What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Official Off-Topic Thread

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,680
Μπορει να ειναι απασχολημενοι να πετανε δισκους στη θαλασσα. Αλλο ενα κομματι της πιτσιρικης ηλικιας καηκε και παει. Θα γερασουμε για τα καλα και δεν θα εχουμε αναμνησεις να διηγηθουμε στα εγγονια μας. Να περιμενουμε δηλωση οτι ο κιταριτσας δεν ηταν και πολυ φιλος τους; πολυ καλη η παρατηρηση του Βορειου. Ατρολαριστα. Μαλλον σκεφτονται πως να χειριστουν την κατασταση. Στα τελευταια μετρα, πριν τον ενδοξο τερματισμο, εφαγαν υβρη.

Ηδη εχουν ξεκινησει να σκαλιζουν προσεκτικα συναυλιες τους, φρασεις κτλ.

Του φευγατου η μανα δεν εκλαψε ποτε.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,921
http://www.mixanitouxronou.gr/quot-pyrines-tis-fotias-quot-se-gianno-papantonioy-quot-na-kanonisoyme-pote-tha-anoigeis-to-zesto-nero-quot-i-synantisi-ston-korydallo-gia-themata-kathimerinotitas/



"Στο δεύτερο 24ωρο που πέρασε ο Γιάννος Παπαντωνίου στη φυλακή είχε μια απρόσμενη συνάντηση. Μέλος της οργάνωσης ‘Πυρήνες της Φωτιάς» ζήτησε να δει τον πρώην υπουργό ο οποίος αποδέχτηκε τη συνάντηση. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το θέμα αφορούσε τις σωληνώσεις του σωφρονιστικού ιδρύματος, αφού βρίσκονται στην ίδια πτέρυγα, και η στιχομυθία μεταξύ τους ήταν εξής:

–Μέλος Πυρήνων: Να κανονίσουμε πότε θα ανοίγουμε το ζεστό νερό. Όταν ανοίγεις εσύ, δεν έχουμε εμείς ζεστό νερό. Να κανονίσουμε τις ώρες.

– Γ. Παπαντωνίου: Εντάξει. Κανένα πρόβλημα. Θα το κανονίσουμε.... "

:lol:
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,554
Έτσι ξηγιέται η αριστοκρατία ρε. Μεγάλη καρδιά, ανοιχτή. Αυτός είναι ο Πράσινος Ήλιος που αγαπήσαμε.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,680
Ενταξει, κλεφτης ειναι οχι αναγωγος. Μπορει να εκλασε και λιγο χαβιαρι, οπως κλανει η μπουρζουαζια απο την εποχη της ρωσικης επαναστασης.
Οι τυποι της πυρηνοφωτιας, ακομα δεν μπηκε μεσα ο αλλος και τον στριμωξαν με τις κολεκτιβες και την συνεννοηση της μαζας.

πολυ μεγαλη ειρωνια να ειναι στην ιδια φυλακη, δυο αντιθετα σε ολα πολιτικα ρευματα. ισως και να υπαρχει δικαιοσυνη χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχα
 

captain kal

Death Knight
Joined
Dec 2, 2012
Messages
3,396
Γενικά πολύ καλό κανάλι στο Youtube, για επιστημονικά θέματα. Εδώ αναφέρεται στο SR-155 rocket power interceptor.

https://www.youtube.com/watch?v=7ROoBEJ0qwE
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,921
Tales from the PASOKrypt



https://www.koutipandoras.gr/article/o-krymmenos-thisayros-sto-palaio-psyhiko
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,680
Αυτο δεν ειναι off topic απαντηση, ειναι ο sifu των off topic. τα απομνημονευματα των καρβουνων και ποσταρισμα προσωπικης φωτογραφιας στο 4chan για να την επιδιορθωσουν οι χακερ του photoshop.

Δεν νοειται συνδεση στο ιντερνετ χωρις κλεφτες ματιες στο μεγαλειο του George Takei. Επεσα πανω σε καποιες φωτογραφιες του, οπου δινει απαντησεις μεσα απο τα χριστιανικα ιερα κειμενα. Που να ξερω τι λεει στο Λευιτικο 19:19. Πηγα να δω την απαντηση και καηκα. οσο εψαχνα επεσα σε διαφορα κεφαλαια και ευαγγελια και αναψα σαν πυροφανι. Τα γελια γιναν κλαματα. Μετα απο αρκετη ωρα, επειδη δεν μπορουσα να σταματησω να γελαω με τον Takei.

