Official Off-Topic Thread

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Τυπακος σε δρομακι δευτερης κατηγοριας, εκλεισε τον δρομο για να παει να παρει ψωμι.
Αν είχε αναμμένα τα αλάρμ δεν βλέπω κάποιο λάθος στην συμπεριφορά του.

Γενικά η οδήγηση στην Ελλάδα είναι πρώτα από όλα μια αέναη αποφυγή ατυχημάτων και ύστερα μετακίνηση.

Αν είχε αναμμένα τα αλάρμ δεν βλέπω κάποιο λάθος στην συμπεριφορά του.

Γενικά η οδήγηση στην Ελλάδα είναι πρώτα από όλα μια αέναη αποφυγή ατυχημάτων και ύστερα μετακίνηση.
Αναβω αλαρμ και κανω οτι μου καπνισει, ειναι νεοελληνικη συμπεριφορα. Τα αλαρμ εχουν συγκεκριμενο σκοπο.
Αυτος ο τυπος μπορουσε να παρκαρει λιγο πιο περα αλλα ηθελε να γλυτωσει τον κοπο. το μπλοκαρισμα των δρομων ειναι παραπτωμα, εαν δεν κανω λαθος.
Για το δευτερο. καλυτερα δεν θα μπορουσα να το πω. συμφωνω και ο ρεαλισμος ειναι στο 100%

Πω πω κάτι συμπτώσεις.

Γινονται επειδη η ποινγκ δεν πρεπει να πεσει σαν εταιρια. Εκτος πολλων αλλων, ειναι ο μεγαλυτερος εξαγωγεας της αμερικης.

Ταιριαζει στο funny αλλα επειδη δεν ξερετε πως περασα την Κυριακη των ψητων.

cool-egg.jpg

ωστοσο:

ωστοσο:

Η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ brutal διαφήμιση.

Κατέστρεψαν ένα σκασμό πράγματα (κ μάλιστα ρετρο) για να κάνει διαφήμιση η Αππλε.

Η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ brutal διαφήμιση.
Μπορούμε να ρίχνουμε ακόμα πιο υπέροχες ιδέες. Ας πούμε μετατροπή ανήλικων παλαιστινίων σε τικ-τοκ.

Το θέμα δεν είναι ότι έφαγαν κράξιμο, το θέμα είναι όλα αυτά τα ποταπά πρόβατα που έτρεξαν να υπερασπιστούν την άπλε.

Εμένα μου άρεσε!

Και το εννοώ. Ήταν αρκετά καλή σαν ιδέα, αν και θα μπορούσαν να το είχαν παρουσιάσει λίγο καλύτερα και να μην ήταν τόσο σπλατερ.

Εμένα μου άρεσε!

Και το εννοώ. Ήταν αρκετά καλή σαν ιδέα, αν και θα μπορούσαν να το είχαν παρουσιάσει λίγο καλύτερα και να μην ήταν τόσο σπλατερ.
Θα ήταν πολύ καλή ιδέα αν όλα αυτά έβγαιναν μέσα από το ipad, ο τύπος που την έβαλε να παίξει ανάποδα, δεν ακούστηκε ο σατανάς, αλλά βγήκε πολύ καλύτερο concept.

Βασικά η ιδέα δεν είναι το πρόβλημα η ερασιτεχνική εκτέλεση ήταν... έβγαλε όλα τα λάθος νοήματα.

Back