Ναι, αλλά εγώ το έχω στο GoG!!
Κάτι θα κάνουμε και για σένα, με add non-Steam game λογικά θα γίνει δουλειά.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Ναι, αλλά εγώ το έχω στο GoG!!
πήρε το update το GoG? Στις δεύτερες είναι όχι εκεί που έχει την ανάλυση.Το FidelityFx πως ενεργοποιείται? Γιατί έψαξα τις ρυθμίσεις και δεν είδα κάτι!!
πήρε το update το GoG? Στις δεύτερες είναι όχι εκεί που έχει την ανάλυση.
τι κάρτα έχεις;Ναι το έχει το update!! Αν και έψαξα και εκεί, δεν το είδα!!!
ok wtf τότε, θα έπρεπε να στο δείχνει θα βγάλω ένα screenshot όταν πάω μετά σπίτι, δεν βλέπω κάτι στο νετS3 Virge!!!
![]()
![]()
![]()
AMD Vega 56!!
ρε σίγουρα έκανε το update Sentinels?Το βρήκαμε το bug!!! Σε μένα δεν εμφανίζεται αυτή η επιλογή!!!!
Νομίζω ένα verify game files επιβάλλεται.
steam πάντως κάνει ένα update 1,4GB σήμερα, λογικά για στρώσιμο, για δες μην άλλαξε τίποτα.
όλα ultra? τι fps? τι κάνω λάθος στη ζωή μου;Το δίνω να είναι θέμα hardware. Εμένα πάντως μου την έχει την επιλογή (φοράω FX CPU και R9-390 GPU) και μάλιστα τρέχει τόσο καλά το game με ΌΛΑ στο Ultra όσο έτρεχε πριν το update με όλα κάπου Enhanced με High.
Δε τα μετράω για να μην απογοητευτώ. "Το ίδιο ικανοποιητικά" είναι η καλύτερη απάντηση που μπορώ να δώσω, ως γνήσιος μαθητής του Sensei Orokusaki.όλα ultra? τι fps? τι κάνω λάθος στη ζωή μου;