Official Off-Topic Thread

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
"Σταλινικές μέθοδοι και ψυχιατρείο για τους αρνητές του εμβολίου"

ΕΜΠ1

28160241.jpg

Χωρις αμφιβολια, αναφερεται στην καθηγητρια η οποια, δεν ξερω αν το αναφερει το αρθρο, την πηραν για ψυχιατρικη παρακολουθηση υστερα απο εντολη της μητερας της. Ειχα την απορια γιατι δεν ειχα διαβασει για τον διωγμο των αντι-εμβολιαστων με την μεθοδο του τρελαδικου.
Ενας μεγας προβληματισμος ξεπηδησε απο την διαμαχη σιωνιστων με το ισλαμ με σκοπο να καταστραφει ο χριστιανισμος.
Η απορια μου ποτιστηκε και απο τον τιτλο "απαντηση στις θεωριες για εξωγηινους" αν κρινω απο την φωτογραφια, οι εξωγηινοι ειναι δαιμονες του μπλακ μεταλ.

Χωρις αμφιβολια, αναφερεται στην καθηγητρια η οποια, δεν ξερω αν το αναφερει το αρθρο, την πηραν για ψυχιατρικη παρακολουθηση υστερα απο εντολη της μητερας της. Ειχα την απορια γιατι δεν ειχα διαβασει για τον διωγμο των αντι-εμβολιαστων με την μεθοδο του τρελαδικου.
Ενας μεγας προβληματισμος ξεπηδησε απο την διαμαχη σιωνιστων με το ισλαμ με σκοπο να καταστραφει ο χριστιανισμος.
Η απορια μου ποτιστηκε και απο τον τιτλο "απαντηση στις θεωριες για εξωγηινους" αν κρινω απο την φωτογραφια, οι εξωγηινοι ειναι δαιμονες του μπλακ μεταλ.
μάλλον την γιατρό στο κέντρο υγείας θα λέει

Μολις ξυπνησε και ο Γεωργιαδης γιατι δεν ηξερε οτι αυτο το πραγμα βγαζει λεφτα με ουρα. Το κριτηριο για να αλλαξει γνωμη, που δεν εχει γινει ποτε :p

Από την περασμένη εβδομάδα παίζει το παρακάτω σκηνικό. Προσπεραστε το πρώτο λεπτό.
Ο συνοδηγός μετανιώνει κάθε δευτερόλεπτο της στιγμής που επέλεξε αυτό το επάγγελμα.

Κι εδώ μια ντασκαμ. 👌👌

Θα έλεγες πως είναι οι αρκούδες της θάλασσας; Ιτς ολ φαν εν γκέιμς μέχρι κάποιος να χάσει ένα πόδι;

Καποια στιγμη στο παρελθον, ειχα την χαρα να ειμαι κατοχος ενος ποιμενικου καυκασου που ειναι ζωα γνωστα για την ξεροκεφαλια τους και την αγαπη για τον κατοχο τους. Κοιμοταν και θεωρησα αστειο να την ξυπνησω με δυνατη φωνη και παλαμακια.
Αγιο ειχα γιατι ειναι ζωα που παρα το βαρος τους, κινουνται σαν αιλουροι (σοβαρα). Αν τα δευτερολεπτα, μεχρι την αναγνωριση, ηταν 1 περισσοτερο θα ειχα γινει ροδελες.

Ειναι η πρωτη φορα που διαβασα τετοια ειδηση και οι φωκιες υπαρχουν απο τοτε που ανακαλυφθηκε το δαγκωμα. Θα πρεπει να εκανε την χειροτερη προσεγγιση στο ζωντανο.

Οφείλω να σας ενημερώνω με την επικαιρότητα που μου αραδιάζει ο αλγόριθμος του Γιουτουμπ.
Η Νικόλ μετά από τα 21 έτη, πήγε 22!

Το κείμενο έχει ανακρίβειες! Στην αρχή λέει ότι έβγαλε κοπάδι με κατσίκες και μετά οι κατσίκες μεταμορφώθηκαν σε πρόβατα...

Δεν θα τα πάμε κα-α-αθόλου κα-λά-α-α-α...

Εχω την εντυπωση οτι ο βοσκος, εν γνωση του, πηγε τα ζωντανα να βοσκησουν εκει επειδη στα @@ του και επειδη εκει εχει πολυ χορταρι.

Εχω την εντυπωση οτι ο βοσκος, εν γνωση του, πηγε τα ζωντανα να βοσκησουν εκει επειδη στα @@ του και επειδη εκει εχει πολυ χορταρι.
αποκλείεται τέτοιο πράγμα στην χώρα μας.
είμαστε εμείς σταρχίδιαμουεχωδικαιωματαδιαβασατοσυνταγμαδεθαμουπειςτιθακανωγιατιξερειςποιοςειμαιεγωρεμαλακα;

Back