Νέο patch σήμερα, μάλλον expedition με living Capital ship reward, αλλά δεν έχει μεταφορτώσει ακόμα σε PC.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Όχι, μπορείς να έχεις βάση στον αστροστόλο σου. Βέβαια βοηθάει να έχεις μια βάση σε διάφορους πλανήτες, για καταφύγιο πχ ή για ευκολότερο crafting ή απλά για shortcut σε κάποιο resource.@nitro912gr έχω μια απορία, από τη στιγμή που η campaign σε πηγαίνει από πλανήτη σε πλανήτη, έχει κάποια πρακτική σημασία το χτίσιμο βάσης; Ή έχει αλλάξει η μορφή της campaign από τότε που έπαιξα;
Με τόσα τζάμπα updates, το λες και σπονσοράρισμαnitro , σε σπονσοραρουν η απλα γουσταρεις απειρα? Με εχεις ψησει να τα σκασω για να το δω χωρις να εχω κανενα ενδιαφερον για survival-base building games
Μπορείς να το ευχαριστηθείς στο Creative Mode χωρίς το craftάρισμα, ή τουλάχιστον χωρίς το grinding part του craftαρίσματος. Δε σου στερεί κάτι, όλο το "main story" είναι available, και κάνεις explore με τη ψυχή σου. Και από βάση αρκεί ένα απλό παραληλεπίπεδο με μια πύλη για εύκολες τηλεμεταφορές.nitro , σε σπονσοραρουν η απλα γουσταρεις απειρα? Με εχεις ψησει να τα σκασω για να το δω χωρις να εχω κανενα ενδιαφερον για survival-base building games
Waypoint Update - No Man's Sky
Waypoint: Introducing Update 4.0 Access the universe of No Man’s Sky from anywhere in update 4.0, WAYPOINT! Launching for the first time on Nintendo Switch™, and overhauling fundamental elements of gameplay including game modes, inventory size and usability, milestones, journey cataloguing and...www.nomanssky.com
No Man's Sky 2016 vs 2022 Graphics Comparison