Official Off-Topic Thread

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Δεν θελω λευκο θορυβο οταν βγαζω γκρινια. Μπαλα και μπριαμ ειναι του διαβολου η αηδια

Δεν μπορώ να καταλάβω ποιο είναι το πρόβλημα με το μπριάμ. Το καλύτερο φαγητό. Όποτε υπάρχει μπριαμ στο σπίτι, ο Μπάμπης βάζει διπλό τζατζικάκι στο πιτόγυρο για νοστιμιά.

το πρόβλημα είναι ότι δεν έχετε φάει καλό μπριάμ με μελιτζάνες και κολοκυθάκια από κήπο και μαγειρεμένο από άνθρωπο που ξέρει τι κάνει :p

Νομίζω ότι δεν πρέπει να μπούμε στη διαδικασία να κρίνουμε τα επί μέρους στοιχεία του μπριάμ, διότι κινδυνεύουμε να δείξουμε ότι το Epic Store δεν είναι και ό,τι χειρότερο έχει συμβεί για την προσβολή της Ανθρώπινης Αξίας.

:gap:

θα τα εκτιμήσετε όλα αυτά όταν δείτε την χοληστερίνη να έρχεται και τότε θα ρωτάτε "Νίκο, πως ψήνουν στο grill μανιτάρια και μελιτζάνες;"

Λίγη φετούλα (μισό κιλό πνιγμένο σε ένα λίτρο λαδορίγανη), λίγο ψωμάκι (ένα καρβέλι ανά μερίδα), μια γαβάθα ελιές... έτσι χορταίνω κι εγώ με "μπάμιες".

το πρόβλημα είναι ότι δεν έχετε φάει καλό μπριάμ με μελιτζάνες και κολοκυθάκια από κήπο και μαγειρεμένο από άνθρωπο που ξέρει τι κάνει :p

Κι αν πικρίζει η μελιτζάνα; Το 'χασες το φαγητό. Καλύτερα χωρίς μελιτζάνες.

Νομίζω πάντως πως υπάρχουν πολύ χειρότερα φαγητά από το μπριάμ (βλ. σπανακόριζο -> ο φόβος και ο τρόμος των παιδικών μας χρόνων :Ρ).

Έχω περιβόλια που φτάνουν για να ταισουν δύο λόχους από χρήστες του EGS. Τις μελιτζάνες τις τρώμε με κιμά, είτε γεμιστές είτε στον μουσακά και εν συνεχεία τρέχουμε το Steam σαν κανονική οικογένεια.

Το σπανακόρυζο είναι το πρωινό των πρωταθλητών. Συνοδεύεται με φέτα και ένα ποτηράκι κρασί. Έλα μετά να περπατήσουμε στο χωράφι ή στο δάσος να δεις πού θα φτάσει η χοληστερίνη

Κάτι λείπει από αυτό το θρεντ.

Α ναι.

@billakos90 ρίξε την πολύτιμη άποψή σου για το ζήτημα.

Το σπανακόρυζο είναι το πρωινό των πρωταθλητών. Συνοδεύεται με φέτα και ένα ποτηράκι κρασί.

Ρε μαν, άσε τα ξεκαρφώματα και πήγαινε στο κοντινότερο ΑΑ.

Σπανάκι μόνο φρέσκο σε καμιά πράσινη σαλάτα, μαγειρεμένο δεν τρώγεται το ρημάδι.
Το μπριάμ μια χαρά ωραιαότατο είναι, απλά έχει χαμηλό "ταβάνι" δεν μπορεί δηλαδή να συγκριθεί με μουσακάδες, παστίτσια, τηγανιά χοιρινή και ούτω καθεξής.

Αλλά μια και λέμε για Epic Store, να πω ότι έβαλα στο library το Ροκελί απλά και μόνο για να τσιμπήσω το κουπόνι του θείου Τιμ και καπάκια να το κουμπώσω στο Detroit: Become Human που ζαχάρωνα καιρό. Ελπίζω να παιχτεί πριν βγει το 2020.

Last edited:
Τι άρχισε να μοιράζει συνταγές για μπάμιες ο σουινης?

Την επόμενη βδομάδα δίνει δωρεάν λαχανόρυζο. Έχω ακούσει ότι σε κάποιες χώρες το τρώνε κιόλας.

σπανακόριζο -> ο φόβος και ο τρόμος των παιδικών μας χρόνων
Μεσημέρι εφιάλτης. Ήμασταν λοιπόν απογευματινοί εκείνη τη βδομάδα (οι μεγαλύτεροι κατάλαβαν) και είχαμε αυτό το βδελυγμα που θέλει να λέγεται και φαγητό. Το μεγαλύτερο μέρος το πετάξαμε με τον αδερφό μου στην τουαλέτα, κάμποσο το επιστρέψαμε στην κατσαρόλα και το λίγο που είχε μείνει το απλώσαμε στο πιάτο.
Αργότερα είπαμε στη μάνα μου πως αφήσαμε τις άκρες.

Χάλια μεσημεριανό φαγητό + σχολείο απόγευμα = γερές βάσεις για να μετατραπεί κάποιος σε serial killer...

Back