Το αιωνιο τρολαρισμα, δυο χριστιανικες εκκλησιες καυγαδισαν για μια λεξη... <span style="font-size: large"><b>εκπορεύεται</b></span>

Επεσα πανω στον Ματθαιο (οχι τον υποκουλτουρα στα φωνητικα). copy paste...
<span class="verse v31"><span class="content">"<em>Γι’ αυτό σας βεβαιώνω πως κάθε αμαρτία και προσβολή κατά του Θεού θα συγχωρηθεί στους ανθρώπους· η προσβολή όμως κατά του Αγίου Πνεύματος δε θα τους συγχωρηθεί. </em>
<span class="verse v32"><em>Αν κάποιος μιλήσει προσβλητικά κατά του Υιού του Ανθρώπου, ο Θεός θα τον συγχωρήσει· όποιος όμως μιλήσει εναντίον του Αγίου Πνεύματος, αυτόν ο Θεός δε θα τον συγχωρήσει ούτε στον τωρινό ούτε στο μελλοντικό κόσμο</em>".

Σε αυτο το σημειο θυμηθηκα οτι στο Δημοτικο σχολειο, μας ειχαν διαδαξει οτι καπου εκει μεσα βρισκεται το αγκαθι μεταξυ καθολικης και ορθοδοξης εκκλησιας. Μπηκα στο πριζακι να<del> γκουγκλαρω</del> να ψαξω στο start page, ποιες ειναι οι διαφορες (καψιμο) μεταξυ των δυο εκκλησιων, εκτος απο την θεληση για επιρροη και χρημα.
</span></span></span>
Ακομα γελουσα οσο εψαχνα τις διαφορες και καπου εδω ξεκινανε τα κλαματα. Δεν καταλαβαινα τιποτα και γιαυτο με επιασε το πεισμα. Σοβαρευτικα με αυτα που τσεκαρω και παλι δεν καταλαβα τιποτα. Δεν ξερω πως εγινε και εβγαλα το δημοτικο, αφου δεν καταλαβαινω. Πηγα πισω στον Ματθαιο και ζητησα να μου φερουν καφε με πυροσβεστηρα.

Απο ορθοδοξη χριστιανικη ιστοσελιδα

<em>1) Στο Σύμβολο της Πίστεως (“Πιστεύω”), πρόσθεσαν αυθαίρετα την φράση «και εκ του Υιού εκπορευόμενο» (<span>filioque</span>), διδασκαλία ξένη που δεν υπάρχει στο Ευαγγέλιο. Αντιθέτως, ο Κύριός μας Ιησούς Χριστός, Λέει καθαρά ότι το Άγιο Πνεύμα παρά τους Πατρός εκπορεύεται (Κατά Ιωάννην Ευαγγέλιον, Κεφάλαιο 15, Εδάφιο 26), γεγονός που ανεγνώρισαν και επικύρωσαν η Πρώτη και η Δεύτερη Οικουμενική Σύνοδος.</em>

Αυτο το Filioque μου εκανε τα νευρα μπλε και συνεχιζω....
<em>"Η ερώτηση είναι: «Από ποιον εκπορεύεται το Άγιο Πνεύμα, τον Θεό Πατέρα ή τον Θεό Πατέρα και τον Υιό;» Η λέξη Φιλιόκβε στα Λατινικά σημαίνει «και ο Υιός». Ονομάζεται ζήτημα Φιλιόκβε γιατί η φράση «και ο Υιός» προστέθηκε στο Σύμβολο της Πίστης, δείχνοντας ότι το Άγιο Πνεύμα εκπορεύεται από τον Θεό Πατέρα και «τον Υιό». Υπήρξε τόσο μεγάλη διαμάχη γι΄ αυτό το ζήτημα που τελικά οδήγησε στο σχίσμα μεταξύ της Ρωμαιοκαθολικής και της Ορθοδόξου εκκλησίας το 1054 μ.Χ. Οι δύο εκκλησίες ακόμα δεν συμφωνούν για το ζήτημα Φιλιόκβε."

