What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Official Off-Topic Thread

Dark Archon

Mind-flayer
Joined
Dec 21, 2012
Messages
1,655
Μου στείλανε το παρακάτω λινκ σήμερα.
 

stefan24

Half-Ogre
Joined
Jun 4, 2016
Messages
608
229803470_5885010228235766_8462906382955691199_n.jpg
Συν 1 καναντερ από Ισπανία, ξέχασαν να αναφέρουν.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,325
Συν 1 καναντερ από Ισπανία, ξέχασαν να αναφέρουν.

Βασικα ζητανε συνεχεια και ερχονται συνεχεια. Νομιζω οτι ζητησαν ακομα ενα ρωσσικο ιπταμενο τανκερ, οχι δωρεαν.
Ειναι λιγο δυσκολο να παρακολουθησεις το θεμα. Στην Τουρκια εχουν παει επισης πολλοι για βοηθεια, αφου ο Ερντογαν ανακαλυψε οτι ενας κουβας με νερο δεν σβηνει ουτε την σπιρταδα στον κατουρημενο τοιχο.
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,224
Το κείμενο στο μακελειό δεν μας είπε κάτι καινούργιο. Έχουμε φτάσει στο σημείο όπου οι μόνες φωνές που ασχολούνται με το ζήτημα, εκτός των σοσιαλ μίντια είναι ο Χίος και ο Μπογιοπουλος
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,325
Εγω διαβασα οτι ο Μητσοτακης δηλωσε λυπη για την καταστροφη. Τιναξε την ευθηνη του σαν πιτυριδα απο το σακακι του. Υποσχεθηκε οτι ολα τα καμενα θεωρουνται αναδασωτεα, χωρις νομοθετικη ρυθμιση. Δεν χρειαζεται μακελειο και μπογιοπουλος, οποιος εχει εγκεφαλικα κυτταρα που πλεουν ελευθερα καταλαβαινει.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,325
Την ωρα που στην Ελλαδα, και οχι μονο, δεν εμεινε δεντρο για να κρεμαστουμε. Στην Αγγλια πρεπει να εχουν ενα ανοιγμα για οδηγους φορτηγων, αφου εχει ζητηθει απο τα στρατιωτικα φορτηγα να γεμισουν τα ραφια των σουπερ μαρκετ. Φαινομενο που αποδιδεται στα απονερα του lockdown σε συνδιασμο με το Brexit.

Σε αλλα νεα, που εχουν παιχτει ελαχιστα, ειναι η τιμη του φυσικου αεριου. Ανεβηκε 1.000% (χιλια) και σας το λεω για να ξερετε τι να ρωτησετε εαν σας παρουν τηλεφωνο για να σας πουλησουν το φτηνο αεριο, να φουλαρετε το αυτοκινητο σας κτλ. Προσφορα και ζητηση φιλτατοι και δεν νομιζω οτι ειναι καποιος που νομιζε οτι η τιμη θα ηταν για παντα χαμηλη. Αυτο κουμπωνει και με την αυξηση της χονδρικη τιμης του ηλεκτρικου ρευματος.

Για να μην ξεφευγω απο το καπνισμενο πνευμα των ημερων και ας ειναι απο το documento.


Και εξηγεί: «Ζητήσαμε να γίνει μια σοβαρότερη προσπάθεια στην πρόληψη: απουσιάζει. Ζητήσαμε συνεργασία φορέων και ολοκληρωμένη προσέγγιση: απουσιάζει. Προτείναμε ενίσχυση της Δασικής Υπηρεσίας για τη διαχείριση των δασών: απουσιάζει. Και ενώ δεν έχει γίνει τίποτα προς αυτήν την κατεύθυνση, τα ενάερια μέσα αυξήθηκαν χωρίς κανενα όριο εκτινάσσοντας το κόστος σε βαρος της οποιασδήποτε ενίσχυσης της πρόληψης».

Αυτο που χρειαζομαστε ειναι μια αναιμακτη επανασταση, πριν ανεβει η τιμη στο χαρτι υγειας γιατι τοτε θα ειναι πολυ αργα.
 

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
Joined
Nov 24, 2019
Messages
3,500
λελο μη με βγανεις απ τα ρουχα μου, γιατι δεν ειναι ωραιο το θεαμα.
περα απ το οτι το ντοκουμεντο ειναι μια χαρα εφημεριδα, τον ξανθοπουλο τυχαινει να τον ξερω προσωπικα. ειναι πολυ σοβαρος ανθρωπος και πολυ πολυ σοβαρος επιστημονας. δασολογος παγκοσμιου βεληνεκους.
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,224
Λελο, η τιμή της χονδρικής τιμής ρεύματος ανέβηκε λόγω της εισαγωγής του target model, λόγω του οποίου έχει πάρει τρελό ανήφορο.
Δεν έχω πρόχειρα νούμερα, αλλά νομίζω ότι ξεκίνησε από τα 40 την MWh και τώρα παίζει στα 156.
Θεωρώ ότι ο λόγος που ανέβασαν την τιμή ήταν για να πάρουν κι αυτοί μερίδιο της πίτας του Μυτιληναίου και των λοιπών ηλεκτροπαραγωγών.
@Hank Chinnaski , τα φώτα σας
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,325
λελο μη με βγανεις απ τα ρουχα μου,
Φιλτατε, μη βγεις απο τα ρουχα σου επειδη θα μας παρεξηγησουν, τα υπολοιπα ειναι προσωπικο γουστο του καθενο.
Δεν εχω καποιο κομπλεξακι με το Documento, αλλοι ομως εχουν και καλο ειναι να παιζει η προειδοποιηση. Θα συμφωνησω οτι εχει βγαλει τα σκουπιδια της πολιτικης σε κοινη θεα ομως δεν παυει να ειναι ενα μεσο το οποιο βαζει και << >>.
Για το συγκεκριμενο αρθρο, νομιζω οτι ειναι λογος να ανοιξουν εκτακτως τα δικαστηρια, να σκουπιστουν-αεριστουν πολλα κελια και να γεμισουν τα πεζοδρομια με τελαρα που ειναι γεματα με σαπια ζαρζαβατικα, ετοιμα προς ριψη.
Λεει οτι ελεγα και εγω πριν λιγες μερες. Λιγο δυσκολο να με αυτοαναιρεσω και μαλιστα χωρις λογο.
 

