O lelos kounelos δεν είναι πια μαζί μας...

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

manos426f

Lich
Staff member
Σήμερα πληροφορήθηκα ότι δυστυχώς ο Βασίλης, γνωστός ως lelos kounelos εδώ στο forum, έχει αυτοκτονήσει από τον Αύγουστο.

Τον τελευταίο -αρκετό- καιρό είχα χάσει κι εγώ τα ίχνη του, είχε κόψει επαφές με όλους όσους γνώριζε.

Τον Βασίλη τον είχα γνωρίσει γύρω στο 2002-2003, αν θυμάμαι καλά. Είχαμε πάει μπόλικες βόλτες με τις μηχανές, είχαμε ξενυχτήσει παρέα, μία χρονιά είχαμε πάει και διακοπές παρέα. Ήταν ένας καλός άνθρωπος.

Δε γνωρίζω τι ήταν αυτό που τον εξώθησε να δώσει τέλος στη ζωή του...

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει...

Πολύ κρίμα. Μόνο μέσω του φόρουμ τον είχα γνωρίσει αλλά ήταν μέλος με δυναμική παρουσία και πολύ διασκεδαστικός να τον διαβάζεις. Με τις ιστορίες του, την Αφρική, τις δουλειές του, τις γυναίκες του...
RIP :(

πολυ στεναχωρεθηκα. κι ακομα περισοτερο ξαφνιαστηκα. γιατι φαινοταν καποιος που αγαπαει τρομερα την ζωη.
προσωπικα δεν τον ειχα γνωρισει, αλλά τα γραπτα του εδειχναν εναν ανθρωπο με χιουμορ, iq και ταλεντα. και το να διαβαζω τα ποστς του ηταν απ τις αγαπημενες μου στιγμες στο φορουμ.

το τελευταιο του ποστ, αποκτα εντελως ανατριχιαστικη διάσταση. δεν το γραφω καν, οποιος θελει ας ψαξει. θυμαμαι οτι δεν μου αρεσε καθολου οπως το διαβασα τοτε, αλλά σκεφτηκα οτι μπορει να ειναι και μια απ τις γνωστες του τρολιές για να δει ποιος θα τσιμπησει..

κουνέλο, μακαρι να εισαι εκει που επιθυμουσες.

Έβλεπα κόσμο να ρωτά πού χάθηκε όλο αυτό το διάστημα, προσωπικά σχεδόν φοβόμουν να ρωτήσω, "μην το γρουσουζέψω".

Μακάρι να βρήκες αυτό που έψαχνες Λέλο...

Φαινόταν άνθρωπος "της πιάτσας", με τρομερή οξυδέρκεια και street smarts που λένε.

Οπωσδήποτε ανήσυχο πνεύμα, απ'αυτά που κατά καιρούς εξιστορούσε εδώ μέσα μπορούσε εύκολα να βγει βιβλίο.

Είχα κι εγώ κακό προαίσθημα από την ασυνήθιστα μεγάλη απουσία του (και το μήνυμα που ανέφερε πιο πάνω ο Brother), αλλά ήλπιζα ότι απλά περιπλανιέται πάλι στις Αφρικές αναζητώντας την τύχη του.

Καλό ταξίδι ρε Λέλο, θα λείψει το ταμπεραμέντο σου.

Last edited:
Αντίο Λέλο...

Όσο προσπαθώ να επεξεργαστώ το σοκ, να παραθέσω τους παρακάτω συνδέσμους. Ακόμη και όταν τα πράγματα φαίνονται τέρμα σκοτεινά, επικοινωνήστε με κάποιον (κοντινό ή μη), αξίζει την προσπάθεια...

Ποτέ δεν μ' άρεσε να γράφω rest in peace, συλλυπητήρια κ.τ λ. ειδικά για άτομα που δεν γνώριζα. Αλλά όταν το διάβασα ένιωσα ένα μούδιασμα. Δεν ξέρω τι να γράψω.

Όχι ρε φίλε...πραγματικά είμαι σοκαρισμένος. Δεν τον ήξερα προσωπικά αλλά απο τις συζητήσεις μας στο φορουμ δεν φαινόταν άνθρωπος που θα έκανε τέτοιο πράγμα. Το αντίθετο, φαινόταν σαν άνθρωπος που με όρεξη για ζωή και ανυπόμονος να συνεχίσει τις περιπέτειες του σε ξένες χώρες.
RIP Βασίλη.

Τον είχα συναντήσει σε ένα από τα meeting μας, είχαμε συνομιλήσει και επ' ουδενί δεν μου είχε δώσει την εντύπωση ότι θα έφτανε ποτέ σε τέτοιο σημείο (ούτε καν σαν σκέψη).

Άγνωστο τι συμβαίνει στην ψυχή του καθένα από εμάς. Απλά δεν έχω λόγια.

