What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Official Off-Topic Thread

mits@kos

Death Knight
Joined
Dec 8, 2012
Messages
2,976
<blockquote><br>Φιλαρακι, με την διαγωγη του πιτσιρικα  (play, ροκελη<img src="/wink.gif" width="" height="" alt=";)" title=";)" class="bbcode_smiley" />επρεπε να του την χωσεις την προκα.<br></blockquote><br><br>Σβερκιά για να του φύγει το headset έπρεπε να του χώσει.
 

f2bnp

Mind-flayer
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,737
Εγώ προσωπικά θα τον σάπιζα στο ξύλο μπροστά σε όλους και μετά θα του έσπαγα και την κονσόλα. Και έπειτα και το headset.<br><br>Θα έκανα πως έσπαγα και το χειριστήριο, αλλά θα το κράταγα για την πάρτη μου και θα το έβαζα στο PC το βραδάκι και θα έπαιζα ροκελιον.
 

Bathory

Lich
Φασαίος Larianός Rocket League RQ Crew 1st Tournament Order of Alucard Foot Clan Inductee
Joined
Dec 5, 2012
Messages
7,139

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,680
Σε αντιθεση με σχεδον ολους, εχω καλες σχεσεις με το προσωπικο. Τοσο γιδια ειναι.<br><br>Απο καιρο ειχα προσεξει μικροσκοπικες κλοπες, σε συγκεκριμενα σημεια.<br>Καποιος ειχε ανακαλυψει τα τυφλα σημεια του χωρου. Δεν ασχοληθηκα γιατι η γνωμη μου δεν μετραει. Στα @@ μου κιολας.<br><br>Πριν λιγες μερες ομως "χαθηκε" ενα charger. Μετα καποιος βουτηξε απο την τσαντα μιας σερβιτορας, χαρτονομισμα που σε € εχει αξια δεκαρικου. Για εδω εχει μεγαλη αξια. Ειναι το χαρτονομισμα με την μεγαλυτερη αξια. <br><br>Μετα "χαθηκε" ενα κινητο, ενα  headset και μετα αποφασισα οτι αυριο θα το τελειωσω αυτο το θεμα. <br>Εκανα αυτο που τους ελεγα εδω και μηνες και με εγραφαν στα @@ τους με αιμα παρθενας.<br><br>Ηρθα για δουλεια, ηπια το καφεδακι μου συμφωνα με τις οδηγιες του Παπαζογλου. Βγηκα απο το γραφειο μου και με συνοδεια σφικτη, επιασα τον κλεφτη.<br><br>Τον πηγα στο αφεντικο. Του εξηγησα δυο φορες πως τον επιασα. Δεν το καταλαβαινε αλλα αφου τον επιασα Οκ.<br><br>Αποτελεσμα<br>Δεν μου μιλαει κανενας απο το προσωπικο, επειδη εξαιτιας μου εφυγε ο κλεφτης. Ακομα και τα θυματα των κλοπων.<br><br>Δεν αλλαξα συμπεριφορα. Παντα φιλικος σαν να μην τρεχει τιποτα.<br><br>Ημερα 4η απο το περιστατικο. Το γυναικειο προσωπικο ξεκινησε να μου μιλαει. Ξεκινησαν και το ψιλο-φλερταρισματα απο μερους τους.<br><br>Οι ανθρωποι ειναι πολυ απλες υπαρξεις. Το ματι της κουζινας υπερεχει σε πολυπλοκοτητα.
 

Dim Gian Bot

Death Knight
Sign me up! Approval of the Admiral Born Leader PCMaster Veteran
Joined
Apr 2, 2016
Messages
4,164
<blockquote><br>Το ματι της κουζινας υπερεχει σε πολυπλοκοτητα.<br></blockquote><br><br>Ειδικά όταν βρεθείς με το μάγουλο κολλημένος πάνω του...  :silly:<br><br>Τι να πω ρε συ Λέλο, ρισπέκτ και μόνο που έχεις μπλέξει με δαύτους...
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,680
Αυτο που εχω να πω και ειναι νομοθεσια της ζωης.<br>Η βλακεια κολαει ενω η εξυπναδα οχι.<br>Τωρα τελευταια δεν αισθανομαι και πολυ καλα.
 

