oποιος δεν κανει καλα τη δουλεια του με επισημες καταγγελιες και καταδικες, εδω και 5 χρονια τουλαχιστον, κι απ οτι καταλαβαινω και στο αμεσο μελλον, παιρνει τον πουλο και παει σπιτι του. ή μηπως δεν εχεις ακουσει για το ΣΕΕΔΔ, για τα ντου στα γραφεια μηπως εχει κανει καποιος το εγκλημα να παει απο κατω στην τραπεζα για να πληρωσει ρε παιδι μου τον γαμωενφια και το ρευμα και τις τυφλες διωξεις εναντιον των ΔΥ?
ο Κ.Μ. εδιωχνε κοσμο <b>οριζοντια</b>, χωρις κανενα κριτηριο, χωρις καμμια αφορμη και βρισκονταν ανθρωποι να πουν: μπραβο, καλα τους εκανε.. (ελπιζω να μην εισαι σ αυτη την κατηγορια).
επειδη με τρελαινει αυτη η κουβεντα, αν εχεις κανενα αλλο επιχειρημα για τους κακους, τεμπεληδες, αχρηστους ΔΥ, πεστο να συζητησουμε. σε τετοιο επιπεδο (α, πινουν φραπεδια, α, πηγα και δε μ εξυπηρετησαν καλα) δεν συζηταω. οποιος σου φερθηκε ασχημα, τραβα του μια καταγγελια <b>επωνυμη</b> και μετα ελα πες μου τι συνεβη.
αν θες σοβαρη κουβεντα, να εχεις υποψη σου οτι ειμαι στη μισθοδοσια και παιζω τους νομους με τα ενιαια μισθολογια στα δαχτυλα (καλυτερα απ οτι ο σιθάρης τον Β' Π.Π.). ελα λοιπον να κατσουμε να δουμε ποιον εχουνε κυριολεκτικα ΓΑΜΗΣΕΙ (σορυ στους αντμινς, παρακαλω να μην διαγραφει ωστοσο) εδω και 6 χρονια στις μειωσεις μισθων, στην υπερφορολογηση, στην απειλη για αδικαιολογητες απολυσεις, δηλαδη στην σωματικη και ψυχολογικη εξαθλιωση.
αντε να πουμε, εχουμε βρει μια καραμελα απ τα 80s και πιπιλαμε και πιπιλαμε. εχει λιωσει, μαγκες. παει, ξεχαστε το.
και βαλτε κατω τα στοιχεια του οοσα, της εκτ, της τραπεζας της ελλαδος, οποια θελετε τελος παντων κι ελατε μετα να μου πειτε π.χ. τι φορους πληρωνει ο ΔΥ και τι ο ιδ.υ. σε μεσους ορους και τι ποσοστο των ετησιων φορολογικων εσοδων αναλογει σε δυ και ιδυ.
αυτα. μου βγηκε μια ενταση, αλλα τρελαινομαι με το θεματακι αυτο. σορυ εκ των προτερων, αν και δε νομιζω οτι εχω προσβαλλει καποιον.