Nintendo Discussion Thread

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Άντε και στα του Steam Deck

Based. Μακάρι σύντομα grimdark σειρά γύρω από τον Diddy Kong και τον εθισμό του στις μπανάνες.

Ok, πέρα από το ότι γέλασα περισσότερο από ό,τι έπρεπε...

-ενδιαφέρον το πόσα στοιχεία του χρησιμοποιήθηκαν σε άλλα games
-τι παιχνιδάρα ήταν ρε γμτ, πόσο μάλλον όταν έπαιζε με τις προσδοκίες σου στα πρώτα 4 επίπεδα που νόμιζες ότι τελείωνε και από πίσω ερχόταν ένα πολύ καλοφτιαγμένο puzzle-platformer
-1.52 ΑΝΑΤΙΝΑΧΘΗΚΕ το μυαλό μου, ούτε που είχα προσέξει/θυμόμουν ότι η παρακάτω μουσική είναι από εκεί

Για μια στιγμή ΠΙΣΤΕΨΑ πως βγήκαν νέα για το Μετροηντ Πραημ 4

Ok, πέρα από το ότι γέλασα περισσότερο από ό,τι έπρεπε...

-ενδιαφέρον το πόσα στοιχεία του χρησιμοποιήθηκαν σε άλλα games
-τι παιχνιδάρα ήταν ρε γμτ, πόσο μάλλον όταν έπαιζε με τις προσδοκίες σου στα πρώτα 4 επίπεδα που νόμιζες ότι τελείωνε και από πίσω ερχόταν ένα πολύ καλοφτιαγμένο puzzle-platformer
-1.52 ΑΝΑΤΙΝΑΧΘΗΚΕ το μυαλό μου, ούτε που είχα προσέξει/θυμόμουν ότι η παρακάτω μουσική είναι από εκεί

Παίζει να είμαι ο μοναδικός που γνωρίζει την σειρά μονον μεσα από τα Donkey Kong Land 1-2-3

Είδα αρκετά βιντεάκια και έχει γίνει πολύ καλή δουλειά. Λέω να το πάρω physical μιας και τα περισσότερα switch games τα έχω. Η μόνη εξαίρεση το Xenoblade Chronicles 2 που μου βγήκε πακέτο με το expansion φτηνότερα στο eShop.

Μεγάλη ζημιά μου έκαναν αυτό και το Dread και, εν όψει Tears of the Kingdom, μου μπαίνουν βρώμικες σκέψεις. Το Link's Awakening remake το χάρηκα σε δανεικό Switch, για το BotW υπάρχει Wii U. Και υπάρχει κι ένα Skyward Sword HD κάπου εκεί έξω, που δεν με καίει, αλλά δεν με χαλάει κιόλας. Ελπίζω να μπορέσω να καβατζώσω κανένα μαραφέτι επ' αόριστον και να γίνει η δουλειά. Αλλά τα παίγνια θα τσιμπηθούν σε physical copies.

Το παίρνουμε δηλαδή ε; Δεν το σκεφτόμαστε, δεν έχω ιδέα για τη σειρά, μου αρέσει αυτό το sci-fi setting (θυμίζει Halo) και τα όσα δείχνουν. FPS με gamepad είναι κακή ιδέα όμως έχουμε εμπιστοσύνη στο Lock on.

Τόσο καιρό όταν άκουγα Metroid σκεφτόμουν 2D side platformer, μου εξήγησαν όμως τι είναι το Prime και τώρα μπλέξαμε.

Back