By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Βασικά ήθελα να μάθω αν από ουσία λέει τίποτα, ξέρεις, ιστορία, σχεδιασμός dungeons, αν ο κόσμος σε τραβάει να τον εξερευνήσεις με καλά points of interest και δεν είναι άδειος κλπ.Κάνει το botw να φαίνεται tech demo.
10 εκατομμύρια έχει πουλήσει το zelda τις 3 πρώτες μέρες
Κριμα παντως που ενα παιχνιδι που φαινεται καλο να ειναι κλειδωμενο πισω απο μια παναρχαια συλληψη αποκλειστικοτητας και σε μια -προσωπικη γνωμη- μουφα οπως το σουιτςδεν ζήλεψα καθόλου που δεν έχω Switch
Παίξε το Elden Ring καλύτερα...Βασικά ήθελα να μάθω αν από ουσία λέει τίποτα, ξέρεις, ιστορία, σχεδιασμός dungeons, αν ο κόσμος σε τραβάει να τον εξερευνήσεις με καλά points of interest και δεν είναι άδειος κλπ.
εχει περισσοτερο ζουμι σε στορυ. ο κοσμος αξιζε την εξερευνηση και στο προηγουμενο αλλα και σε αυτο εχει γινει καλη δουλεια για εμενα.Βασικά ήθελα να μάθω αν από ουσία λέει τίποτα, ξέρεις, ιστορία, σχεδιασμός dungeons, αν ο κόσμος σε τραβάει να τον εξερευνήσεις με καλά points of interest και δεν είναι άδειος κλπ.
ξεκαθαρα.Δηλαδή μου λες πως πρέπει να αγοράσω Switch OLED, και μάλιστα το Tears of the Kingdom edition, αυτό θες να πεις;![]()
Δηλαδή μου λες πως πρέπει να αγοράσω Switch OLED, και μάλιστα το Tears of the Kingdom edition, αυτό θες να πεις;![]()
Δηλαδή μου λες πως πρέπει να αγοράσω Switch OLED, και μάλιστα το Tears of the Kingdom edition, αυτό θες να πεις;![]()