</em>Τι σημαινουν ολα αυτα τα ακαταλιβιστικα; (τουλαχιστον για μενα).
απο αλλη εκκλησιαστικη ιστοσελιδα<em>
</em>

<span style="font-size: 12pt"><em> "Τότε στην κυριολεξία Θεός είναι ο Πατήρ. Εάν εισαγάγουμε και δεύτερο αίτιο, τον Υιό, τότε κινδυνεύουμε να πέσουμε σε δύο Θεούς".
χανεται ο μονοθεισμος μαγκες, αυτο ειναι το προβλημα. Αν παμε και στο Αγιο Πνευμα πεφτουμε στην λακουβα με τις τρεις Θεοτητες.
</em>Εδω κουμπωνει και αυτο που ειπε ο Ματθαιος<em>
<span class="verse v31"><span class="content">"Γι’ αυτό σας βεβαιώνω πως κάθε αμαρτία και προσβολή κατά του Θεού θα συγχωρηθεί στους ανθρώπους</span></span>".
"<span class="verse v31"><span class="content"><span class="verse v32">Αν κάποιος μιλήσει προσβλητικά κατά του Υιού του Ανθρώπου, ο Θεός θα τον συγχωρήσει</span></span></span>".
"<strong><span class="verse v31"><span class="content"><span class="verse v32">όποιος όμως μιλήσει εναντίον του Αγίου Πνεύματος, αυτόν ο Θεός δε θα τον συγχωρήσει ούτε στον τωρινό ούτε στο μελλοντικό κόσμο</span></span></span></strong>".
</em>παει το ομοουσιο και το αδιαιρετο και μενει το μυστηριο της τριαδικης μοναδας. Αυτο που εκανε το ματι μου να πεσει σαν το ματι του Sauron πανω στο κειμενο του Ματθαιου, ειναι η συγχωρεση στον τωρινο και μελλοντικο κοσμο. Δηλαδη εχουμε αμαρτια και στον επομενο κοσμο και προφανως υπαρχει και επομενος. Εδω σκανε μυτη οι Βουδιστες με τους πολλους παραδεισους και τις πολλες κολασεις και ταυτοχρονα ο Στιβεν Χοκινγκ με την υπερφορτισμενη μπαταρια και με τα πολλα μη αστρικα συμπαντα (Θεωρια των παντων). Καπως ετσι ξεκινανε οι Σταυροφοριες και χορευουν οι λαμες ταγκο με του λαιμους.
Εδω μια λεξη και εκανε δυο Εκκλησιες (και οχι μονο) να βγαλουν φαλτσετες.

Δεν εξηγω, λιγη βοηθεια ζητω απο τυχον παντογνωστες.

ναι, ο Takei....
takei.jpg


Θα φυλάξετε τον Νομον μου. Δεν θα ζευγαρώσής προς ένωσιν ζώα διαφόρων γενών. Δεν θα σπείρης στον αμπελώνα σου διαφόρους άλλους σπόρους. <strong>Να μη ενδυθής ιμάτιον κίβδηλον, υφασμένον από νήματα διαφόρων ποιοτήτων.</strong>

</span>
 

Tony Corvus

Ancient Red Dragon
Φασαίος Larianός Τσοβόλα δώστα όλα Sign me up! Approval of the Admiral
Joined
Dec 1, 2012
Messages
11,492
Στην πολυκατοικια μπηκε νιου μπλαντ (οπως θα ελεγε και ο σνικαρος) η "γοχ" της πολυκατοικιας βρηκε οτι εχει φυτεψει χορτα στο σπιτι του και κανει βρωμικες δουλειες για να τα βγαλει περα, φοβουνται για την ζωη τους και καποιοι πιστευουν οτι συνεργαζεται και με βορι ζακονε. εγω απλα πιστευω οτι εχει μαπα internet, γιατι εχω κολληματα στο σερφαρισμα...

