Official Off-Topic Thread

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Λοιπον, 3 ανθρωποι πεθαναν. Τρεις ανθρωποι που ειχαμε πει οτι θα μου δωσουν παρα πολλα λεφτα, για να κανουμε δουλειες. Δυο δολοφονηθηκαν και ο τριτος, οταν συμφωνησε να μου δωσει ενα μυριο...πεθανε απο κοβιντ.
Οπότε στην ερώτηση σου "έχεις να μου δώσεις κανένα φράγκο;" είναι για να φεύγει τρέχοντας ο άλλος. Final Destination...

Δεν θέλω να ρίξω νερό στο μύλο της σπέκουλας, αλλά Πριγκόζιν και Λέλος θεωρητικά συνυπήρξαν για μεγάλο διάστημα στην Αφρική. Ποιος ξέρει τι μεσολάβησε εκεί πέρα.

Αν σκεφτουμε οτι ο ενας απο τους δυο μας δεν υπαρχει στην ζωη και εγω γραφω απαντηση στο RQ, Μπορει και να μιλησαμε....

Οπότε στην ερώτηση σου "έχεις να μου δώσεις κανένα φράγκο;" είναι για να φεύγει τρέχοντας ο άλλος. Final Destination...
Κι ομως, καπως ετσι το σκεφτομαι κι εγω. οποιος με πλησιαζει γινεται πυροτεχνημα. Δεν με αφηνει ησυχο η ζωη.

φευγω για διακοπαρες αυριο.
θα μου πειτε τωρα στα τριχωτα σας κρεματζόλια. βρε ναι, απλα το γραφω για δυο λογους.

α) μην αρχισει κανενας παλι τα κρυα του στυλ: "αμαναμαν, εχει μια βδομαδα να γραψει ο μαλαχτης. μαλλον θα τα κακαρωσε". οχι. αμα συμβει κατι τετοιο, εχω πει στον ΠΕ να μπει να σας το γραψει. αλλά συναμα να μην μπει σε αλλα θρεντς, θα με χωρισει μετα θανατον...
βου) να ειστε φρονιμα παιδακια. μην σκοτωθειτε μεταξυ σας. οοοοοχι βρε κουτα, δεν το λεω στο στυλ: ειμαστε μια παρεα εδω μεσα, γκειμερς μπρος και πισι ρουλζ και τετοια χαζα. αυτα μονο επι κουνενας, τοτε που μασταν αθωα και ρομαντικα. το γραφω, απλα για να μην χασω το πανηγυρι. να διαβαζεις τετοια διαδικτυακα ξεμαλλιασματα κατοπιν εορτης ειναι το χειροτερο που μπορεις να παθεις. γι αυτο υπομονη και πλακωνεστε μετα τις 5/9.

θα μπαινω μονο για να διαβασω τα ρηβιου του σαντογκάμπι και του μπιτζιθρή. ( :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:, χαχαχα, λεμε τωρα...)
Σε ποιο θρεντ θα γράψει; Σε αυτό με τα κηδειοχαρτα; Κι αν μπει μετά θάνατον, γιατί φοβάσαι μην σε χωρίσει;
Εχετε κανονίσει κανένα συνθηματικόμ του στυλ London Bridge is down ή θα μας ρίξει κανένα
Lights out tonight trouble in the heartland?

μπα, χωρατο ηταν. σιγα μην της δωκω τα πασγουωρντς.
ωστοσο, αυτο με το λαιτς αουτ τουναιτ, χρονό, δεν ηταν καθολου κακη ιδεα.

εγώ ξέρω ότι μόλις τινάξαν τον πριγκοζιν εμφανίστηκε ο @lelos kounelos , τυχαίο; τυχαίο.

Ηταν ο πριγκ στο Ναϊρόμπι; ε; ε;

nai.png

Καίριο πλήγμα στα πειρατικά δίκτυα από εκτεταμένη επιχείρηση στη συνδρομητική TV (sport24.gr)

Θα μας φάνε το tml έτσι όπως πάει.
"...Δίνοντας πρόσβαση στο οικιακό τους δικτυακό περιβάλλον σε μεγάλα δίκτυα πειρατών, προκειμένου να συνδέσουν πειρατικές συσκευές ή παράνομα iptv λογισμικά, ουσιαστικά "ανοίγουν διάπλατα τις πόρτες" των προσωπικών τους δεδομένων..."
Ευτυχώς μας τα διαφυλάσσει η κοζμοτε.

