Official Off-Topic Thread

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
@soad667 Το μυστικο ειναι να χαλαρωσεις. Αγκαλιασε το ΖΕΝ, οπως αγκαλιαζει το νερο που ρεει τον ατερμονα χρονο.
Γινε ενα με την ροη και μπες σε εκσταση, οπως οι γυναικες στο βιντεο.

Θέλει το χρόνο του αυτό, ποιος ξέρει πόσο καιρό έμειναν οι τύπισσες χωρίς πισί για να κάνουν έτσι.

48 ωρες. Δεν ειδες την αλλη που φοραει ακουστικα που εχουν συνδεθει στον αερα;
Γιαυτο σου λεω, χαλαρωσε. Ολα ειναι ΖΕΝ και η πραγματικοτητα ειναι ενα ονειρο. Ολα ειναι υπαρκτα οσο τα βλεπουμε.

Έβλεπα σήμερα το hwinfo που τσεκάρω τακτικά θερμοκρασίες κτλ αν όλα είναι οκ στο σύστημα του γραφείου και παρατήρησα στον SSD το remaining life.

Αγορασμένος το 2017 σε σύστημα δουλειάς (και λίγο gaming στην αρχή) με το swap file επάνω του και καθημερινά γράψε σβήσε, με το ζόρι έχει γράψει 25ΤΒ data με life expectancy τα 75ΤΒ (δηλαδή όχι ότι θα χαλάσει αυτόματα, αλλά ελάχιστα εγγυημένα data εγγραφών είναι αυτό).

Τελικά ήταν μούφα εντελώς μάλλον το "οι SSD χαλάνε γρήγορα", έτσι και αλλιώς μέχρι να χαλάσει θα έχει δώσει την θέση του σε μεγαλύτερη χωρητικότητα.

Αγορασμένος το 2017
ελικά ήταν μούφα εντελώς μάλλον το "οι SSD χαλάνε γρήγορα",
τα έχω ξαναπεί, κάποτε τα παλιά χρόνια ήταν αλήθεια, εδώ και πάνω από 10 χρόνια δεν είναι αλήθεια. (10 χρόνια; πολύ λίγα λέω)

Εχθες διαβαζα για μια νέα υποθεση σχετικά με την Skroutz όπου ένα (ακόμη) κατάστημα-απάτη, κατέβασε ρολά χωρίς ποτέ να παραδόσει παραγγελίες και χωρίς ποτέ εννοείται να επιστρέψει χρήματα. Ξεκίνησε λοιπόν ο κόσμος να κάνει μαζικώς παράπονα με το ανάλογο χάσταγκ #cancel_skroutz.
https://www.msn.com/el-gr/news/national/cancel-skroutz

Από την μία έχουν ένα δίκιο, που η Skroutz δεν ελέγχει τα καταστήματα αυτά, παρόλο που δεν είναι υποχρεωμένη. Από την άλλη, ο Βαγγέλας φαίνεται πως άνοιξε κι εκείνος μαγαζί ονομάτι Shopflix (πήρε προαγωγή αυτός που σκέφτηκε το όνομα?)
Πώς το #Cancel_Skroutz έγινε τελικά #Cancel_Shopflix

Ενταξει, αλλα αυτο δεν μειωνει την ευθηνη του σκρουτζ. Το θεμα δεν ειναι οτι το σκρουτζ δεν εχει σχεση με τα καταστηματα. Ειναι θεμα διαυγειας και αποφυγης τετοιων καταστασεων, εννοω το #cancel. Αυτο θα ανεβασει και την ποιοτητα του ανταγωνισμου.
Νομιζω οτι θα επρεπε να λαμβανουν πολυ σοβαρα, την πρωτη καταγγελια. Δεν χρειαζεται να σφαχτουν αρκετοι για να βγαλουν ανακοινωσεις.
Μετα το αντιπαθεστατο σκρουτζ, τωρα θα εχω αλλη μια πλατφορμα για να αντιπαθω και με μπονους εκκινησης, τον αντιπαθεστατο χοντρο.
Το νταβατζιλικι εχει και υποχρεωσεις, δεν ειναι μονο καφες και χαρτζιλικι.

Εκεινο που βλεπω, ειναι οτι, περισσοτερο ενδιαφερομαστε για την βαβουρα και τον τζερτζελε, παρα για την ουσια του πραγματος. Ζουμε σε χωρα μικροαπατεωνων, η νομοθεσια μας δεν προστατευει τον καταναλωτη, το κρατος (ανεξαρτητου κυβερνησεως) εχει χεσμενο τον πολιτη. Και απο εκει που μεχρι προχτες, αγοραζαμε, απο τον μπακαλη της γειτωνιας, τουλουμοτυρι βερεσε και τον εξωφλουσαμε στο τελος της εβδομαδας η του μηνα, βρεθηκαμε να προπληρωνουμε το ροκφορ που ΘΑ μας φερουν απο την Αλσατια. Μοδα δεν λεω, αλλα αν αυριο μα πει η μοδα, οτι ειναι της μοδας να τον περνουμε, θα αρχισουμε να τον περνουμε, αδιαφοροντας για το τσουξιμο? Εδω και μερικα χρονια βλεπουμε τοσους να κλαινε, στα διαφορα σαιτς για τα φραγκα που εχασαν προπληρωνοντας κατι που ποτε δεν ελαβαν, ψευτοεγκυησεις κτλ και μυαλο δεν βαζουμε. Μας φταιει μετα ο καθε Βαγγελης που δεν κανει τιποτα παραπανω απο το να στησει μια νομιμη απατεωνοεταιρεια, οπως και οι υπολοιποι δλδ? Επισης, ενω βλεπουμε οτι τα περισσοτερα παραπονα και καταγκελιες γινονται για μεγαλα, χρονια στο χωρο μαγαζια, κατι κωστοβλοι, κατι πλεσιοι, κατι ισοπιδες κτλ, εμεις εκει! Καπου τα θελει κι ο κωλος μας