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161
Έπρεπε να χρεώσεις κάποιον που δε γούσταρες και να ζητήσεις ποσοστό από τα κλοπιμαία στον κλέφτη, επίσης να τον συμβούλευες πως να κλέβει καλύτερα ωστε να συνεχίσει την δουλειά του και να σε λαδώνει κιόλας. Αν ποτέ σας ανακάλυπταν χρησιμοποιώντας το διαχρονικό κλισέ του ποιος θα πιστέψει εναν κλέφτη θα τα έριχνες ολα πάνω του και θα συνέχιζες ατάραχος την δουλειά σου. Τόσα χρόνια Πασοκ τίποτα δεν έμαθες δηλαδή;
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,680
Το κερδος απο την λεια του, δεν φτανει ουτε για υποθετο-κιμωλια. Αν θελησω να κλεψω, θα το κανω μονος μου. Θα παρω πολλα αλλα δεν αξιζει τον κοπο. Δεν θα με πιασουν αλλα θα καταλαβουν οτι κανω κατι. Το προβλημα της ζωης μου δεν θα το λυσω και σε αυτη την δουλεια τις δουλειες τις κλεινει η φημη σου.<br><br>Απο την αλλη, ολοι φοβουνται οτι θα το κανω, και ας ειμαι καθαρος σαν τον γιακα του Μονκ. Την αμφιβολια την σβηνεις, το ιστορικο σου οχι.
 

Savatar

Blackguard
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,410
Ρε συνgamers, ξέρει κανείς που χάθηκε ο Μπράδερ? Έχει καιρό να φανεί.
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,973
Πήγε προς αναζήτηση του Τσούρι <strike>στον Αμαζόνιο</strike> στο Τρίγωνο των Βερμούδων και από τότε <strike>παίζουν lanάκι Titan Quest</strike> χάθηκαν τα ίχνη του...
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,931
<blockquote>Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο δικαστικός επιμελητής έφτασε στα γραφεία της εφημερίδας του Στέφανου Χίου στην Καλλιθέα, στην οδό Δοϊράνης.<br><br>Όπως καταγγέλλει ο δικαστικός επιμελητής, ο δημοσιογράφος σε έξαλλη κατάσταση πυροβόλησε στον αέρα για εκφοβισμό και στη συνέχεια διέφυγε με ταξί.<br><br>Από τον πυροβολισμό δεν υπήρξαν τραυματισμοί, ωστόσο κλήθηκε προληπτικά ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.</blockquote><br><br><br>Αχαχαχ αυτό ήταν, βάρεσε μπιέλα οριστικά και ο Χίος.
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,973
^Obligatory<br><br><span class="bbcode_spoiler">https://www.youtube.com/watch?v=C1D-6tXlXV0<br> :crazynoice:</span>
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,680
Το ειχα κι εγω απορια για τον αδερφο μπρους.<br>Ο αλλος πυροβολησε τα ταβανια και ειπε φευγω, με περιμενει το ταξι;<br><br>Ετσι ηταν απο παλια, απλα τωρα βρηκε τον χρονο να εκδηλωσει και τον υπολοιπο 0.2% απο το 0.3% του ψυχικου του κοσμου.<br>0.5% σε συγκριση με εναν απλο παρανοικο.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,931
29695113_10156795631019119_5510672814817883865_n.jpg
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,680
Πριν απο μηνες που δεν θυμαμαι τον αριθμο τους. Ενας φιλος μου εστειλε μια φωτογραφια. ηταν η οθονη του λαπτοπ του, με κατι βρωμολογα περι προβληματος. η φωτογραφια ηταν θολη και δεν μπηκα στον κοπο να διαβασω το μηνυμα. δοκιμασα αλλα στραβωθηκα. Κατι για efi και μαρια ελεγε.
Του λεω δεν ξερω τι ειναι,  ισως χαθηκε καποια ρυθμιση στο bios. Τι να κανω; ειμαι 6.000 χιλιομετρα μακρυα.
Εχω εγγυηση, να το παω στο πλαισιο; (turbo-x laptop)
και το ρωτας ρε φιλε; μην πειραξεις τιποτα, να πας να τους το δωσεις.
δεν με ξαναενοχλησε.
πριν τεσσερις μερες μου στελνει την ιδια φωτογραφια. λεω θα την εστειλε καταλαθος. σιγα να μην ημουν τοσο τυχερος.
καπακι μηνυμα, τι να κανω;
δεν ξερω τι ειναι αυτο ρε φιλε, τι σου ειχαν πει τοτε στο πλαισιο;
οτι ειχε κλασει μεντες ο δισκος αλλα τωρα δεν εχω εγγυηση.
και τι να κανω τωρα εγω; να στον αλλαξω με τηλεπαθεια;

