- Joined
- Apr 2, 2016
- Messages
- 4,598
Τι θα γίνει επιτέλους; Θα πάρουμε καμιά κάρτα ή θα μείνουμε με αυτή που έχουμε για πάντα; 

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Τι θα γίνει επιτέλους; Θα πάρουμε καμιά κάρτα ή θα μείνουμε με αυτή που έχουμε για πάντα;![]()
Τι θα γίνει επιτέλους; Θα πάρουμε καμιά κάρτα ή θα μείνουμε με αυτή που έχουμε για πάντα;
Για παντα δεν γινεται γιατι καποια στιγμη θα καει. Επεσαν οι τιμες λιγο βλεπω. Η πιο φθηνη RX 6700XT τωρα ξεκιναει απο 600 ευρω αντι για9 50 που την πηρα τον Νοεμβριο απο οτι ειδα. Αλλα και αλλες εχουν πεσει οι τιμες τους.Τι θα γίνει επιτέλους; Θα πάρουμε καμιά κάρτα ή θα μείνουμε με αυτή που έχουμε για πάντα;![]()
αμέ...Έριξα μια ματιά για 3060 και οι τιμές ξεκινούν από τα 440 € περίπου. Ακόμα πολύ ακριβές μου φαίνονται. Άραγε έπεσαν καθόλου οι τιμές στα μεταχειρισμένα;
Αυτοι οι ισομνιακοι, πρεπει ναχουν παλαβωσει τελειως. Κοιταζω για 730 η 1030 και τις δινουν πιο ακριβα απο οτι τα μαγαζια καινουργιες.
καιρό τώρα, όσοι βάζουν αγγελία στο insomnia σε ποσοστό 90% δεν έχουν κοιτάξει ποτέ τιμές αγοράς... παρακολουθώ για ευκαιρίες που και που, αλλά αυτό που περιγράφεις, ότι βάζουν ακριβότερα μεταχειρισμένα από καινούργια στο skroutz, το βλέπω χρόνια τώρα και πριν το crypto crisis.Αυτοι οι ισομνιακοι, πρεπει ναχουν παλαβωσει τελειως. Κοιταζω για 730 η 1030 και τις δινουν πιο ακριβα απο οτι τα μαγαζια καινουργιες.
While Nvidia didn't publicly announce an MSRP for the GTX 1630, board partners have revealed their own launch prices. Staggeringly, EVGA wants $199.99 for its GTX 1630, and Colorful is looking to charge $169.99. With that in mind, we can assume most other GTX 1630 models to fit between the $150 and $200 price bracket.
όχι οκ η 1030 είναι αισθητά παρακάτω, αλλά 200 γιούργια... μπα...Δλδ ειναι μια καρτα με επιδοσεις 1030 και τιμη 1630? η δεν καταλαβα καλα?
αντε βρε που θα μου πεις για το πασοκ. Ειπαμε το πρωι λεγαμε τα καλαντα, το μεσημερι η virge στο πισι. Ωραια ΧρονιαΗ τιμολόγηση είναι τόσο πασοκική που θα αρχίσω να πιστεύω ότι έπιασε ο Λαλιώτης δουλειά στην Nvidia.
Αν ρίξουν τιμούλα να δεις πως θα ανέβει το demand... αλλά γλυκάθηκαν. Μακάρι, το εύχομαι ολόψυχα να έχουν άπειρο στοκ που θα το βάλουν στον πάτο τους αν δεν ρίξουν τιμές.![]()
Nvidia might want to cut 5nm TSMC orders for RTX 4000 series as demand cools
According to a report by DigiTimes, translated by RetiredEngineer, three of TSMC's major customers---Apple, Nvidia, and AMD---are looking to revise their orders.www.techspot.com