τρίγωνο παραθυράκι είχε το datsun του παππού μου, κορυφαία στιγμή της αυτοκίνησης. Γιατί να ανοίγεις όλο το παράθυρο να σε παίρνει ο διάολος; ανοίγεις το παραθυράκι και περνάει αεράκι όμορφα και απλά.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!ανοίγεις και τα πίσω παράθυρα που άνοιγαν "σκαστά" λίγο και είχες μια χαρά air flowΚαι ο παλιός σκαραβαίος (ο ορθόδοξος) είχε τρίγωνο παραθυράκι για να αερίζει ό,τι μπορούσε να αερίσει τότες...
lol, δεν αντάλλαζες με τούς φίλους σου δισκέττες μικρός;Πεπεριφαρμ remembers.
όταν είχαμε δισκέτες δεν είχα υπολογιστή ακόμα δικό μου, μετά με τα cd κάναμε "όργιο" αφού κάψαμε πόσα κάψαμε μέχρι να βγάλουμε ένα αλλά και πάλι δεν έπαιζαν χρήματα από την γερουσία ούτε για τα αντεγραμμένα με 1500 δρχ. οπότε είχαμε 5-6 παιχνίδια που αγόραζε ο καθένας από 1 και τα αντιγράφαμε μεταξύ μας.lol, δεν αντάλλαζες με τούς φίλους σου δισκέττες μικρός;ό
Πω πω, έχω backlog 35 παιχνίδια και έχω πελαγώσειόταν είχαμε δισκέτες δεν είχα υπολογιστή ακόμα δικό μου, μετά με τα cd κάναμε "όργιο" αφού κάψαμε πόσα κάψαμε μέχρι να βγάλουμε ένα αλλά και πάλι δεν έπαιζαν χρήματα από την γερουσία ούτε για τα αντεγραμμένα με 1500 δρχ. οπότε είχαμε 5-6 παιχνίδια που αγόραζε ο καθένας από 1 και τα αντιγράφαμε μεταξύ μας.
Σε σχέση με το backlog που πλησιάζει τα 1000 σήμερα...
Εγώ 46 και σκέφτομαι ότι δεν πρέπει να αγοράσω τίποτα καινούριο μέχρι τις Χριστουγεννιάτικες εκπτώσεις (τουλάχιστον), για να βελτιωθεί λίγο η κατάσταση.Πω πω, έχω backlog 35 παιχνίδια και έχω πελαγώσει
Αν αγοράσεις κάνα bundle από fanatical έχεις στο μπαμ 10 παιχνίδια με 5 ευρώ, αμφιβόλου ποιότητας οι περισσοτεροι. Εγώ είμαι λίγο τσίπης και αγοράζω γνωστούς τίτλους τετραετίας και πάνω μόλις πέσουν κάτω από 10-12 ευρώΕγώ 46 και σκέφτομαι ότι δεν πρέπει να αγοράσω τίποτα καινούριο μέχρι τις Χριστουγεννιάτικες εκπτώσεις (τουλάχιστον), για να βελτιωθεί λίγο η κατάσταση.
Σίγουρα ο @nitro912gr υπερβάλλει, έτσι δεν είναι;
Αν αγοράσεις κάνα bundle από fanatical έχεις στο μπαμ 10 παιχνίδια με 5 ευρώ, αμφιβόλου ποιότητας οι περισσοτεροι. Εγώ είμαι λίγο τσίπης και αγοράζω γνωστούς τίτλους τετραετίας και πάνω μόλις πέσουν κάτω από 10-12 ευρώ
Ευχαριστώ, αλλά νιώθω πολύ FOMOδεν είσαι τσίπης, είσαι σοφός καταναλωτής
ΘυμίζωΤα "αγγιχτα" δεν θα τα αγγιξετε ποτε και ειναι παιδια της απληστιας σας. Αυτα που παρατησατε ειναι σχεδον σιγουρο οτι θα μεινουν ορφανα.
Come undone που λεει και ο στιχος.
Αυτο το πραγμα με τα 500 και τα 1000 παιχνιδια που περιμενουν στο χαρεμι, ειναι θεμα για ψυχολογικη αναλυση.
Argently!Αυτο το πραγμα με τα 500 και τα 1000 παιχνιδια που περιμενουν στο χαρεμι, ειναι θεμα για ψυχολογικη αναλυση.