θα το παω σε εναν τυπο εδω κοντα, μου ειπαν οτι ειναι καλος στη δουλεια του.
να το πας του λεω, αφου ακουσες και καλα λογια.
μετα απο δυο μερες βλεπω κληση στον messenger. το πηρα, 120 euro του εδωσα. <span>μου εβαλε windows 8,</span> εκανε update, αλλαξε δισκο και μου εβαλε 4 gb ram. καλα ειναι;
δεν ξερω ρε φιλε τι hardware σου κουμπωσε και δεν ξερω τι χρεωνει για εργασια.
Βασικα ημουν πολυ απασχολημενος και ηθελα να κλεισω το τηλεφωνο. ναι ναι ναι ημουν και οπως εκανα αντιστροφη μετρηση στα ναι για να κλεισω, μου πεταει οτι ο τυπος του ειπε να μην το μετακινει καθολου το laptop, γιατι θα κλωτσησει ξανα ο σκληρος δισκος.
αυτο μου φανηκε καπως και ηταν η σταγονα που με εκανε να ξεκινησω τις ερωτησεις. τον ρωταω αν του εδωσε τον παλιο δισκο και μου απανταει πως οχι.
μαλιστα.
τι πραγματα εβαλε μεσα; σου ειπε;
οχι
τι μεγεθος εχει ο δισκος;
δεν ξερω, αλλα μου ειπε οτι ειναι τοσο μεγαλος που δεν θα εχω ποτε προβλημα.
μηπως σου ειπε τερα;
δεν μου ειπε ομως περιμενε λιγο. το κλεινει  και μετα απο λιγο μου σκαει μηνυμα, αυτος ειναι ο δισκος; και βλεπω μια φωτογραφια με την καρτα δικτυου.
οχι ρε μαν, ο δισκος ειναι αυτο το ορθογωνιο κουτακι.
μου στελνει φωτογραφια την ram βλεπω 2 gb!!
το λαπτοπ σου παιρνει δυο μνημες;. δεν ηξερε να μου απαντησει και μου στελνει και φωτογραφια τον σκληρο δισκο, επιτελους. ενας ssd plextor.
αυτον τον δισκο σου ειπε να μην κουνας καθολου;
ναι μου λεει.
ακου φιλε πηγαινε κατεβασε το speccy και στειλε μου φωτογραφια οταν το ανοιξεις. ολοκληρη διαδικασια για να το κατεβασει. λες και του εξηγουσα πως θα κανει compile τον kernel.
2 gb ram και επισημα. φιλαρακι, επειδη δεν ξερω αν σου αλλαξε σκληρο, πηγαινε ζητα τον παλιο δισκο. προς το παρων και συμφωνα με την τιμη του συγκεκριμενου δισκου (τον τσεκαρα στο eshop), σε εχει γλεντησει γυρω στα 70 euro.
μετα απο 40 λεπτα με παιρνει τηλεφωνο. μου λεει τον τρανταξα αρκετα. μου ζητησε συγνωμη και μου ειπε οτι εχει κατι προβληματα και ξεχασε να κουμπωσει την μνημη.
στην κουμπωσε και εφυγες;
οχι μου λεει, του ειπα να μου δωσει τον παλιο μου δισκο. οπως δοκιμαζε διαφορους τον βρηκε τον παλιο και οντως ηταν αυτος επειδη τον θυμηθηκα. οταν εβαλε τον καινουργιο δεν ξεκιναγε το laptop. μου ειπε οτι χαθηκαν τα windows, οποτε πρεπει να του το αφησω για να περασει windows και να κανει τα update.
μαλακιες σου ειπε αλλα δεν ξερω γιατι.
μου λεει παω πισω να τον βουτηξω (ειναι και μικροσωμος ο φιλος) οχι φιλε αστο, θα σε γραψουν οι εφημεριδες, μη του σπασεις τιποτα του τυπου και εχεις αλλα μετα. πηγαινε αυριο και παρε το λαπτοπ.