Κι εγώ δεν ξέρω τι να πω, ήταν αναπόσπαστο μέρος της κοινότητάς μας και ένας μοναδικός χαρακτήρας, με χιούμορ που σε έκανε να γελάς ακόμη κι αν ήσουν πεσμένος. Θα μας λείψει πολύ και θα τον θυμόμαστε με αγάπη.

Ακόμα θυμάμαι εκείνο το απόκοσμο συναίσθημα που ένιωσα διαβάζοντας την τελευταία του ανάρτηση. Έχοντας διαβάσει τα χιλιάδες σεντόνια του Λέλου όλα αυτά τα χρόνια, ένιωσα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Προσπαθούσα να πείσω τον εαυτό μου ότι έκανε πλάκα, αλλά όλα έδειχναν ότι το εννοούσε και σκέφτηκα, ΟΚ, το παιδί βαρέθηκε πια να ασχολείται με τους Ρεηκουίδες, έχει και τόσα στο κεφάλι του (Αφρικές και λοιπές ιστορίες). Με μας θα ασχολείται τώρα;
Όταν κάποια στιγμή (νομίζω 1 μήνα μετά) πήγα να κάνω quote το όνομά του στο φόρουμ, διαπίστωσα ότι είχε εξαφανιστεί και αυτό και σκέφτηκα ότι πραγματικά έριξε μαύρη πέτρα ή έμπλεξε πάλι με καμιά Αφρικάνα ή τον πήρε στο κυνήγι η φουρνάρισσα...

Ο χαρακτήρας που μας είχε περάσει από τα γραπτά του ουδεμία σχέση έχει με κάποιον που θα έπαιρνε μια τέτοια απόφαση. Έδειχνε ανήσυχο πνεύμα και άνθρωπος που ήθελε να δοκιμάζει τα πάντα στη ζωή.

Δεν τον γνώρισα ποτέ προσωπικά, αλλά τον είχα "ερωτευτεί" μέσα από τα γραπτά του και ήθελα να τον έχω φίλο. Του το είχα γράψει άλλωστε κάποια στιγμή.

Τι να πω άλλο δεν ξέρω... Τα λόγια είναι λίγα σε τέτοιες περιπτώσεις.

Γιατί ρε Λέλο...

Τον είχα γνωρίσει στη συνάντηση Κυψέλη αλλά ατύχησα να είναι άρρωστος οπότε ήταν ασυνήθιστα ήρεμος και λιγομίλητος.

Θα λείψει στο forum γιατί τα posts του (αν και ομολογούμενος πολλές φορές υπέρ του δέοντος μεγάλα) ήταν σκέτη απόλαυση.

Legit πίστευα πάντως ότι είχε καταφέρει να φύγει πάλι σε κάποιο εξωτικό μέρος/Αφρική για δουλειά και θα γυρνούσε ξαφνικά κάποια στιγμή από το πουθενά να μας εξιστορήσει τις τελευταίες του περιπέτειες..... (είχε ξανασυμβεί)

To postάκι πάντως είναι από το 24 οπότε το χαλάω λίγο και πιστεύω απλό αντίο στο forum. :unsure:

Πραγματικά κρίμα ένας άνθρωπος να οδηγείται σε τέτοιο σημείο χωρίς να μπορεί κάποιος να το βοηθήσει. Κριμά....

To postάκι πάντως είναι από το 24 οπότε το χαλάω λίγο και πιστεύω απλό αντίο στο forum. :unsure:

Κι όμως, οι λιγοστές πληροφορίες που έχω μέχρι στιγμής, οδηγούν στο συμπέρασμα ότι το είχε αποφασίσει και το σχεδίαζε αρκετό καιρό.

Οπότε το εν λόγω post μάλλον έχει συνάφεια με την πράξη του.

Δυστυχώς είχα μείνει κι εγώ με την πεποίθηση ότι είχε φύγει πάλι, εντελώς απροειδοποίητα, στο εξωτερικό, κάτι που, βάσει του χαρακτήρα του, θα μπορούσε άνετα να έχει κάνει ο εν λόγω άνθρωπος. Οπότε και δε θα ήμουν, σε καμία περίπτωση, τσαντισμένος μαζί του, όταν θα ξαναεμφανιζόταν και θα έπαιρνε τηλέφωνο.

Έπεσα πολύ έξω....

Δεν ξέρω τι σκατά να γράψω, πραγματικά. Τελευταία μου αλληλεπίδραση μαζί του ήταν στο τόπικ για το πουλί μου που σταμάτησε να κελαηδάει. Ξαφνικά μου φαίνεται τόσο σκοτεινό το τόπικ και το πως απάντησα ένα χρόνο μετά στην ειλικρινή απορία του τι κάνει το πουλί μου, ότι απλά ψόφησε. Γιατί ρε μαν; Τουλάχιστον αν τύχει να το διαβάσεις, πες μας τι κάνει ο Θανούλης εκεί πέρα, καλή βασανισμένη ψυχή κι αυτός.

Back