https://www.youtube.com/watch?v=g5xJBKVGTGs

gangsta gangsta
 

stefan24

Half-Ogre
Joined
Jun 4, 2016
Messages
608
Έπειτα από 3-4 μήνες αποχής από τον πολιτισμό και ιδιαιτέρως από τον υπολογιστή μου, αισθάνομαι σαν τους ηλικιωμένους εκεί έξω που πρωτογνωρίζουν την τεχνολογία  8-O
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,391
long time, no see

Ελπίζω να περνάτε καλά και σας βλογάει ο Αη Βασίλης. Χρόνια πολλά και να σας χαίρονται οι δικοί σας
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,921
Και πού ακριβώς βρίσκεσαι? Απολύθηκες από το στράτευμα ή σφάζεις γαλοπούλες και χορεύεις τσάμικα με τους Ταξίαρχους?
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,391
Αυτές τις φασάρες τις έχασα. Αλλά έζησα άλλες, Αγίου Γεωργίου στην ΕΛΔΥΚ, 28η Οκτωβρίου στα ελληνοαλβανικά σύνορα και Παρμενίωνα επίσης στην ίδια Μεραρχιάρα. Γενικά έχω απολυθεί από τον Νοέμβριο, αλλά ασχολούμαι με το να κερδίσω τον χαμένο χρόνο στην ζωή και στο KC: D
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,921
[attachment file=509273]

In the Heart of Winter.

Με κόβω αποκλεισμένο από αύριο το πρωί. Τουλάχιστον έχω φαΐ, νερό και Subnautica.
 

The Nameless One

Mind-flayer
Joined
Jun 16, 2015
Messages
1,911
[quote quote=509272]<a class="gdbbx-bbcode-attachment" href="//i1.wp.com/ragequit.gr/wp-content/uploads/2019/01/snowy-olympou.jpg" target="_blank" rel="noopener"><img class="gdbbx-bbcode-attachment-image" src="//i1.wp.com/ragequit.gr/wp-content/uploads/2019/01/snowy-olympou.jpg" />

In the Heart of Winter.

Με κόβω αποκλεισμένο από αύριο το πρωί. Τουλάχιστον έχω φαΐ, νερό και Subnautica.

[/quote]
Πόσο να σου κρατήσουν οι προμήθειες όμως?

Σου προτείνω να φορτωθείς το σακίδιο εκστρατείας, το πιστο σου τουφέκι (με διόπτρα), στρατιωτικό μαχαίρι και να βγεις έξω και να εξερευνήσεις το μετά αποκαλυπτικό κόσμο που ανοίγεται μπροστά σου.

Σε ενημερώνω ότι η πλειοψηφία των άλλων ανθρώπωνα που θα βρείς στο δρόμο σου είναι είτε μεταλλαγμένοι είτε άτυχοι, εξαθλιωμένοι επιζώντες σαν και εσένα που θα προσπαθήσουν να σου αρπάξουν τα ελάχιστα σου εφόδια, οπότε δράσε αναλόγως.
 

Dim Gian Bot

Death Knight
Sign me up! Approval of the Admiral Born Leader PCMaster Veteran
Joined
Apr 2, 2016
Messages
4,148
The Division 1.5

(Προσοχή στους Cleaners :Ρ)
 

jimmy213

Death Knight
Joined
Nov 26, 2012
Messages
4,118
Κάπως έτσι ήταν και τα Γιάννενα σήμερα. Φαντάζομαι ότι χθες θα ήταν χειρότερα.
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,391
Εδώ παίξαμε μπάλα στο ένα μέτρο. Μπορώ να πω ότι το expendition ήτο άκρως ενδιαφέρον, αν και σε κάποια στιγμή πίστεψα ότι θα αφήσω τα κόκκαλά μου στο βουνό.
Αποκορύφωμα όταν βάλθηκα να πιάσω έναν λαγό με τα χέρια, αλλά τελευταία στιγμή ξεκοκάλωσε



το φετινό New year's eve ήταν βγαλμένο από meme. Κλείνεις κουρτίνες και πατζούρια και λιώνεις το αγαπημένο σου game. Είχα δοκιμάσει να βγω την προηγούμενη και τα βρήκα όλα κλειστά :p
 
Top Bottom