Tony Corvus
Ancient Red Dragon

Έχω σκοτώσει ένα τέτοιο στο Σκαηριμ. Κάποιος νεκρομανσερ θα έκανε τα δικά του
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!![]()
Ανάβουν στο φουλ οι μηχανές της Πίτσος - Ολο το παρασκήνιο | in.gr
Η ελληνική εταιρεία «Pyramis» ανακοίνωσε ότι έγινε το μεγάλο βήμα για την επαναλειτουργία μέρους των εγκαταστάσεων της «Πίτσος»www.in.gr
Ενδιαφέρον εξέλιξη.
Με ανάρτησή του στο twitter o υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε σχετικά:
«Χθες αργά το απόγευμα ενημερώθηκα επισήμως από την εταιρία «Pyramis» ότι το μεγάλο βήμα για την επαναλειτουργία των εγκαταστάσεων της «Πίτσος» έγινε. Είμαι υπερήφανος που άλλη μια πρωτοβουλία μας πιάνει τόπο, για να δημιουργούν εκ νέου θέσεις εργασίας που χάθηκαν. Συνεχίζουμε!»
Έκλεισε η πιτσαρία στην Ελλάδα και πήγε πλέον όλη η παραγωγή στην Τουρκία.Ποια ειναι η ιστορια στο θεμα Πιτσος; και γιατι ο Γεωργιαδης...
Ρωταω επειδη απο τις πρωτοβουλιες τους δεν εχουμε καλες μνημες.
Έκλεισε η πιτσαρία στην Ελλάδα και πήγε πλέον όλη η παραγωγή στην Τουρκία.
Από ότι φαίνεται η pyramis αποφάσισε να επενδύσει σε μονάδα παραγωγής αγοράζοντας ότι άφησε πίσω η πιτσος.
όχι μωρέ φαντάζεται πράγματα ο μλκς.Η μεταφορα ειναι πολιτικη αποτυχια που τωρα την εμφανιζουν ως επιτυχια. δεν ρωταω, ειμαι σιγουρος.
Την πρωτοβουλια δεν καταλαβα, τους πηρε τηλεφωνο ο Γεωργιαδης και τους ειπε αγοραστε και αυτοι το εκαναν;
κάτι δεν είχε βγει για το κτηματολόγιο;Έχετε υπόψη κάποιο πρόγραμμα χαρτών στο οποίο να μπορώ να εισάγω μια σειρά συντεταγμένων, και να μου βγάλει το σχήμα που αυτές δημιουργούν; Ιδανικά θα ήθελα να μπορώ να μετρήσω κι αποστάσεις/εμβαδό.
κάτι δεν είχε βγει για το κτηματολόγιο;
Πριν καν λανσαριστεί, το chia έχει καταλάβει περισσότερο από 1 exabyte αποθηκευτικού χώρου. Αυτό αντιστοιχεί σε περίπου 1 εκατομμύριο σκληρούς δίσκους χωρητικότητας 1 terabyte που βρίσκει κανείς στο μέσο PC.
Σύμφωνα με την South China Morning Post, οι τιμές σκληρών δίσκων στην Κίνα έχουν αρχίσει να ανεβαίνουν καθώς οι miners του chia συγκεντρώνουν αποθηκευτικό χώρο. Η τιμή των σκληρών δίκων χωρητικότητας 12 terabyte έχουν αυξηθεί κατά 59% από την ανακοίνωση του chia τον Φεβρουάριο ενώ οι πιο ποιοτικοί δίσκοι με χωρητικότητα άνω των 8 terabytes έχουν εξαντληθεί.
αν δουλεύει με ότι δίσκους να 'ναι, έχω αρκετούς παλιούς μικρούς, να τα κουμπώσω όλα επάνω σε κανένα σύστημα να βγάλουμε κανά φράγκοΕίχαμε τους βιγκαν με τους σπόρους Chia, τώρα έχουμε και αυτό.
Chia: Το νέο κρυπτονόμισμα που θα μπορούσε να εκτοξεύσει τις τιμές των σκληρών δίσκων