Η ανυπαρξια PC (βασικα βαριεμαι να κανω κινησεις) με εχει κουρασει τοσο πολυ που ανοιξα software manager και κατεβασα ΜΑΜΕ. Βρηκα μερικα ROM και ξεκινησα. Πανω στο gaming, παρατηρησα οτι παιζουν διαφορα θεματα με τα κουμπια, ειδικα με τον βασιλια αρθουρο. ctrl alt δεξι βελακι γινοταν minimize το MAME και πηγαινα 3-4 desktop δεξια.
ctrl alt βελακι αριστερο 3-4 desktop αριστερα και maximize το ΜΑΜΕ. Παταγα ταυτοχρονα πληκτρα και επαιζε ψηφιακο ακορντεον. Για να μην το κουραζω, θεωρησα οτι θα ηταν καλη φαση να ειχα κανενα usb μαραφετι με Χ Υ Ζ κουμπακια. Ανοιξα ενα συρταρι και βρηκα ενα creative που βαριεμαι να πεταξω. Νομιζα οτι το ειχα πεταξει.
Δεν σηκωθηκα απο την καρεκλα, το συρταρι ευτηχως ειναι διπλα. Το κουμπωσα, δεν σηκωθηκα απο την καρεκλα, εχω usb extension.
Οπως ειναι λογικο, πηγα κατευθειαν να βρω λυσεις για μαραφετια που δεν παιζουν. Μετα απο λιγο σκεφτηκα οτι καλο ειναι να ξερω τι προβλημα εχω γιατι παιζουν πολλες λυσεις για πολλα προβληματα. Ανοιξα το ΜΑΜΕ αλλα το μαραφετι επαιξε απροβληματιστα.
Κοντεψα να δακρυσω. Αντρικα δακρυα. Δεν θυμαμαι ποτε ηταν η τελευταια φορα που κουμπωσα/εκανα ενεργεια και δεν εριξα μπαναγιες. Μου εκανε τοσο μεγαλη εντυπωση που εχει παει 4.30 το πρωι και ακομα το σκεφτομαι.
Ισως να εγινε και στο παρελθον, η ιδια φαση αλλα να επεσε απο την μνημη μου. Να το κουμπωσα στο παρελθον και να δουλεψε με την πρωτη. Παλι ομως, ολα τα αλλα δεν μου κανουν το χατηρι, πτν ζωη.
Ο λογος που εχω το μαραφετι στο συρταρι ειναι οτι στα windows ειχα συνεχεια θεματα. Μια εχανε driver, μια δεν φαινοταν ως συσκευη, μια ειχε driver και φαινοταν ως συσκευη αλλα δεν λειτουργουσε. Ο λογος που δεν ξαναπηρα ποτε τετοια πραγματα. Καποια στιγμη αποφασισα οτι το jump - κουμπι Β, δεν με βολευει σε κουμπι Β και το μετακομισα σε dpad φαση. Βρηκα την ρυθμιση και επαιξε χωρις προβλημα. Ελα μπαναγια μου, λεω. απροβληματιστα;
Μετα απο λιγο δεν με βολευε και λεω, καλυτερα ηταν με το κουμπι Β.
Το αλλαξα αλλα παλι δεν με βολευε, τωρα πατουσα το dpad.
Το αλλαξα αλλες
56 5-6 φορες (dpad-b-dpad-b) και τελικα ενοιωσα μια ταλαιπωρια που μου εκοψε την διαθεση.
Λεω, αφου δεν εχω ιδεα γιατι με πηγε καλα σημερα, θα βαλω emulator ΑΜIGA. Αυτο δεν πηγε καλα. Ειναι το σημειο που πεταγεται ο
@lucinos και με κραζει για update και εχει δικαιο. Το ειπα εγω για να μην σε βαζω σε κοπο.
Ναι, επαιξα αρθουρο επειδη ειναι ενα απο τα πιο αδικα παιχνιδια στην ιστορια της συγκεκριμενης gaming κατηγοριας.
σκατα στα μουτρα του metal slug αλλα οχι του ghosts and goblins, Το τερματισα και εφτυσα την οθονη. Εκανα και κατι με τα δαχτυλα μου και ειπα και δυο κουβεντες παραπανω.
εβαλα aiρ carrier αλλα πιτσιρικας το ειχα τερματισει τοσες πολλες φορες που βαρεθηκα. Εβαλα golden axe και το ευχαριστηθηκα. Εβαλα Punisher και πηρα τα @@ μου, δεν επαιζε. Θα φταιει που δεν το εβρισκα ΜΑΜΕ και κατεβασα NES rom. Εβαλα και ενα αλλο παιχνιδι, οπου πρεπει να εμφανισεις μια εικονα χωρις να σε φανε κατι τερατακια και αν τα καταφερεις σου εμφανιζει μια γιαπωνεζα γκομενα ντυμενη. Εβαλα το The New Zealand story το οποιο το παρατησα γιατι κουμπι Β - dpad. Εβαλα bubble και συγκινηθηκα απο την δραστηριοτητα της μνημης μου. Πιανει και το κολπο με τα initials.
Ναι, πρεπει να κουμπωσω δισκο στο PC και να λειωσω στα install γιατι δεν το γλυτωνω το τρελαδικο.