Now Playing: Alan Wake 2

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Θαμπς Απ, για το "blast from the past" κείμενο του Κυρ. Στεφάνου.

Τα έχω πει κάμποσες φορές για το AW2, αλλά γουατεβερ.

Το "Alan Wake 2" μπορεί να θεωρηθεί ως το "Dark Tower" του Sam Lake, καθώς καταφέρνει να συνδέσει όλα τα παιχνίδια της εταιρίας σε ένα σύμπαν και να ξεπεράσει τους ορίζοντες του μέσου.
Η υποκριτική δεινότητα του Ινκα Βιλη πλαισιώνει το μυσταγωγικό, αποπνικτικό, σουρεαλιστικό τοπίο που εξελίσσεται μπροστά στα μάτια μας και υπενθυμίζει πως με όρεξη και όραμα, βγαίνουν ωραία πραγματάκια.
Δε θα επεκταθώ σε βαθμολογίες και τεχνικές ατασθαλίες, διότι αυτό το παιχνίδι (όπως και το BG3) είναι κάτι πέρα από τη "νόρμα" και αυτά βοηθούν να προχωρήσει το μέσο.

Τόνεχ μου από εδώ μέσα παίζει μονάχα εσύ κι εγώ να παίξαμε το Έπος.

Οι υπόλοιποι με Μπαλντουράνικα Παλγουορλντιανά βαλανίδια. ΛΟΓΙΚΟ ΒΕΒΑΙΑ.

ΚΑΙ ΦΙΦΑ!

ΝΕ, ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΒΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΣΤΗΜ, ΒΓΑΖΑΝΕ ΡΗΤΑΗΛ ΚΑΙ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΤΣΕΡ ΣΤΟ WWF. ΤΟΤΕΣ ΘΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΑΝΕ!

Βολεψάκιες Μαρβέλκυθοι.

Αν έβγαινε το Wonder Spider 8: Iron Wolverine από το James Gunn σε ενα μόνο συνοικιακό σινεμά και σας έλεγε στο Τουίτερς πως από σας εξαρτάται η επιτυχία του και το μέλλον του Σινεμά Για Παρθένους, πάλι δικαιολογίες θα βρίσκατε.

'Α, είναι μακριά κι η μαμά δεν αφήνει', 'Περιμενω να βγει στρήμινγκ', 'Ε, δε με καίει και τόσο...'

Η Τέχνη καλεί κύριοι και σεις Μαρβελικόν αγρόν αγοράζετε.

Δεν είναι της παρούσης, αλλά κάποια μέρα θα πρέπει να αναφερθώ στο bood blood που υπάρχει μεταξύ σας.
Από τότες που ο Αδμιραλ τραβιόταν με τη 3η λυκείου στη Λεόντειο και ο Ποράτσος την έβγαζε με το μαμα crypton r στο 1ο Επαλ Κυψέλης.

Eχει γράψει κανείς εδώ ή σε άλλο thread ότι το παιχνίδι είναι βαρετό και απορεί και αυτός πως έχει αποθεωθεί; Όλα στο παιχνίδι είναι κουραστικά και καθόλου ψυχαγωγικά εκτός και αν παίζουμε για την τυρρανία.

Eχει γράψει κανείς εδώ ή σε άλλο thread ότι το παιχνίδι είναι βαρετό και απορεί και αυτός πως έχει αποθεωθεί; Όλα στο παιχνίδι είναι κουραστικά και καθόλου ψυχαγωγικά εκτός και αν παίζουμε για την τυρρανία.

Από αυτά που έχω ακούσει είναι όντως ιδιαίτερο παιχνίδι, ή που θα το λατρέψεις ή που θα το αντιπαθήσεις.

Είναι αλήθεια πως έχει αρκετά στοιχεία από νεοεποχίτικο walking simulator που επιθυμεί να προσφέρει μια "ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΗ CINEMATIC ΕΜΠΕΙΡΙΑ" πρωτίστως παρά να έχει ουσιαστικά, παραδοσιακά στοιχεία gameplay. Κάποιοι τη βρίσκουν με αυτό, κάποιοι όχι.

Είναι αλήθεια πως έχει αρκετά στοιχεία από νεοεποχίτικο walking simulator που επιθυμεί να προσφέρει μια "ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΗ CINEMATIC ΕΜΠΕΙΡΙΑ" πρωτίστως παρά να έχει ουσιαστικά, παραδοσιακά στοιχεία gameplay. Κάποιοι τη βρίσκουν με αυτό, κάποιοι όχι.
Το the last of us (αν συμπεριλαμβανει ΚΑΙ αυτό ο όρος "ατμοσφαιρικη cinematic εμπειρία") προσεφερε αρκετη απολαυση θα έλεγα παροτι δεν ειναι το "ειδος μου". Το επαιξα με ευχαρίστηση. Αυτό εδώ είναι ανυπόφορο.

λαρωσε. το alan wake 2 επαιξες, οχι το σουπερ ντουπερ ουμπερ ιντι που δεν το ξερει η μανα του.

Σαμ, φέρε Αχτι και Ίλκα και τους σουγιάδες σας. Θα γενεί μακελειό.

Ωραίο το κείμενο, ανοίγει την όρεξη.

Ωστόσο, αν ο Σαμ είναι τσίφτης, θα φέρει ένα τέτοιο και σφηνοπότηρα:
1709569401024.png
Οι σουγιάδες είναι για το ΤΕΛ, που ο νεανίας Τόνυ γνώρισε ως ΕΠΑΛ. Ο ίδιος νεανικός ενθουσιασμός μετέτρεψε το GLX σε Crypton R.

Καλά ρε παιδιά. Σορρι που γεννήθηκα και έγραψα τα παραπάνω με σύγχρονα δεδομένα. Θα έπρεπε να εμβαθύνω στην έρευνα και να είμαι 100% του δε ποηντ.

Back