την αλλη μερα πηγε και το τσιμπησε, μου εστειλε και φωτογραφιες απο το speccy και ολα κομπλε. του εβαλε και 4 gb transcent ddr 3
θα του κανω σεχ μου λεει του μπουστη. κανει δουλειες και με το δημαρχειο, τους κανει support. τωρα θα παω να τον δωσω σε ολους. μη σου πω θα παω παλι απο εκει γιατι οταν πηρα το laptop δεν τον εδειρα, μονο τον εβρισα.

ελλαδαρα φιλτατοι, δεν εχει αλλαξει τιποτα. η ιδια γειτονια ειναι, οπως την ειχα αφησει.
 

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161
Γενικά υπάρχουν τεχνικοί pc που κοιτάνε να ξεβρακώσουν τον αφελή κόσμο χρεώνοντας τους τιμές για φορματ και λοιπές εργασίες της πλάκας αντίστοιχες του μηχανικού που έφτιαξε το λογισμικό για τις αυτόματες πόρτες του usg ishimura, o φίλος σου κάτι κέρδισε επειδή σε ρώτησε, σκέψου όμως πόσοι πάνε και να ακουμπάνε χωρίς να ρωτάνε νομίζοντας οτι έχουν να κάνουν με κάποιον αξιόπιστο. Ζηλεύεις που πουλάνε πανάκριβα χαμηλής ποιότητας παπατζιλίκι;
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,680
ετσι ειναι ρε φιλαρακι αλλα αυτα τα κανουν και τα επωνυμα καταστηματα.
καποια στιγμη, μια φιλη μου πηγε το λαπτοπ της στο πλαισιο. ειχε συμπτωματα ιωσης. της ειπαν οτι ο ιος πηγε πολυ βαθεια στο συστημα και μαλλον θα επρεπε να κανουν φορματ.
οταν μου ειπε οτι ο ιος πηγε βαθεια στο συστημα, μου βγηκε αποτομα ο αερας απο την μυτη και σχηματισα μια φουσκα με την μυξα μου.
η επιδιορθωση θα κοστισει 100 euro και το backup κοστιζει. καμια εγγυηση για το τι μπορουσαν να σωσουν απο τα αρχεια. βλακειες πραγματα.
το εδωσε σε μενα και το καθαρισα σε μια ωρα. δεν χαθηκε ουτε .txt αρχειο και την χρεωσα ενα καφεδακι.
δηλαδη ο πλαισιος θα της εκανε format, χωρις ιχνος προσπαθειας να καθαρισει τον ιο και θα την χρεωνε 100 euro.

