Official Off-Topic Thread

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
CarelessPreciousCat-size_restricted.gif

Μπριαμ με γίδα βραστή.
Ταιζεις με το μπριαμ την γίδα κι έπειτα την σφάζεις

ολα καλα απο αυτα που αναφερετε αλλα ηταν αναγκη να πεσει η συζητηση σε γιδα και δη βραστη?!??! Απο τη μποχα παιζει να μετακομισει ολο το οικοδομικο τετραγωνο.

Σπανακόριζο λένε.... Lol, cute.
Όχι όσο υπάρχει κουνουπίδι (που για κάποιο λόγο, με σάλτσα τρώγεται).

Επίσης μπριάμ και μπάμιες (με κοτόπουλο ή σκέτες) μια χαρά φαγητά είναι.
Κάτι οσμίζομαι σε αυτό το θρεντ. Δεν είναι η λίγδα του Swiney αλλά
η στεγανότητα των γευστικών καλύκων. :trollface:

Κι αν πικρίζει η μελιτζάνα; Το 'χασες το φαγητό. Καλύτερα χωρίς μελιτζάνες.

σπανακόριζο -> ο φόβος και ο τρόμος των παιδικών μας χρόνων :Ρ

Mηπώς θες να πεις τα φασολάκια?:oops: (ακόμα είναι για μένα:sick:)
Ούτε το μπριάμ μου άρεσε ποτέ
Δεν θα ξεχάσω και στο στρατό όποτε είχε φακή/φασολάδα όλη η μονάδα είχε διαφορετική άποψη και έτρωγε πιτόγυρα:LOL:
Μπάμιες με κοκκινιστό κοτόπουλο είναι επος, από τα αγαπημένα μου φαγητά προσωπικά.

Φασολάκια παναρισμένα πωω, τα πακοτίνια των πρωταθλητών.

εγώ εκείνο που δεν καταλαβαίνω είναι πως είναι δυνατόν, 2 γενιές μετά τους παππούδες μας που έτρωγαν ψωμί και ελιά, να είμαστε όλοι τόσο κρεατοφάγοι.

Δεν ήταν το ίδιο εύκολα προσβάσιμο τότε το κριας.

Στα στρατό εμείς τρέχαμε όταν είχε ομελέτα πάντως. Ούτε οι μονιμάδες δεν την τρώγαν

εγώ βαρέθηκα το κρέας, εξετάζω πιο vegetarian μονοπάτια τώρα, πχ αρνάκι φρικασέ με πικρά χόρτα

εγώ εκείνο που δεν καταλαβαίνω είναι πως είναι δυνατόν, 2 γενιές μετά τους παππούδες μας που έτρωγαν ψωμί και ελιά, να είμαστε όλοι τόσο κρεατοφάγοι.

Ψωμί κι ελιά λέει η μπουρζουαζία, οι δικοί μου παππούδες ανακάτευαν χαλίκια με χρησιμοποιημένο λάδι μηχανής από το τρακτέρ για να φάνε.

εγώ βαρέθηκα το κρέας, εξετάζω πιο vegetarian μονοπάτια τώρα, πχ αρνάκι φρικασέ με πικρά χόρτα

Ψωμί κι ελιά λέει η μπουρζουαζία, οι δικοί μου παππούδες ανακάτευαν χαλίκια με χρησιμοποιημένο λάδι μηχανής από το τρακτέρ για να φάνε.

Οι δικοί σου παππούδες την είχαν ταράτσα με το λάδι μηχανής. Οι δικοί μου έστηβαν τα χαλίκια με τα χέρια και το ζουμί το έριχναν πάνω στα δέκα κομματάκια σκόνης που είχαν μαζέψει όλη την ημέρα.

ρε το διάβασες όλο τι γράφω; :p

Κύριε Μπρους πείτε τι τρώγανε οι παππούδες σας τότε μετά την άφιξη του Καποδίστρια και μην είστε εκτός θέματος παρακαλώ.

Σα να βάζεις τη Μπελούτσι στο κρεβάτι και να της φοράς τσιγκινο βρακάκι. Κρίμα δεν είναι?
ΡΕ τι λες; αρνάκι φρικασέ λέμε, όχι υποκατάστατο μπιφτεκιού!!!!

Back