικα παιχνιδια, να ξερετε οτι τα καταφερα. αν οχι, δε γαμιεται. θα την βρω την ακρη σε καποια αλλη χωρα, ισως και στη γκαμπον. δινουν καλους μισθους γιατι παιζει εμπολα. ενας κουνελος δεν μπορει να μασησει και ψηνει τον καφε του στις φλογες της κολασης. [/hide]