Dark Archon

Mind-flayer
Joined
Dec 21, 2012
Messages
1,655
Μέχρι να έρθουν θα έχει πάει η φωτιά στη θάλασσα. Απο την άλλη όμως αν δεν καούν τα πάντα πως θα μας πουλήσουν μετά ανεμογεννήτριες για τα καμμένα;
 

Myrmidonas

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
2,037
Δεν γνωρίζω αλλά νομίζω ότι πιο πολύ έχουν πυροσβέστες πόλεως και όχι δασών. Τα τελευταία 5 χρόνια που είμαι Γερμανία δεν θυμάμαι να έχω ακούσει για φωτιά σε δάσος, βρέχει τις περισσότερες μέρες ούτως ή άλλως
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,325
Ουτε εγω γνωριζω για το Γερμανικο πυροσβεστικο σωμα. Αυτο που γνωριζω ειναι η απλοχερια των Γερμανων και οτι ειναι λιγο χλωμο η βοηθεια να ειναι μια δωρεαν υπηρεσια. Εαν ηθελαν θα μπορουσαν να στειλουν μερικους πυροσβεστες, οπως το Ισραηλ, για το θεαθηναι.


Ολη αυτη η βοηθεια δειχνει και σε τι κατασταση εχει πεσει το πυροσβεστικο σωμα.
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628
Άλλο πυρόσβεση, άλλο δασοπυροσβεση. Διαφορετικές υπηρεσίες με εντελώς διαφορετικές αρμοδιότητες. Το μόνο κοινό που έχουν είναι η μάνικα με το νερό. Άσχετα αν έχουν αναγκαστεί στο ρόλο των δεύτερων οι πρώτοι λόγω μεθοδευμενων και συστηματικών περικοπών κάθε χρόνο τα τελευταία δέκα χρονια. Να τα βάλω χοντρικά μην πάμε παραπισω
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,325
Στο θεμα αλλο το ενα αλλο το αλλο κατσε κατω.... εχεις δικαιο φιλτατε ομως τωρα.... στελνουν. Εμενα στα @@ μου αν εστειλαν/δεν εστειλαν απλα το θεμα ειναι λιγο κοροιδια. Προς το τελος και με το πασο μας, μπας και δεν χρειαστει να κατεβουμε απο τα οχηματα παρα μονο για να παρουμε την αναμνηστικη πλακετα για την βοηθεια και τα ευχαριστω.
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,224
Τις εποχές προ Σημίτη την δασοπυροσβεση είχε αναλάβει το δασαρχείο. Τότε η Ελλάδα είχε το πολύ 5 αεροπλάνα. Και τότε ξεσπούσαν φωτιές και μάλιστα με πολλες εστίες, αλλά τότε δεν είχαμε προβλήματα. Γιατί;

Α) Οι δασικοί ήξεραν δρόμους, κατατόπια, πηγές υδροδότησης, βλάστηση και μικροκλίμα. Οι σημερινοί, ας τους πούμε αστικούς, δεν έχουν ιδέα περί αυτών.

Β) οι δασικοί έφτιαχναν τις αντιπυρικες τους ζώνες με φωτιά. Οι σημερινοί δεν ξέρουν καν τι είναι αυτό. Λέγεται δε, στα δασαρχεία, ότι βαριουνται.

Γ) Αν κρίνω από τα λεγόμενα καντήλια που αφήνουν να σιγοκαινε, επειδή δεν ασχολούνται μαζί τους, μάλλον ισχύει.

Εν τέλει, φτάσαμε στο σημείο η χώρα να έχει έναν τεράστιο στόλο από αεροπλάνα και ελικόπτερα και να μην μπορεί να διαχειριστεί προβλήματα τα οποία κάποτε απλώς δεν υπήρχαν.

Εν τώ μεταξύ, αυτή την αλλαγή φρουράς την χρεώθηκε ο Κωστάκης, ο κονσολας ντε 😛
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,325
Εν τέλει, φτάσαμε στο σημείο η χώρα να έχει έναν τεράστιο ΚΑΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ στόλο από αεροπλάνα και ελικόπτερα και να μην μπορεί να διαχειριστεί προβλήματα τα οποία κάποτε απλώς δεν υπήρχαν.
Το διορθωσα.

Απο τις παλιες δηλωσεις του Κυριακου, που τωρα τελευταια κυκλοφορουν πολυ, κραταω την δηλωση οτι εχει ΝΕΟΥΣ ανθρωπους που θα στελεχωσουν την πολιτικη προστασια, ενω το ζητουμενο σε αυτο το κομματι ειναι η εμπειρια και οχι οι πειραματισμοι.
Οταν θεωρεις τον Χαρδαλια νεο ανθρωπο με ιδεες....σε τρωνε τα επικοινωνιακα πανηγυρια και τους ανθρωπους οι φλογες.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,564
Top Bottom