Last edited:
Ο Κουνελος εχει αναφερθει και στο παρελθον για το The Clue! μυθικος crime simulation γιγαντας.
Οταν γρονθοκοπουσα την Amiga εξαιτιας αυτου του παιχνιδιου, λιγοι απο εσας, δεν ξερατε ποιο ειναι το μεσα εξω του γιογιο.
Δεν προλαβα να το τελειωσω. Σε μια αλλη κριση αναμνησης, ειχα βαλει amiga emulator. Το συγκεκριμενο παιχνιδι φαινοταν χαλια σε σημειο που δεν γινοταν να παιξεις.

Σε μια αλλη κριση αναμνησης που με επιασε σημερα. Μπουκαρα στο YT για να δω κανενα walkthrough. Να μαθω τουλαχιστον πως τελειωνει. Ελαχιστα, υπερβολικα ελαχιστα τα video για το συγκεκριμενο παιχνιδι και με μολις με ενα να ειναι game guide/review.
57 λεπτα video, εδω ειμαστε λεω. Δεν παω στο τελος, θελω να γευτω το παιχνιδι απο την αρχη.

Η φωνη του τυπου ειναι εκνευριστικη σαν διαδηλωση του σωματειου εργαζομενων στις κορνες των πλοιων.
Μιλαει ακαταπαυστα, κανει συνεχεια ασχετα κλικ για να ανοιξει πραγματα που δεν εχουν σχεση με αυτα που λεει. Στην αρχη, κανει ενα βασικο λαθος και ξεκιναει το παιχνιδι απο την αρχη, αντε παλι οι διαλογοι.
Εκανα υπομονη μεχρι που η γροθια μου χτυπησε το γραφειακι μου.
καπου εκει στο 50κατι, ο τυπος λεει οτι του αρεσει να παιζει παιχνιδια για τα οποια εχει μηδενικη γνωση. Θα πρεπει να κανουμε και εμεις το ιδιο.
Κανει ενα εσκεμμενο λαθος στο plan μιας μπουκας σε κοσμηματοπωλειο και τον τσακωνουν οι ενστολοι. Αυτο ειχε ως αποτελεσμα το δευτερο ending, που δεν το λες ασχημο αλλα ειναι το ending που εχω φαει στην μαπα και που δεν ειναι το σωστο, της επιτυχιας, του σκανδαλου της siemens, οπου ολοι την εβγαλαν καθαρη. Το τελος του παιχνιδιου.
Στα σχολια διαβασα οτι πρεπει να προδοσεις ολους τους συνεργατες σου για να φτασει στον σωστο τερματισμο. Η προδοσια δεν ηταν στο σημειο που μας αφησε στα κρυα του λουτρου, ο πανηλιθιος.

Ενα απο τα εγκληματα που ακομα και ο Κουνελος ειχε καταφερει. Η θεια εμμα ηταν γενναιοδωρη. Τι παιχνιδαρα ηταν αυτη...

clue.jpg

Last edited:
Λογικα, για λιγο καιρο δεν θα μπορω να παιξω κανενα παιχνιδι. Θα μου σπασει τα χερια ο αδερφος μου. Επειδη ειναι πονοψυχος ανθρωπος, μετα θα με αφησει παραλυτο για να μην νοιωθω τα σπασμενα χερια.
Επαιξε βιντεοκληση με τον αδερφο μου και μου ειπε οτι θελει να με ρωτησει κατι ο ανηψιος μου. Η ερωτηση ηταν αν το call of duty ειναι καλυτερο απο το world of tanks. Του ειπα οτι ειναι ανομοια μεγεθη για να τα συγκρινεις και τον ρωτησα προς τι η ερωτηση. Θελει να χωσει τον αδερφο μου στο call of duty αλλα συναντησε σθεναρη αντισταση. Στην πορεια με ρωτησε τι παιζω εγω με την παλιογρια και αν εχω να προτεινω κανενα παιχνιδι για το playstation.
Μετα την αναλυση οτι τα pc ειναι για τους αντρες του ειπα να δοκιμασει RDR2 γιατι θα μαθει να ξυριζεται, θα χρειαστει στο μελλον.
Επαιξα και το City of Βrass που ειναι απο τα δυσκολοτερα παιχνιδια που εχω συναντησει. Με ρωτησε ποιο ειναι το δυσκολοτερο που επαιξα και του ειπα commandos II. Το τσεκαρε στο ΥΤ και δεν ενθουσιαστηκε και τοτε του προτεινα να εχει τον νου το για Postal 4 .
Ξεκινας με ενα φτυαρι αλλα ειναι ωραιο εργαλειο επειδη κοβεις χερια και κεφαλια που μπορεις να τα κλωτσησεις. Αν ξεμεινεις απο πυρομαχικα, την βγαζεις εξω και κατουρας ανθρωπους και αυτοι κανουν εμετο.
Το τσεκαρε στο ΥΤ και απο την λαμψη στο προσωπο του καταλαβα οτι αυτο το φως θα με στειλει ο αδερφος μου να βρω.

Καταλαβα και τον λογο που δεν με αφηνει η μοιρα να κανω παιδια.

Back