Καίριο πλήγμα στα πειρατικά δίκτυα από εκτεταμένη επιχείρηση στη συνδρομητική TV (sport24.gr)

"...Δίνοντας πρόσβαση στο οικιακό τους δικτυακό περιβάλλον σε μεγάλα δίκτυα πειρατών, προκειμένου να συνδέσουν πειρατικές συσκευές ή παράνομα iptv λογισμικά, ουσιαστικά "ανοίγουν διάπλατα τις πόρτες" των προσωπικών τους δεδομένων..."
1693832732123.png

:cool:

ουσιαστικά "ανοίγουν διάπλατα τις πόρτες" των προσωπικών τους δεδομένων...

Με τις μεγαλες εταιριες που κανουν δημοπρασιες με τα προσωπικα δεδομενα, δεν τρεχει τιποτα αλλα εδω εχουμε να κανουμε με διαφυγη κερδων, αμαρτημα κολασιμο και σφηνωμενο δικρανι δαιμονα της κολασης στην πισω πορτα μας.

Το γενικοτερο λεκτικο του Δελτιου Τυπου ειναι τουλαχιστον ανησυχητικο. "Εγκληματικα δικτυα.... με ροπη προς το οργανωμενο εγκλημα".

Οι παροχοι επιδιωκουν να κανουν σπαζαρχιδικη την εμπειρια θεασης μπλοκαροντας τις IPs που χρησιμοποιει το πειρατικο box, ελπιζοντας οτι καποιοι θα το αφησουν και θα πληρωσουν συνδρομες.

Βεβαια θεωρουν οτι ο κοσμος αγοραζει πειρατικο box μονο για τη μπαλα...

"...Είναι πιο επιβεβλημένο από ποτέ οι αρχές επιβολής του νόμου και η ελληνική πολιτεία να προστατέψει αυτά τα νοικοκυριά, αλλά και κατ’ επέκταση τα δημόσια έσοδα και την εθνική οικονομία, που ζημιώνεται πολλά εκατομμύρια ετησίως από αυτές τις παράνομες δραστηριότητες..."

:LOL::LOL:
αληθεια τωρα? ωραιο δημοσιευμα, καθολου, εχμ, "πληρωμενη δημοσιευση" (που γραφουνε παλια σε κατι αρθρα οι εφημεριδες για να καταλαβεις οτι ειναι του πωπου και εχουν σπονσορα που φτανει σε συμπερασμα που τον βολευει...)

να μου εξηγησει καποιος πως ζημιωνεται η "εθνικη οικονομια" και τα "δημοσια εσοδα" αν δω λεβαδειακος- οφη στο μπαφστρημς δηλαδη. τοσο πολυ εχει ταυτιστει το κρατος με την κοσμοτε και την νοβα? λαμπρά.

να μου εξηγησει καποιος πως ζημιωνεται η "εθνικη οικονομια" και τα "δημοσια εσοδα" αν δω λεβαδειακος- οφη στο μπαφστρημς δηλαδη. τοσο πολυ εχει ταυτιστει το κρατος με την κοσμοτε και την νοβα? λαμπρά.
Διότι δεν πληρώνεις συνδρομή σε πάροχο, δεν εισπράτει το κράτος ΦΠΑ κλπ. Βέβαια το ότι βλέπεις το stream μέσω Web, δεν σημαίνει ότι θα πλήρωνες για να το δεις μέσω παρόχου.

Δυστυχώς οι πάροχοι δεν σκέφτονται καθόλου το one-off pay per view σύστημα. Δηλαδή να θες να δεις ένα ματς/τουρνουά και να πληρώσεις μια φορά για τη διάρκεια αυτού.

αληθεια τωρα? ωραιο δημοσιευμα, καθολου, εχμ, "πληρωμενη δημοσιευση" (που γραφουνε παλια σε κατι αρθρα οι εφημεριδες για να καταλαβεις οτι ειναι του πωπου και εχουν σπονσορα που φτανει σε συμπερασμα που τον βολευει...

Τα δημοσιευματα ειναι πληρωμενα και οσα δεν ειναι πληρωμενα, ειναι copy paste και φτωχα μεταφρασμενα απο ξενα πληρωμενα δημοσιευματα. Καπως ετσι ερχονται και καποιες αποψεις που τις διαβαζεις και λες, τι λεει τωρα αυτος;
Απο κατι που διαβαζα και ετυχε να σχολιασω μαζι με αγαπητο συνφορουμιτη στο φουμπου. "Αυτη η ταινια θα αρεσει σε λευκους μεσηλικες αντρες"...

Στην απορια με την εθνικη οικονομια, ο @Eaglos το περιεγραψε σαν να ποσταρε φωτογραφια. Εγω απλα θα προσθεσω οτι ρολο παιζει και η γκρινια του ιδιωτη στην κυβερνηση. Ειναι αυτοι οι ιδιωτες που συνηθως ξεχνανε να πληρωνουν πολλα πραγματα, να βαρανε πιστολιες και να μην τρεχει καστανο.

ddgo2.png

EDIT
Για να λεμε και του στραβου το δικιο.

Back