οταν ερθω ελλαδα να ανοιξουμε μαγαζακι φιλτατε ατσαλινε. θα το ονομασουμε το τιμιο κατσαβιδι και θα μας πληρωνουν ΚΑΙ με ειδος. αλευρι, φακες, καφε, ρυζι, ζαχαρη, ντονατς, μπυρες, μουσικη, μεζεδες, head, ντοματες, λαστιχα αυτοκινητου κ.α
 

jimmy213

Death Knight
Joined
Nov 26, 2012
Messages
4,118
[quote quote=498447]οταν μου ειπε οτι ο ιος πηγε βαθεια στο συστημα, μου βγηκε αποτομα ο αερας απο την μυτη και σχηματισα μια φουσκα με την μυξα μου.[/quote]

Αμέσως να το κατηγορήσετε το παλικάρι. Μπορεί ο ιός να είχε πάει στο κατώτερο platter και να μην έβγαινε εύκολα. Αν ήταν στο πρώτο, θα το φύσαγε να φύγει.

Και μετά μου λένε «ναι, αλλά αν το πάρω απ' έξω δεν θα έχω εγγύηση». Ενώ εδώ σκοτώνονται ποιος θα σε εξυπηρετήσει, ε;



Υ.Γ.: Προφανώς και το κυνηγάς αν έχεις εγγύηση. Άλλο ήταν το point μου.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,680
γυριζω χθες απο την δουλεια ανετος και ωραιος κουρασμενος και γαμωτηκοινωνια. βγαζω γραβατα και μπλουζακι exploited και κλεινω το φως για να κανω προσγειωση στο κρεβατακι μου. κλεινω τα ματακια μου και σε λιγο νοιωθω κατι να με γαργαλαει στον αγκωνα. Λεω θα ειναι κουνουπι που προσπαθει να προσγειωθει στο βραδυνο του. μπαινω ολοκληρος κατω απο το παπλωμα και παλι νοιωθω κατι στον αγκωνα μου.

wtf

ξαφνικα νοιωθω μια φαγουρα στην μεση μου η οποια φαγουρα πολυ γρηγορα μεταμορφωθηκε σε κατι που θυμιζε πονο. Τι εχω παθει ρε γαμωτο; παλι με γαργαλαει κατι στον αγκωνα και τρωω ξενερωμα που δεν μπορω να κοιμηθω. αρπαζω με παλαμη του μπρους λη τεχνικη, το κινητο μου.
παταω την επιλογη προβολι και φωταω για να δω τι παιζει με το γαργαλημα. στην αρχη νομισα οτι ειδα κατι, αλλα επαιξε ενα θαμπωμα απο την εναλλαγη black metal στο  πυροφανι.  οντως κατι επαιζε και στα ματια μου εφτανε σαν χιονακι απο tv χωρις σημα.
αναβω το φως και τι να δω; πανω στο κρεβατι επαιζαν κιτρινα μυρμηγκακια. μιλουνια.
Ρε πουστημου, τι σκατα; καθομαι και σκεφτομαι εαν εφαγα πανω στο κρεβατι.... ναι. εκανα ψιχουλα;...... ναι. τα καθαρισα;........ οχι. μετα σκεφτομαι οτι αυτο εγινε πριν απο μερες και προχθες ειχε αλλαξει τα σεντονια η γυναικα μου. δεν το πιστευω οτι ειπα "η γυναικα μου". ακομα το χωνευω.
παιρνω το σπρευ και ψεκαζω το κρεβατι, τσακωνω και την σκουπα και σκουπιζω το σεντονι. μαλιστα.
ειναι και κιτρινο το σεντονι και επαιξε φρικη χ2. δεν ξερω τι εισβολη ηταν αυτη αλλα ημουν τυχερος που δεν ηταν απο τα μυρμηγκια που εχουν κεντρι. ακομα στο νεκροτομειο θα ημουν.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,931
Αρχικά έτσι όπως το περιέγραφες "ένιωσα κάτι να με γαργαλάει στον αγκώνα" νόμιζα θα έλεγες πως άναψες το φως και είδες κανένα σκορπιό ή κάνα ανακόντα να σου λέει "O HAI" και τα μυρμήγκια μου φάνηκαν underwhelming. Μετά έκανα εικόνα το ενδεχόμενο των μυρμηγκιών με κεντρί και αναθεώρησα το παραπάνω.
 
Top Bottom